Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Jaak Madisoni mobiiltelefoniafäär VEB fondi suurkuriteo taustal?
 
masendav olukord tegelikult 01. aprill 2015, kl 21.36
Eliitseltskonnas on paljudel luukered kapis. Kuid ennast varaste seltskonnale vastandaval erakonnal ei sobiks juba eos ise samasugune olla!
 
mistenüüd 01. aprill 2015, kl 22.27
mitte miski pole hullem ühest mobiiltelefonist. saage juba aru.
ei vägistamised, pornod, ei invaliididele tahapanemised, 100millid, spionaažid, valed ja rahva peedistamised, reetmised - ei miski küündi mobiiltelefoni tasemele....
mobiiltelefon on just see peamine indikaator, mis määrab õiguse olla kas poliitik või saada eluaegne vargasilt külge. üks vedelev mobiil kaalub üles miljonid ja paneb asjad just sellesse ritta nagu ette kirjutatud on.
mina nt poleks mobiiliga jamanudki. ma oleks oodanud õiget hetke, ja võtnud miljonid ning edasi oleks ma juba saanud pääsme brüsselisse. vat nii käib asi.
jaak muidugi liiga laps veel, aga lootust ei maksa kaotada.
 
njahh 01. aprill 2015, kl 23.05
kas sa tõsimeeli õigustad seda telefonimahhinatsiooni? Aga kui see oleks sinu telefon olnud? Või kui sulle oleks üritatud varastatud/leitud kraami maha müüa?
Varas jääb vargaks ja pole vahet, mida varastatakse. Inimene, kes on valmis mingi näruse telefoni hinna eest oma nime määrima, on minu silmis murust madalam, lihtsalt harilik suli ja sellise koht küll riigikogus pole.

Kui varastada, siis miljonist väiksem summa ei vääri küünlaid.
 
saatke kõik pikalt 01. aprill 2015, kl 23.56
Kogu jama on ainult ühel eesmärgil: tekitada EKRE sees lahkhelisid. Kõige lihtsam viis on panna vaenlast iseennast hävitama.

Kas tõesti ollakse nii kiiresti pükse alla laskvad?

Riigikogus on lausa retsidiviste, Madisoni soovitakse olematute asjade eest eemale lükata?

Paistab, et eemärk ehk EKRE sisepingete loomine hakkab õnnestuma? Miljonivirutajad istuvad kõrgetel kohtadel ja ei kavatsegi lahkuda. Pange ultimaatum, olgu kõik fondijad rollojad läinud või Madison jääb edasi. Saitegi võimaluse teha avaliku ultimaatumi.
 
Helmed mõelgu 02. aprill 2015, kl 00.30
Madison võikski õelda, et astub päevapealt Riigikogust välja kui seda teeb mingi koalitsiooni bande süüdimõistetud frukt. Parem kui mitu sellist.

Retsid ei tee seda, järelikult ei pea Madison tagasi astuma ning saab pidevalt hoopis ise näpuga näidata. Saadab meedia nende fruktide kallale.

Ei maksa iga asja peale kusele hakata.
 
uus poliitika 02. aprill 2015, kl 01.00
Saimegi igatsetud uue puhta poliitika. Esimene pääsuke juba situb õrre peal teistele pähe, lõpetavad nagu ,,äraostmatud'', kõigil hinnasilt revääri küljes.
Esimene müügilelastu on küll ilgelt odava hinnaga.
Sõnad ,,aus'' ja ,,poliitik'' ei mahu ühte lausesse isegi EKRE puhul, nagu näha. Poolehoidjatel on nüüd moraaliväärtustest savi, sest ,,teised on hullemad''.
Valisin neid ja kahetsen. Just Madison sai mu hääle ja nüüd pole tal piisavalt mune, et erakonna ausa nime heaks oma liigutus teha ning näidata, et ta pole veel küps.
Ausaid poliitikuid pole olemas. Isegi EKRE. Raisk.
 
muig 02. aprill 2015, kl 08.05
need õilsad nördinud võiks proovida oma sõnadega lahti kirjutada, milles siis täpselt "VEB fondi suurkuritegu" seisnes, kes oli kurjategija ja kes kahjukannataja
 
muig 02. aprill 2015, kl 08.07
aga üldiselt, pole ju teist kohta, kus õhtukooli haridusega nooruk teeniks 3+K€ kuus, nii et ...
moosimadu 02. aprill 2015, kl 08.12
http://m.delfi.ee/eesti/article.php?id=71157693

Ma pole nende valija, nad isegi ei meeldi mulle, kuid Mart Helme avaldus on riigimehelik. Kui vahepeale ei oleks jäänud seda ''esimees noomis''-naeruväärsust, oleks veel parem, kuid praegunegi on värskendav.
 
eh 02. aprill 2015, kl 08.15
Selline väike rott ja madalalaubaline ie astu riigikogu palgalt maha. Enne astub keskerakonda.

Tavaline noorpoliitik -
- ehk keskpärane töötahteta töll, kes arvab endast liiga palju. Mingi mõttetu praamiadminni koht on sellisele lagi. Maxima kassas, peaks end ju liigutama hakkama.
 
Teised ei tea isegi erakonna lubadusi 02. aprill 2015, kl 10.40
Võta Riigikogu liikmete nimekiri ette ja hakka vaatama, kui palju on seal meeletuid rahvusriiki kaitsvaid ennastphverdavaid madalalaubalisi.

Mõnigi nendest võinuks isegi kandideerimisest hoiduda.
 
ärapanemine 02. aprill 2015, kl 12.21
toimibki ja vaene rahvamass ei suuda varsti enam sedagi mõista, millest hetkel veel pisutki jagatakse.

kui peaministri ainuke suurtegu, milleni ta küündib, on ainult rahva hirmutamine venemaa, puutini ja vihatud savisaarega, siis no.....mida tahta veel.
galojani kallale ka suunati masside kihvad. lükati halastamatult ta ainuisikuliselt nagu kont hulluks pestud ajudega koerte/masside hammasta vahele. ja seda vaid selleks, et ISE puhtana välja libiseda ja märkamatult edasi tegelda meelistegevusega, st varastamise, kantimise ja muu kuritegevusega.
praegune asi kisub samasse lahtrisse.
me ei tea, miks see jaak selle telefoniga jamama hakkas. äkki keegi teadlikult plaanis teda mõjutada, et siis kohe koputada, et näete, mis toimub, näete, milline jätis kükitab EKRE-s, näete, kuidas labastab meie poliitikat mingise telefoniga isegi, mis muust veel oodata.

ma ei õigusta varastamist. aga et ühe pisitegu on oluline kasum mis trahvisummaga sai lausa kahjumiks, aga teiste miljonid ei loe midagi. nende miljonite varjamiseks kukutatakse, uputatakse lausa, siis jah, jälgiks kisub see värk.

ja siiani ma ei mõista, kuidas saavad võimul edasi kükitada ikka samad näod, kuidas saavad võimule need, keda ei tunnustatud valimishäältega piisavalt ja kõrvale jäeti palju-palju hääli kogunud isikud..... siis ma usun igasuguseid alatuid mahhinatsioone ja sihilikke suunamisi soovimatute vastu. ka antud juhul EKRE mahatampimist-hävitamist.

ei saa ju lubada soovimatute projektidega konkurente oma mugavat tegevust häirima. mine tea, mida äkki veel välja kaevavad ja kes teab, mis tuleb, kui suund muutub. õudne ju, seda ei saa lubada, maksku, mis maksab.
 
mis noorpoliitik 02. aprill 2015, kl 12.25
ei kõlba noorpoliitikud, need tavalised. ei kõlba vanad poliitikud, need seniilsed. Kes kõlbavad siis?
lapsed lausa vää?
või sobivadki aint oravad igas vanusastmes, peaasi, et orav oleks, ää?
ex-riigiametnik 06. aprill 2015, kl 10.02
Mis on lubatud Jupiterile, pole lubatud härjale.

Tegelikult on poisi ainus süü selles, et ta pole orav.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!