Halb kogemus
Reformierakonna valijad peavad nüüd vastutama

muslim 14. mai 2015, kl 23.34
Kes valisid reformierakonna, need peavad nüüd musti hakkama enda elamises aitama. Kuna mina valisin EKRE, siis minul on õigus sellest loobuda. Sildistage vihkajaks kui tahate, aga mina pole EL rahade eest mitte midagi saanud, pole ka minu sugulastest keegi Rootsi põgenenud, jäid siia ja said ka Siberis hukka, seega peaks ikka vaatama kes kuidas hääletas valimistel ja siis need, kes liberaalset poliitikat toetasid, peavad nüüd ka tagajärgede eest oma rahakotiga vastutama. Sotsiaaldemokraatide valijad võivad nendele lisanduda, jätkub neid musti ka nende kodudesse. Palju õnne siis teile!

omg 15. mai 2015, kl 00.01
Kas veel hüsteerilisemalt saaks? Miks te küll alati vindi üle keerate, nagu venelased, ausõna.

Eestlastest pole millekski asja peale p-rsepugemise! 15. mai 2015, kl 01.15
Möla maha! Venelased on meie viimane lootus, kes ei lase siia neid sisserändajaid tuua!

nii on 15. mai 2015, kl 02.11
õigus sul on aga sellisest kisamusest pole kasu. kes krt olid need kes valisid reformi, kas keegi teab kedagi kes teaks kedagi?

mina valisin RE 15. mai 2015, kl 06.48
ja kui vaadata näiteks EKRE jamasid, mis algasid kohe nii kui riigikokku said - õigesti ka tegin.

raskeks läheb 15. mai 2015, kl 07.40
Olen teema algatajaga ühel meelel. Minu tuttavatest ei valinud keegi ja paljud ei saa üldse aru kuidas reform üldse nii kaugele sai.

citrus 15. mai 2015, kl 07.45
Ma ka ei tea kedagi sellist. Ok, kui keegi valib RE. No ok.
Aga KES VALIB Taavi Rõivast või Keit Pentus-Rosimannust? KES?
Kus need inimesed on?

pro 15. mai 2015, kl 08.20
Oletan, et reformi valimisvõit loodi kunstlikult valimistulemusi võltsides. Seda võimaldas tsiviliseeritud maailmas absurdsusena tuntud e-valmiste agressiivne kehtestamine EV territooriumil.

on nii 15. mai 2015, kl 08.36
et reformikommareid valivad nemad ise,siis need kes arvavad,et nad võivad saada rikkaks ja ilusaks,kuigi annet ja võimet pole ollagi ja siis veel nõukogude venemaa agendid,kes seal ka tööd saavad

Täpitriin 15. mai 2015, kl 08.40
Mina valisin ja kui täna toimuksid valimised, siis kindlasti valiksin veel, ja kohe põhjendan. Mulle võib mitte meeldida RE ministrite valik, aga ma vähemalt tean, mis sealt võib tulla ja ma ei ütle, et Reinsalu justiitsministrina, Palo majandusministrina või Ossinovski eelmise valitsuse haridusministrina rohkem minu valik oleks, samas on uues RK ainult käputäis inimesi, kelle tarkust, mõistust ja tegutsemisi ma usaldan ja need pole sugugi ainult RE-s, pigem Vabaerakonnas, aga Talvik ministrina on minu jaoks veel vastuvõetamatum kui Pentus välisministrina.

tulp 15. mai 2015, kl 09.19
hmm, ma tean ka , mida võis tulla kui oleksin valinud Keskerakonna aga sellegi poolest mina neid ei valinud. Ja just selle pärast, et teadsin, mida oodata. Samas tean ühte, kes valis RE ja tema ka vaid selle pärast, et ta ei sallinud Edgar Savisaart . Ja kuna ta ei tahtnud kuuluda luuserite kampa siis Vabaerakonda ka ei valinud, sest neil oli vähe liikmeid :). Niiet sellised ongi RE valijad ja tulemused on nüüd hästi näha. Aga mina nõustun siiski teemaalgatajaga- Jama on majas täiega:( ja ei ole meie valitsusel oidu ega selgroogu asjast Eesti ja eesti rahva eest auga välja tulla. Kurb.

aga ikkagi 15. mai 2015, kl 09.36
Milleks see kohatu hüsteeria? Piinlik lausa.

galita 15. mai 2015, kl 10.39
raskeks läheb Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Olen teema algatajaga ühel meelel. Minu tuttavates
> t ei valinud keegi ja paljud ei saa üldse aru kuid
> as reform üldse nii kaugele sai.

Eks ikka e-valimiste abil. Eelmisele valimiskomisjoni esimehele maksti isegi kopsakas lahkumishüvitus "hea töö" eest ja seda täiesti avalikult. Mitte keegi ei piiksatanudki selle peale, isegi meie "vaba" ajakirjandus mitte.

galita 15. mai 2015, kl 10.45
Täpitriin Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mina valisin ja kui täna toimuksid valimised, siis
> kindlasti valiksin veel, ja kohe põhjendan. Mulle
> võib mitte meeldida RE ministrite valik, aga ma v
> ähemalt tean, mis sealt võib tulla ja ma ei ütle,
> et Reinsalu justiitsministrina, Palo majandusminis
> trina või Ossinovski eelmise valitsuse haridusmini
> strina rohkem minu valik oleks, samas on uues RK a
> inult käputäis inimesi, kelle tarkust, mõistust ja
> tegutsemisi ma usaldan ja need pole sugugi ainult
> RE-s, pigem Vabaerakonnas, aga Talvik ministrina
> on minu jaoks veel vastuvõetamatum kui Pentus väli
> sministrina.

Mina tean ka alati mis RE valitsuselt tulemas on ja see on sama kindel kui aamen kirikus.
SEE ON MAKSUTÕUS.
Kas panin mööda?

hahaa 15. mai 2015, kl 11.04
ja teised erakonnad lubavad kõike tasuta ja trükivad raha juurde eks???

100% nõus! 15. mai 2015, kl 11.28
Igale reformikate valijale tuleks nüüd üks pagulane kostile istutada.

Täpitriin 15. mai 2015, kl 11.48
Kas sa tahad väita, et kui praegune koalitsioon oleks mingil viisil ilma RE-ta, siis ei tõuseks ükski maks ega aktsiis. EKRE leiab, et maksustada tuleb välismaised pangad, kas sa arvad, et pangad neelavad selle plaani vastuvaidlemata alla, võib-olla läheb laenamine keerulisemaks, sularahatehingud kallimaks, ilmselt kaob veel nii mõnigi pangakontor. Ei ole lugenud ühtki EKRE üllitist, mis lubab, et neil on pankadega mingi kokkulepe, et välismaised pangad lubavad enda elu ebamugavaks teha, aga ei tee ebamugavamaks klientide elu.
ps. Ei meeldi mulle ka kütuseaktsiisi tõus ja leian pigem, et lastetoetust võiks vähem tõusta või üldse nende 4 aasta jooksul tõusmata jääda, kui see aktsiisitõusu ära jätaks.

Kombain 15. mai 2015, kl 12.00
Irw! Reformi valijad on 15 aastaga nii äraloputatud, et on valmis kõik alla neelama selle nimel et saaks ainult oravaid tagasi valida!

täpile 15. mai 2015, kl 12.03
Sa pole muidugi üldse EKRE valimiseelset selgitust kuulnud. Nimelt peab EKRE õigeks luua oma riiklik pank, mitte et meie pensionifondid ja kogu riigi avaliku sektori raha hoiustatakse välismaistes kommertspankades, kus seda siis oma inimestele välja laenatakse hirmkalli intressiga. Kui riigi rahad panna riigi hallatavasse panka, siis saab sealt ka välja laenata odavamalt ja see aitaks noortel saada soodsamat eluaseme laenu. Välismaa pangad ei saa midagi teha kui neid maksustatakse, see oleks igati õige, sest oma kasumit nad ju saavad meie inimeste rahakotist, mitte Rootsist, seega peaksid ka maksud laekuma meie riigi arvele, mitte Rootsis, kus nad ju niikuinii neid makse maksavad. Ega sealgi ei saa kasumit välja võtta ilma selle eest riigile makse maksmata. Praeguse süsteemi kohaselt on maksnud välismaised kommertspangad oma kasumilt makse kõigest alla 2%, mis on ju väga suur ülekohus kogu meie rahva suhtes, kes maksavad oma miinimumpalgast või väikesest pensionist nüüd ka kütuse aktsiisitõusu kinni. Palun tutvu paremini EKRE programmiga ja kuula nendega tehtud saateid ja sa saad aru, et nende valimislubadused olid väga hästi läbi mõeldud. Ka oli kavas pärast riikliku panga loomist hakata peredele kodulaenu kustutama 25% iga lapse sünniga. Aluseks oli võetud siis üks väiksemat sorti korter kusagil väikelinnas või maa piirkonnas - praeguste hindade järgi siis oli see veidi üle 32000 euro. Seega ühe lapse sünniga oleks kustutatud kusagil 8000 euro suurune summa kodulaenust. Jah, see võib tunduda ebaõiglane nende suhtes, kes oma kodu kodulaenuga ei soeta või kellel on juba lapsed või laen kaelas, aga eks seda oleks pidanud siis veel põhjalikumalt vaatama läbi ja looma siis kindel motivatsioonipakett laste sünniks, et m välja ei sureks. Nüüd aga läheb see raha mustadele varjupaiga ja sotsiaalabi andmiseks ja meie omad ei saa midagi, ei soodsa intressiga eluasemelaenu ega lapse sünniga laenu kustutamist. Tore on, eksole!

Täpitriin 15. mai 2015, kl 12.49
Ma tõesti ei ole EKRE fänn ega soovi süüvida iga nende lubaduse tagamaasse, aga see 25% kustutamise raha peab ka kuskilt tulema ja teiseks, kindlasti olen ma parempoolsete vaadetega, mõnes küsimuses konservatiivsem, teises liberaalsem, aga palun mõista ka sina, et mõne plussi pärast ei hakka ma valima ei EKRE-t ega KE, ilmselt sinagi ei vali vanemahüvitise pärast RE-d. KE hea asi on tasuta ühistransport Tallinnas (mitte ei mõista miks ei võiks see olla nii ka Narvas ja Kohtla-Järvel, kus samuti on neil enamushääled) või tasuta koolitoidu sisseviimine, aga oi-oi kui palju miinuseid.

täpile 15. mai 2015, kl 13.04
Loogiline mõtlemine sul puudub, aga lollust jagub küllaga. Kui on riiklik pank, mis tegutseb samadel põhimõtetel nagu kommertspangad, siis järelikult teenib ka kasumit ja intresse, sealt see 25% laenu kustutamist ka tuleb, tegelikult tuleb see suures osas juba selle sama pere eluaseme laenu intressidelt. Pensionifond on teadupoolest raha, mis seisab, mis ootab oma aega mil inimene pensionile läheb, et siis sealt hakatakse talle seda pensioni maksma, seni aga lihtsalt pank kasutab seda laenude andmiseks täpselt samamoodi nagu seda teevad praegu kommertspangad. Riigi panga loomise eesmärk ei ole kasumi teenimine, vaid eesti rahva edendamine ja aitamine. Kahju et sulle peab puust ette tegema ja punaseks värvima. Sa mitte ei mõtle peaga, vaid püüad oma umbusku EKRE vastu siin õigustada. Aga see umbusk on tegelikult ajakirjanduse provotseeritud, mitte tõde. Ajakirjandusel on suur võim ja ta on kallutatud sotsiaaldemokraatide ja reformierakonna poolele just selleks, et sinusuguseid kanaajuga lolle mõjutada ja uskuma panna seda mida nemad tahavad.

just 15. mai 2015, kl 13.09
ta isegi ei tea, mille pärast ta reforme valib, aga valib näed. prestiižne vbl.

nii meeldib 15. mai 2015, kl 13.10
"täpile" arukas jutt.
kahjuks näe, ei saada aru.
minnakse manipulatsioonide ja ajupesu õnge nagu naksti. aga, et oma peakesega viitsiks arutada ja mõelda, seda ei.

Täpitriin 15. mai 2015, kl 13.17
Prestiižikuse pärast ma kohe kindlasti oma valimiseelistust ei tee, aga EKRE eesotsas, nagu sinu jaoks RE eesotsas, on niivõrd palju totaalselt antipaatseid tüüpe, et ma tõesti ei tea, mis peaks juhtuma ja kuivõrd oma senistes vaadetes pettuma, et ma sinuga üht meelt oleks ja EKRE valikuid kiidaks.

kas täpilt 15. mai 2015, kl 13.18
mõnda argumenti ka ehk saaks?

Täpitriin 15. mai 2015, kl 14.08
Mille kohta? Et miks ma valiksin jätkuvalt momendil RE-d või miks ma momendil välistan enda jaoks täielikult ja mõõndusteta EKRE valimise? Ma võin võib-olla juba järgmistel valimistel anda hääle näiteks Vabaerakonnale, kui minu ringkonnas kandideerib üleriigiliselt tuntud persoon, kes jätab oma esinemiste ja argumenteerimisoskusega ka sümpaatse mulje (VE on neid kindlasti praegu kõige enam).

arutu 15. mai 2015, kl 14.23
täiesti arutu on vaadata inimest, mitte platvormi üldiselt.
aga eks need meelepärased sportlased, koogiküpsetajad, lauljad, pillimehed ongi just selliste pärast tanki pandud, et näete, kui palju meelepäraseid inimesi ikka meil, valige meie poolt. pole tähtis, mis on sisu, tähtis on nägu.
ja no, mis poliitikut loota superstaarist.
igaüks tegelgu ikka enda liistudega, sellega, mida ta oskab, millest aru saab.

ei loe, et poliitik ei meeldi nii üldisemalt, loeb, kas ta on võimeline oma tööd tegema hästi ja õiglaselt
kes langeb ajupesu õnge, ju see siis ei suuda ise ka midagi sügavuti mõista, talle loeb endalegi pakend rohkem, kui sisu.

ja kui ikka mitu korda järgemööda tõmmatakse rahvas lohku, valetatakse jutti ja süüdimatult tea mis kokku....aga ikka aplodeeritakse sellisele, siis ai jeerum, te oletegi ju neid valitsejaid väärt, te tõesti ise ju tahategi, et teid lollitatakse ja teile valetatakse.

meil võidaks kasvõi mõne võimuri poolt avalik massimõrv toime panna ja lõpuks antakse talle ikka oma häälega kinnitus, et jah jah, ma olen nõus, tehke nii edasi...siis mida veel ja kaua võib.
ei võigi. siis tuuaksegi musti ja kirjuid siia, sest oma tingimusteta koogutajaist nagunii ei peetagi midagi, jalaga tagumenti ja hopsi aafrikasse muslide asemele.

oot 15. mai 2015, kl 14.58
_meil võidaks kasvõi mõne võimuri poolt avalik massimõrv toime panna ja lõpuks antakse talle ikka oma häälega kinnitus, et jah jah, ma olen nõus, tehke nii edasi...siis mida veel ja kaua võib._

Sa ju just äsja ütlesid, et ei loe konkreetne inimene, vaid platvorm üldiselt.

Valitsus võib kuuluda kriminaalkuriteo kahtluse alla 15. mai 2015, kl 15.16
Oodake kuni tipitakse brüsseli nõudmisega meile riigikogusse 50% immigrante VÄHEMUSTE HUVISID kaitsma.

Kõigile hakatakse valimatult taha keerama.

kvootidega sunnitakse 15. mai 2015, kl 15.17
Ma tahaks näha eestluse tagamist kui Riigikogus on 30% somaallasi ja teisi toredaid paadipõgenikke.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!