ahah, et pervert siis, no ok.Tööpoolest tean, et näiteks Soomes on ettevõtetes kus tegeletakse toiduga üsna ranged nõudmised.Näiteks, et lakitud küüntega kohvikus teenendada ei tohi kui sa pead samas ka midagi oma kätega valmistama, mõni soe sai jne.
Poodides kõigil vormiriie, ka ajutiselt olijatel ja nimesilt rinnas.Olgu siis kole või ilus riie vahet pole.Juuksed söögileti müüjal kinni jne jne.
Ja ma muide väljendusin veel üsna viisakalt, seda kükitavat tütarlast vaadates oli mul esimene mõte, et tal pükse ei olegi. värvlit isegi ei paistnud, püksisäärte järgi sai aru, et pikad texad on tegelikult.Visuaalselt oli ikka esmamulje, et tal on paljas pepu koos sringidega.
Pole mu omapepu midagi nii kortsus või lai aga KÕLBELISUS on selle asja nimi, et toidulett ja paljas pekk.Ikka vist ei sobi kokku.Kummaline, et paljud teist on eri arvamusel.
No ja kuhu ma oleks pidanud vaatama kui laps selle tüdruku kõrval komme uudistas, pesupulbri riiuli vahele häbenema minema või.
No mul on otse vaade ülevalt alla.Iseenesest ei pannud minestama,hoopis koomiline oli,vaatasin jah.Kui teine ekponeerib kõigile,siis ei või ta enam publikut valida.