Maksid nagu profile?
Petetuna saaks end tunda, kui oleks "põrsas kotis" ostetud, kui aga mingid pildid olid näha (ma siiski eeldan, et hind oli ka odav), siis oli valik ju enda oma. Kõik mis liigub, kulub. Nii ka fototehnika. Seega mingi raha küsimine ei ole patt, tavaliselt ei piirdu pildistamine ainult nupule vajutamisega, järeltöö on hoopis aeganõudvam. Muide, ma kunagi päris algajana, kui olin esimese natuke viisakama kaamera saanud, pakkusin välja endale kogemuse saamiseks tasuta fotosessioone. Tahate pakkuda, mitu inimest pildistama jõudsid?
Kui rääkida aga fotograafidest, siis neid, kes on ostnud peegelkaamera ja endale kohe koduka teevad, on tõesti palju. Aga minu meelest on palju ka erialase haridusega fotograafe, kes ei vasta tasemele. Tegelikult on fotograafia aga kunst, kus igal on oma oskused, käekiri ja ka fännid. Üks ei pea meeldima teisele. Superilusad pildid, mida me netis näeme, on reeglina ülikalli fototehnika ja tugeva töötluse tulemus, sinnani jõudmine võtab aega ja VÄGA palju raha, kõik alustasid kunagi nullist.