Kirjutan siia uue teema,sest eelmine on nii pikalt vastatud ja kes seda lõppu lugeda viitsib.
tahtsin kommentaariks öelda, et mul on ka sellised naabrid, kelle elamine kostab mulle iga krõpsuga ära.
Ja see sakib ikka täiega.
Lihtsalt arusaamatu, kuidas inimesed saavad kõndida nagu kari elevante. Ema tallab põrandat, nagu kaaluks 500 kilo, Laps üldse mängida ei oska, nii kui ärkab-5.45 hommikul-nii hakkab üks jooksmine ja ikka edasi-tagasi-edasi tagasi ja niimoodi terve päev. Mulle on kuulda seda trampimist elutuppa-lapse tuppa, kööki ja peldikusse kah.
hea küll, olen mina närvihaige aga isegi mu teismeline laps on tige nagu herilane nende naabrite peale. Ta ei saa näiteks õppida-sest kõrvalt kostab hommikust-õhtuni mütt-mütt-mütt-müüt, KOGU AEG.
Eriti hull on, kui last hoiab tema vanaema. siis see laps karjub, röögib, peksab jalgu vastu põrandat-lisaks magama läheb alles kella 23.30 ja sealt edasi paiku, hommikul algab kisa ja jooksmine juba enne 6-te.
Ja ma vihkan neid naabreid tõesti. Silmini siiber on neist.
Ja ma olen neile öelnud-OSTKE VAIBAD MAHA ometi. Minu kõndimine ei kosta ka alumisele naabrile-oleme korduvalt kontrollinud. Kui ikka puukingaga mööda puupõrandat trampida, siis kostab läbi ka parimates majades.Ja kui ikka oled elevant, siis oled, ja tuleks midagi ette võtta.
Ja mis puudutab jooksvaid lapsi-lapsega peaks ema tegelema, mitte laskma teha mis tahab. Jooskmise koht on õu. Toas-kui on naabreid-vaadatakse raamatuid, joonistatkse, mängitakse, mis iganes aga ei joosta KOGU AEG.
Ja nõme on see, et minu naabrid ei saa aru, et läbi kostab kõik-KÕIK-ka see kui nad vetsus käivad ja muid põnevaid asju teevad.
Sein kahe krt-i vahel on 15 cm betoonplaat-mingit heliisolatsiooni ju pole. Hea veel, et mul on kapid seal seinas, enne oli jutt ka kuulda.
Seega,point on:
kui ma tulen töölt, siis ma tahan RAHU saada, mitte kuulata, mis elu mu naabrid elavad.
Võite sõimata ja õiendada-need kes te kolistate, kuid kui ise sellesse situatsiooni satute, saate aru küll, kui vastik see on.
Seega on ainus võimalu_KÕIGIL TULEB KÕIGIGA ARVESTADA, mitte siis plõksida,et naabrid on närvilised. Mine oma lapsega õue ja las jookseb ja kisab nagu süda lustib.
Kodus peaks ikka mingi kord olema.