ära näe selgelt, ei läinud närvi midagi. ning lapse surm on ikka haruldane ning enamasti käsitletakse siin vanemate surma, mis on loomulik ja pole jutt ega asi, et no hetkel on masu jne. raha tuli koguda juba siis, kui olid head ajad, aga siis tormasid eestlased mööda poode ja ajasid nänni kokku, kas pole? ebamõistlikke otsusseid tehes muidugi raha ei kogune.
loe nüüd oma lauset: ema raha läks isa ja venna matustele? no kas tõesti keegi perest ei suuda teenida rohkemat, kui miinimum? ja kus isa kogutud raha sai? ema ju isa matust poleks ppidanud maksma, selleks oleks isa elu jooksul saanud korjata? või oli isa 30 Sul, kui suri? et nagu polnud? häid aegu on olnud küll, korjas minu vanaema üksi lapsi kasvatades väikse palgaga ja mitmel kohal tööl käies omale kirjsturaha kokku, miks ei peaks pika elu jooksul teised suutma? no vot kohe ei saa aru. ja palun vabandust, et pole vaja olnud mõelda sots. abi peale, vabandust, et olen ise hakkama saanud ja kirsturaha on ka olemas, olen pisut üle 30.