Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Ökotooted lemmikloomadele
 
LEE 14. august 2017, kl 18.18
Hooandja keskkonnas kogub hoogu esimene lemmikloomadele ökotooteid pakkuv algatus. Vastutasuks saab ökomärgisega lemmikloomatoitu, lelusid, postkaarte, kristallispreisid, kinkekaarte jpm.
Kuna üha enam inimesi saab aru, mille poolest on ökotooted tavatoodetest nii palju paremad, siis on aeg liikuda ökoeluviisiga samm edasi ja pakkuda ökotooteid ka lemmikloomadele, kes meiega koos elavad. Loomadel on samuti allergiad ja tihti on kehvad tervisenäitajad tingitud just ebakvaliteetsest toidust või liiga ühekülgsest kodutoidust, mis jätab loomad ilma vajalikest vitamiinidest ja mineraalidest ning kallab nad üle värvainete jt kahjulike lisanditega. Kas teadsite, et loomapoodides müüakse endiselt purukonte, mille tootmisel kasutatakse liimi ja on endiselt inimesi, kes neid heauskselt oma loomadele söödavad? Projekti toetamise ja auhindade kohta saab lugeda siit:
http://www.hooandja.ee/projekt/eesti-esimene-oko-lemmikloomapood
 
jah loomadele 14. august 2017, kl 18.27
sulidel jälle auk olemas, kust raha hästi kaevata. nende õnneks on tänapäeval rumalaid palju.
 
??? 24. august 2017, kl 17.46
 
sulidel jh 12. mai 2018, kl 08.46
vanarahvas rääkis ka - iga L kiidab oma riista.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!