Halb kogemus
No jumal küll, ma tahan lihtsalt seksi!
aga 15. mai 2008, kl 22.09 |
alu 15. mai 2008, kl 22.21 |
clean&clear 15. mai 2008, kl 22.26 |
pakuks välja 15. mai 2008, kl 23.45 |
maarvan 15. mai 2008, kl 23.57 |
17.20 to alu 16. mai 2008, kl 08.56 |
Loomulikult esitan tingimusi! Ma ju räägin, et ma tahan HEAD ja KVALITEETSET seksi, kui mulle pakuks rahuldust 10-minutiline tuima näoga nühkimine, siis saaksin ma enda ja enda vajadustega ise ka hakkama. Tingimused on nr. 1, ma ei suudaks iialgi nautida seksi mingi koleda ossiga, kes mulle füüsiliselt inetu ja eemaletõukav on ja seksist ning naistest teab samapalju kui karu balletist. Ja mul on väga kõrged tingimused - mulle meeldivad kenad noored mehed, kes enda välimuse eest hoolitsevad, on trimmis seksika kehaga jne. No enne ma lasen end tõesti mingite keemiliste tablettidega "kohendada" ja seksiisu ära kaotada, kui mingit Parlamedis ja Hollikas joovat raseerimata ja higi järgi lehkavat jõledat rullnokka hakkan trukkima. No krt, mul tuligi nüüd silme ette selline keskmine Eesti päss oma takkus ja puhmas raseerimata kaenlaaluste ja kollaste hammastega...:S Aga ongi hea, tänaseks päevaks on seksiisu kadunud :)
alu 16. mai 2008, kl 09.34 |
no on ikka mõne elu masendav-silme ees mehed ala " mul tuligi nüüd silme ette selline keskmine Eesti päss oma takkus ja puhmas raseerimata kaenlaaluste ja kollaste hammastega"
ja oma seksiunelmates mehed "mulle meeldivad kenad noored mehed, kes enda välimuse eest hoolitsevad, on trimmis seksika kehaga jne"
aga et miks sa siis selliseid silme ees veeretad-on omasugused või? ise oled paks ja punsunud näoga vormitu lohv, kellel on vaid kõige muu kohta kõrged nõudmised?
ja oma seksiunelmates mehed "mulle meeldivad kenad noored mehed, kes enda välimuse eest hoolitsevad, on trimmis seksika kehaga jne"
aga et miks sa siis selliseid silme ees veeretad-on omasugused või? ise oled paks ja punsunud näoga vormitu lohv, kellel on vaid kõige muu kohta kõrged nõudmised?
to alu 16. mai 2008, kl 13.52 |
Doktor Muri 16. mai 2008, kl 18.05 |
Jep, sama mure. :) Minul on niipidi, et tahaks armastust tegelikult, aga kuna seda niikuinii ei leia, siis tahaks vähemalt seksigi. :D Aega pole, et ööklubides käia ja mehi sebida ja bussist ei tahaks jah murdma hakata. :D (Ehkki võiks, seal mõni päris nummi... :D )
Üks noor poiss on küll, kellega klapp on ka hea, ja tema saab küll perfektselt aru, mis suhe meil on, aga tal, paganal, on kogu aeg nii kiire... :D Küllap naisi terve rodu. Peale töö ja kooli.
Seega otsingi uut. :) Igavene jant... nii palju kenasid mehi liikvel. :D Ärrrrrritav. :D
Üks noor poiss on küll, kellega klapp on ka hea, ja tema saab küll perfektselt aru, mis suhe meil on, aga tal, paganal, on kogu aeg nii kiire... :D Küllap naisi terve rodu. Peale töö ja kooli.
Seega otsingi uut. :) Igavene jant... nii palju kenasid mehi liikvel. :D Ärrrrrritav. :D
N25 16. mai 2008, kl 18.26 |
Mul sama mure, no tahaks head kep*i (no sorry väljenduse pärast, aga tõesti ei taha mingit ninnu-nännu käesthoidmist, punaseid roose ja päikeseloojangut, pere ja laste peale ei kavatse veel lähema 10 aasta jooksul kindlasti mõelda, aga seksi ikkagi tahaks ju). Ja seksil ja seksil on suuuuuuuuur vahe, olen kah ööklubist mehe leidnud, esmapilgul tundub superseksikas kutt, no piltilus, stiilne, lahe, ootused on laes...Ja siis voodis nühib kolm korda edasi-tagasi ja ongi kogu seks :S Aga vot mulle abielumeeste ja "pässide" variant ei sobi, mulle nimelt meeldivad endast nooremad. Sellised 18-aastased "värsked" rikkumata nummikad ;)
vanamees 17. mai 2008, kl 03.41 |
rasmus 26. jaanuar 2018, kl 12.54 |
kalle kanttrussik 26. jaanuar 2018, kl 20.54 |
eid_155ec96828b3b1 28. jaanuar 2018, kl 00.11 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 131 |
Kas pohmakane mees sobib? 14. veebruar 2019, kl 11.13 |
fuckboddy 05. juuli 2019, kl 16.11 |
Nonii mina olen selline mees kes tahab lihtsalt sexida ma ei taha mingit armastust ma ei taha mingit suhet ma tahan lihtsalt seksi nii lihtne se ongi aga ma ei ole veel leidnud sellist naist kes tahaks lihtsalt seksi siiani on kõik naised kellega asi seksini on läinud...siis nad on kohe rääkima armastusest ja abielust tunnetest pysisuhtest kuskil fb suhtesse jne mul pole vaja sellist jama tahan lihtsalt seksi
fuckboddy 08. juuli 2019, kl 20.48 |
Metsmees 05. oktoober 2019, kl 22.35 |
jummel 07. oktoober 2019, kl 01.16 |
no peab ikka mõttetu tropp olema, kes ainult mingeid perelootuses tädisi leiab. äkki asi ikka sinus endas. näed ehk välja nagu kõõmane lollakas ja paksu pekikõhuga lootusetu isend, keda ainult meeleheitel tädid tahavad? ajad suust välja ka veel mingit ilget iba, mida keegi rohkem kui 30 sek kuulda ei viitsi? no võta siis ette endaga midagi. väike pesu ja hariduse omandamine ei tule kahjuks. karismaatilised ja koledad on alati peale läinud. võta või Serge Gainsburg või Paul Belmondo.
Jaanus Suurp 11. oktoober 2019, kl 17.23 |
Isaak Zmeivuks 13. oktoober 2019, kl 18.54 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 1 |
Mees (kohekohe 33) 14. oktoober 2019, kl 08.11 |
ülemus kuubis 15. oktoober 2019, kl 01.25 |
Lisa postitus