Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Stringid+kommilett
 
HMM 03. jaanuar 2008, kl 14.19
Tea kas see nüüd nii paha kogemus ongi, pigem natuke mõtlema panev. Siin enne Jõule sai Kristiine Prismas käidud ja kommileti juures torkas silma üks agaralt askeldav tütarlaps. Pani kaupa välja, aga....ta oli välja pannud ka oma pepu. Nii kui kükitas ja selles asendis veetis ta suurema osa aega, nii ei paistnud ainult sringide ülaosa vaid kuni poole pepuni välja ikka. Siis terve pepuvagu koos vaos olevate stringidega.

No oma asi mida kannab aga tegemist vist ikkagi toidupoega, vähemalt osakond oli toiduosakond. Miks tüdrukul üldse mingit Prisma pluusi seljas pold on eraldi asi aga , et keegi siis tähelepanu ei juhtinud sellele, et palja tagumikuga ikka pole viisakas tööl olla.

Ise jäin huvitatult vaatama aga mõned noored poisid ikka uurisid täiega ja irvitasid, rääkimata vanadest pässidest. Täitsa seisin natuke aega seal, sest laps askeldas kommileti vahel.Seega oli aega jälgida.
Mõtlesin, et ütlen tüdrukule aga ei tea millise reageeringu osaliseks oleksin saanud, ehk oleks arvanud, et mul on kade meel ja äkki pidigi nii olema:)
 
brr 03. jaanuar 2008, kl 14.20
ja sellepärast ma ei kannagi üldse trussi...
 
hmh 03. jaanuar 2008, kl 15.01
süüdi pole stringid, vaid pealmised püksid. mis teha, mood on mood. ärge hakake ainult rääkima, et nüüd tuleb kanda neid koledaid kõrge värvliga pükse.
 
aga 03. jaanuar 2008, kl 15.12
Selle jaoks ongi vormirõivastus, et klient ei peaks teenindaja pärakusse vahtima. Ja kui sul ikka anaaltapp pepus on, siis pole mõtet ainult moodi süüdistada (samal ajal tööd tehes).
 
*-* 03. jaanuar 2008, kl 15.14
Minu meelest on need kaubapaigutajad, kes pole seotud prismaga. Iga kaubamärgi esindaja käib ise oma kaupa välja panemas. Näiteks üks inimene paneb Snickersit, teine nätse jne. Temal pole Prisma vorm kohustuslik.
 
aga 03. jaanuar 2008, kl 15.36
No siis õnneks ei saa kedagi süüdistada. Prisma omapoolne käitumine on ju igati korrektne.
 
m. 03. jaanuar 2008, kl 15.38
jah, kuid enamustes ettevõtetes on neilgi ette nähtud viks ja viisakas riietumine. kuid teinekord jah võib erandeid näha.
 
alu 03. jaanuar 2008, kl 15.44
"Selle jaoks ongi vormirõivastus, et klient ei peaks teenindaja pärakusse vahtima"

justnimelt. kui on klient, kes "peab" ja ilma ei saa.
 
aga 03. jaanuar 2008, kl 15.51
Autistidel on selline omapära, et pilk eksleb ringi ja konkreetselt nende silm ei peatu millegi peal (väliselt vaadeldes). Tavapärane kodanik enamjuhul suunab siis ainult pilgu mujale kui maas näiteks lamab abi vajav inimene vms. Kahjuks jah, muu "huvitav ja silmatorkav" ikka pealub pilku.
 
kati 03. jaanuar 2008, kl 15.53
tee või tina, aga sellised tühise asjad mind küll ei häiri.
 
alu 03. jaanuar 2008, kl 15.54
iseenesest huvitav teemaalgatus.

mingi tädi seisab kommileti vahel, vaatab, kuidas tydruku värvli vahel paistab natsa kanni ja siunab pässe, kes mõttes paneks pigem tydrukule, kui tädile kanni.

kas pässidel oli halb maitse või?
 
Jinny 03. jaanuar 2008, kl 15.58
Seepärast ma ei salligi puusapükse + stringe .
 
pässinna 03. jaanuar 2008, kl 16.14
arvan et ainult v tühine inimene paneb sellist asja tähele, et kohe siia teema püsti panna - või ei anna teatud koht asu?
 
ma 03. jaanuar 2008, kl 16.23
Kas mõni soliidne firma võtab oma müügiesindajaks või paigutajaks poolpalja tüdruku? Siis on seal firmas miskit lahti. Prisma saab muidugi ise ka sellele tähelepanu pöörata, saadab osakonnajuhataja märkust tegema näiteks.
 
mõnna 03. jaanuar 2008, kl 16.25
hahaha... mis te arvate kumbasid vaatajaid on rohkem - kas neid kellele see vaatepilt meeldib või neid kellele see vastumeelt on?

kõigi jaoks meeldivat lahendust polegi...... ja pahuraid eneseteadlikke kuivikprouasid leidub alati :)

igatahes mulle sedasi pepupaljastamine meeldib, tekitab seksikaid mõtteid ja edasi omakorda head meeleolu. lisaks respect paljastaja vabameelsusele ja julgusele, täitsa kadestan!

meil trennis käib ka üks tibi, kel alati mõningate harjutuste järel kolmveerand kanni püksist väljas juba, pmst isegi @!#$ on ka näha olnud - aga ilus prink ja puhas pepu, vaatan naudinguga, ta kohe otse minu ees tavaliselt!
 
... 03. jaanuar 2008, kl 17.26
Ma arvan, et teemaalgataja näol on tegemist tavalise väikese perverdiga. Oli siis ka tore naisterahva paljast peput vaadata? Tekstist võib välja lugeda, et seisid seal kohe pikka aega ja piilusid ikka kohe mõnuga. No oled ikka nilbe eit küll, öäkk. See on põhjus, miks ma näiteks kunagi poodides rinnahoidjaid ei proovi - jumal teab, mis haige pervert kuskil lettide vahel kael õieli vahib ;S Sul peaks häbi olema.
 
tige vanamutt 03. jaanuar 2008, kl 17.32
Jajah, ofkoors. Kuidas tohib tööajal stringe kanda, kuhu see maailm küll niimoodi jõuab :D :D Muide, minu meelest peaks töö ajal KÕIKIDELE kehtima väga ranged riietumise reeglid - näiteks ei tohi mitte mingil juhul kanda musta ega punast värvi rinnahoidjat. Igal hommikul tuleb enne tööpäeva algust koos kõigi töötajatega üles rivistada ja pluusid seljast võtta, ning töödejuhataja siis uurib kõigi rinnahoidjaid. Kel vale värv, see lahti lasta! Sama kehtib ka näiteks aluspükste mustri kohta - lilled tohivad olla, aga ruudud mitte. Kes siis ruuduliste alukatega tööle tuleb, mis küll kliendid mõtlevad?! Lugupidamisest klientide vastu tohib kanda ainult valget värvi bokserpükse. Helesinine võib ka, aga valge ikka parem. Ohh, noorus on ikka niiii hukas :/
 
irw 03. jaanuar 2008, kl 17.49
Ma kujutan kohe ette, kuidas keegi kümneid ja kümneid minuteid lettide vahel seisab ja silmad punnis kükitavat tüdrukut jälgib. Ole õnnelik, et sulle politseid ei kutsutud, see on juba ahistamine. Ma saan aru, kui mingi 13-aastane kiimaline teismeline poiss oleks sellisest vaatepildist põlema läinud, aga täiskasvanud naisterahvas...väga kahtlane. Ja kuidas sa nii täpselt nägid, kuskohas tal pepuvahe hakkas, kui palju püks pepuvahel oli jne.? Läksid kohe juurde ja vahtisid lähedalt või? Pervo
 
hmm 03. jaanuar 2008, kl 17.54
toon teise näite, kui riietumine tööl on nii vaba (eriti inimeste puhul, kes tegelevad toiduga):
meeskokk, paks, suure karvase kõhuga. usina töö käigus vajuvad pülsid/põll allapoole ja särk kerkib ülespoole, kuni ongi kõht, mis nagunii hästi riietesse mahtuda ei tahtnud, paljas.....
noh, kas läks söögiisu ära? aga miks?

seesama kommidega askeldav neiu kindlasti vahepeal tõuseb püsti, kohendab oma allavajunud pükse ülespoole ja siis jälle kommide kallale...
 
pervert 03. jaanuar 2008, kl 18.08
ma olen ka pervert, aga ma ei vahi poes kommiriiuli vahel askeldava tütarlapse kannivahet :D muuseas, mul on selline vormiriietus firma poolt antud, et kui ma istin tooli peal, ongi pool kanni paljas, sest püksid on madala värvliga ja särk lühike :D
ahjaa, ja mul ei aja südant pahaks, et komme paigutav näitsik pükse kergitab :D mõelge, et mõni näiteks köhib ja paneb ilusasti käe suu ette, pärast läheb näpib toiduaineid.
 
:S 03. jaanuar 2008, kl 18.17
Oh jummel, mis perverdid siin üll ringi liiguvad. Kohe nii detailselt nägi kellegi kannivahet ja oskab millimeetri pealt kirjeldada, kust ikka püks lõppes ja pepuvahe vahe algas ja kuidas ikka asjad olid. Dziisas, täitsa kõhe, et pealtnäha normaalsed naised võivad olla mingid perverdid, kes poodides teenindajate pepusid uurivad ja selle kohta teemasid püstitavad :S
 
Hel. 03. jaanuar 2008, kl 18.24
No mina ei tea, kuidas küll kellelgi nii nõrgad närvid on, et täiesti võhivõõra naisterahva aluspükste nägemisest sellise närvivapustuse saad, et terve päeva ei suuda muust mõelda ja kohe koju tulles esimese asjana arvuti taha selle kohta teema püstitama lähed??? Mis see sinu asi on, mis aluspesu keegi kannab või kui palju tal kükitades kanni näha on? Mina oleks küll mööda vaadanud ja asja unustanud, et kuujuta ette, et kellegi pepu sellise shoki oleks tekitanud :D
 
B 03. jaanuar 2008, kl 18.57
No kui tal taguots trimmis oli, oleks sellist asja nähes korra muianud. Aga enda kogemus nende keha paljastavate riietega on selline, et ükskord ühes pubis koristas laudu näitsik, kelle üsna lühike t-särk kippus kõrgemale kerkima ja tema kitsaste teksade ja t-särgi vahelt vaatas selline päästerõngas välja, et tõesti ajas söögiisu ära.
Töökohas võiks inimene ikka tähelepanu pöörata sellele, et mõni tiss või @!#$ riiete vahelt välja ei kukuks.
 
Dina 03. jaanuar 2008, kl 19.29
Ju ma siis olen kuivik 27 aastane vanamutt, aga minu arvates peaks klienditeenindaja riietus olema korrektne (loe: kannikad ei paista, naba ei välgu, dekoltee pole nabani ja pesu mustrit läbi pluusi ka näha ei ole). Jaa ma saan aru, et madala värvliga püksid, aga võiks siis väheke vaadata, kuidas sa istud või kummardad, saab hakkama ka nii, et sa teistele inimestele mingit väljanäitust ei korralda. Pluss oma pesu ja tagumiku süüdimatu demonstreerimine on lihtsalt labane :D
 
autor 03. jaanuar 2008, kl 20.30
ahah, et pervert siis, no ok.Tööpoolest tean, et näiteks Soomes on ettevõtetes kus tegeletakse toiduga üsna ranged nõudmised.Näiteks, et lakitud küüntega kohvikus teenendada ei tohi kui sa pead samas ka midagi oma kätega valmistama, mõni soe sai jne.

Poodides kõigil vormiriie, ka ajutiselt olijatel ja nimesilt rinnas.Olgu siis kole või ilus riie vahet pole.Juuksed söögileti müüjal kinni jne jne.

Ja ma muide väljendusin veel üsna viisakalt, seda kükitavat tütarlast vaadates oli mul esimene mõte, et tal pükse ei olegi. värvlit isegi ei paistnud, püksisäärte järgi sai aru, et pikad texad on tegelikult.Visuaalselt oli ikka esmamulje, et tal on paljas pepu koos sringidega.

Pole mu omapepu midagi nii kortsus või lai aga KÕLBELISUS on selle asja nimi, et toidulett ja paljas pekk.Ikka vist ei sobi kokku.Kummaline, et paljud teist on eri arvamusel.

No ja kuhu ma oleks pidanud vaatama kui laps selle tüdruku kõrval komme uudistas, pesupulbri riiuli vahele häbenema minema või.
No mul on otse vaade ülevalt alla.Iseenesest ei pannud minestama,hoopis koomiline oli,vaatasin jah.Kui teine ekponeerib kõigile,siis ei või ta enam publikut valida.
 
xx 03. jaanuar 2008, kl 20.48
Tõeline daam ei imesta millegi üle, inglise vanasõna.
 
keeleabi 03. jaanuar 2008, kl 21.06
eesti keeles saab ikka ainult teenindada, mitte aga teenendada, teemaalgataja.
 
ei saa aru 04. jaanuar 2008, kl 07.32
ma saan kõigest aru, et see tagumik sind häiris ja puha, aga ma ei saa sellest aru, et kuidas sa ei saa aru sellest, et inimesel, kes selles poes ei tööta ei saa olla selle poe vormiriietust? see inimene peaks siis rimi, prisma, selveri jms vorme autos hoidma ja vastavasse poodi kaupa viima minnes vastava vormi selga panema? no ja kui ta oma firma talle vormi pole väljastanud, kas ta peaks siis minema vormiriiete poodi ja hankima omale mingi riietuse, mis sobib teemaalgataja maitsega. no sellise ägeda ürbi, nagu müüjatele poodides selga aetakse. uskumatult lolle inimesi on ikka olemas. ütle, kas sa ajaks vabatahtlikult omale sellise asjanduse selga, nagu neil poodides on? ma ei ajaks. kunagi kooliajal pidin selverisse tööle minema ja usu või mitte, aga mulle anti kõige väiksem nr pükse, mis olid mul alt 7 cm lühiksed ja ülevalt 30 cm laiad. ja sellise klounikostüümi peaks keegi omale vabatahtlikult selga ajama sest sind häirivad tagumikud.
 
mina saan aru 04. jaanuar 2008, kl 10.42
moodi on tulnud kõrge värvliga püksid.Aledelt ostetud asju on veel pikalt.
Aga suhtumisega tuleb olla jah ettevaatlik.Kui mõned ajad tagasi sõbralik daam tänavalt tuli ja ütle,et vabandage neiu:teil on seelik tagant üleval siis punastas neiu ,olles siiski tänulik et sai oma vea parandada.Nüüd saab abistaja sõimata,et mis sa vahid pervert!Samas haiglates ikka on arstide-õdedel seljas need lohmakad vormiriided...seda peetakse enesestmõistetavaks,sest võbelevate kannikate ja nabani dekolteega ringiloivav kirurg ajaks küll hirmu peale.Ja tulebki tõena võtta naistearstide juttu,et pealtpoolt oli hästi riides ja lõhnas kallilt aga räpane pesu võttis arstigi häbist punastama.
 
hmm 04. jaanuar 2008, kl 12.43
ei saa aru´le
lisaks poodide/firmade vormiriietele on eestis võimalik osta veel palju muid riideid, sealhulgas ka selliseid, mis ikka üle tagumiku ulatuvad ;)

mina ei saa aru hoopis neist tagumikuvälgutajatest - selge see, et kui näidatakse, siis leidub alati ka vaatajaid. on see siis mõnus tunne, kui mingid kiimased vahamehed sinu paljast tagumikku vahivad?
minul tuleb juba ainuüksi sellele mõeldes vastikusest kananahk peale prrr...

*ajad muidugi muutuvad ja inimesed ka, mäletan lapsepõlvest, et meil olid külas kaks naabriperet, kes millegi pärast just hästi omavahel läbi ei saanud. kaklesid memmed (70-80 aastased) kuni surmani, nende lapsed ja lapselapsed jne. omavahel küll sõnadega, küll lihtsalt tehti kiusuks midagi (kuhjati nt. enda sissesõidutee lumi teiste teeotsale jne.), paar korda on isegi käsipidi kokku mindud.
kord juhtus naabrimees nägema, kuidas needsamad memmed seisid kumbki oma krundi piiril (majade vahe umbes 100m ), mõlemal seelikusabad üles tõstetud ja paljas tagumik teise poole.... nende arvates oli see solvav, nüüd peetakse täitsa normaalseks, et kaupluses teenindaja näitab klientidele paljast p.erset....
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!