Oh olgu, olgu... kõigiga ja ikka juhtub, aga ... nüüd kohe-kohe peale suve saab mul seda kohveku/baari/puhveti toimetamist 27 aastat, teate mis - teenEndaja (sic! mitte teenIndaja - st teenendab, mitte ei teeni kundet) on siiski pigem peegel, mis külastaja käitumist peegeldab. No vahel harva, mustal päeval, võib juhtuda, et vähe kõverpeegliks kisub, aga kes meist on vigadeta, visaku mu pihta esimene kivi.
Ja mis keelteoskuse koha pealt, siis tõesti, aru saada võiks, aga ka kaugelt kandi külalistele õpetatakse koolis va inglismannide keelt ning Maarjamaa kamaral lisaks veel tšuhnaade kohalikku - nii selgub et võiksid nemadki muud peale vene keele töngata. Nii et kõik on suhelda tahtmises kinni ning ka minu 70 pluss ema räägib hiina keelt kui talle 2 ruutmeetrit põrandapinda eraldada.
Üldse, kallid kaaskodanikud, kas keegi mäletab, kes oli see tark mees, kelle sõndeks on, et iga suurrahva liige peab rääkima vähemalt kahte ja väikerahva liige vähemalt nelja keelt ?! Ühesõnaga pingutagem, inimesed, pingutagem ning kui vene keele õppimiseks läheb, siis palun, väga palun - proovige mingi imetrikiga õppida seda keelt milles suured kirjanikud on kirjutanud, mitte seda, mis eesti sõnadega sassi ja kohalik dialekt on, eksju? sest vene keel tegelikult üks ilus keel on ja kogu selles õuduses mis bolševike katkuga (ja veel veidi enne seda) lahti läks kohe mitte süüdi ei ole.
Seniks aga pikka meelt ja päikest