toimibki ja vaene rahvamass ei suuda varsti enam sedagi mõista, millest hetkel veel pisutki jagatakse.
kui peaministri ainuke suurtegu, milleni ta küündib, on ainult rahva hirmutamine venemaa, puutini ja vihatud savisaarega, siis no.....mida tahta veel.
galojani kallale ka suunati masside kihvad. lükati halastamatult ta ainuisikuliselt nagu kont hulluks pestud ajudega koerte/masside hammasta vahele. ja seda vaid selleks, et ISE puhtana välja libiseda ja märkamatult edasi tegelda meelistegevusega, st varastamise, kantimise ja muu kuritegevusega.
praegune asi kisub samasse lahtrisse.
me ei tea, miks see jaak selle telefoniga jamama hakkas. äkki keegi teadlikult plaanis teda mõjutada, et siis kohe koputada, et näete, mis toimub, näete, milline jätis kükitab EKRE-s, näete, kuidas labastab meie poliitikat mingise telefoniga isegi, mis muust veel oodata.
ma ei õigusta varastamist. aga et ühe pisitegu on oluline kasum mis trahvisummaga sai lausa kahjumiks, aga teiste miljonid ei loe midagi. nende miljonite varjamiseks kukutatakse, uputatakse lausa, siis jah, jälgiks kisub see värk.
ja siiani ma ei mõista, kuidas saavad võimul edasi kükitada ikka samad näod, kuidas saavad võimule need, keda ei tunnustatud valimishäältega piisavalt ja kõrvale jäeti palju-palju hääli kogunud isikud..... siis ma usun igasuguseid alatuid mahhinatsioone ja sihilikke suunamisi soovimatute vastu. ka antud juhul EKRE mahatampimist-hävitamist.
ei saa ju lubada soovimatute projektidega konkurente oma mugavat tegevust häirima. mine tea, mida äkki veel välja kaevavad ja kes teab, mis tuleb, kui suund muutub. õudne ju, seda ei saa lubada, maksku, mis maksab.