Halb kogemus
Hull suhtlemisvaegus
Jah 22. märts 2016, kl 13.16 |
ossaraks.. 22. märts 2016, kl 13.16 |
Niisiis,P, kuidas selle viisaka kirjaga siis on, mida sa väidetavalt olla kirjutanud? See ongi viisakus?
Liza Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mõtlesin, et ma siia enam ei kirjuta, aga tundub,
> et pean. P, sa oled minu kirjadest täiesti valesti
> aru saanud. Ei hakka siin kirjavahetust täpsemalt
> lahkama, ütlen ainult, et ka mina ei soovi, et pa
> gulased meie maa üle ujutavad. P,ma tõesti püüdsin
> sulle kümnetes kirjades seda selgeks teha, kuid s
> ina kirjutasid, et olen ajupestud, silmakirjalik,
> pöörane, tige, üleolev, agressiivne, ma tahan oma
> rahvale õudust ja kannatusi, tahan siia märatsejai
> d ja narkomüüjaid, mulle meeldib, kui pommid plahv
> atavad. Siis pidasid sa vajalikuks minna veel samm
> u võrra kaugemale ja ütlesid, et isegi kui mu last
> ründaks pagulane, ma ei läheks vahele, sest mulle
> meeldivad pagulased. Sellega ületasid sa kõik pii
> rid. Uskumatu, et nii kirjutab inimene, kes soovib
> meeleheitlikult suhtlust ja sõpru.
Liza Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mõtlesin, et ma siia enam ei kirjuta, aga tundub,
> et pean. P, sa oled minu kirjadest täiesti valesti
> aru saanud. Ei hakka siin kirjavahetust täpsemalt
> lahkama, ütlen ainult, et ka mina ei soovi, et pa
> gulased meie maa üle ujutavad. P,ma tõesti püüdsin
> sulle kümnetes kirjades seda selgeks teha, kuid s
> ina kirjutasid, et olen ajupestud, silmakirjalik,
> pöörane, tige, üleolev, agressiivne, ma tahan oma
> rahvale õudust ja kannatusi, tahan siia märatsejai
> d ja narkomüüjaid, mulle meeldib, kui pommid plahv
> atavad. Siis pidasid sa vajalikuks minna veel samm
> u võrra kaugemale ja ütlesid, et isegi kui mu last
> ründaks pagulane, ma ei läheks vahele, sest mulle
> meeldivad pagulased. Sellega ületasid sa kõik pii
> rid. Uskumatu, et nii kirjutab inimene, kes soovib
> meeleheitlikult suhtlust ja sõpru.
Kurb 22. märts 2016, kl 13.17 |
Minu käest küsiti, kuidas ma suhtun Odinisse,
Vastasin, hästi, Odin on vajalik, sest keegi teine eestlasi kaitsma ei hakka.
Sealt konflikt alguse saigi, kuna teine pool oli vastu.
Liza
Kirjutasin, et miks Odinist kirjutades nii agressiivseks ja pööraseks läksid, aga kui asi puudutas oma rahvast, olid vana rahu ise.
Sest nii ju oligi, kirjutasin sulle murest meie rahva pärast, sa ei reageerinud üldse.
Sa kirjutasid, kas ma tahan, et odinlased panevad toime pagulaste suhtes kuriteo.
Kirjutasin vastu, et kas odinlased on mõnda pagulast sõrmeotsagagi puutunud.
Et see kõik on pagulaste pooldajate propaganda ning kas sa oled tõesti propaganda ohver.
Kuna reageerisid üleolevalt ja keevaliselt, siis ütlesin, miks sa nii tige oled.
Kui kirjutasin, et palju tõenäosem on vastupidi, hoopis pagulane teeb odinlasele liiga, siis sellest sa ei teinud üldse väljagi, ei teinud kuulmagi.
Siis kirjutasin, kuidas sul sellest ei ole midagi, kui Odin kannatada saab, aga vastaspoole pärast läksid endast välja.
Alguses esitasid küsimuse Odinist, ma vastasin.
Oleks sa siis järgi jätnud, ei oleks mitte mingit konflikti tekitanud.
Aga sa näägutasid edasi, et kuidas ma ikka Odini poolt olen ja läksid teravaks ning ei lõpetanud tänitamist.
Vastasin, hästi, Odin on vajalik, sest keegi teine eestlasi kaitsma ei hakka.
Sealt konflikt alguse saigi, kuna teine pool oli vastu.
Liza
Kirjutasin, et miks Odinist kirjutades nii agressiivseks ja pööraseks läksid, aga kui asi puudutas oma rahvast, olid vana rahu ise.
Sest nii ju oligi, kirjutasin sulle murest meie rahva pärast, sa ei reageerinud üldse.
Sa kirjutasid, kas ma tahan, et odinlased panevad toime pagulaste suhtes kuriteo.
Kirjutasin vastu, et kas odinlased on mõnda pagulast sõrmeotsagagi puutunud.
Et see kõik on pagulaste pooldajate propaganda ning kas sa oled tõesti propaganda ohver.
Kuna reageerisid üleolevalt ja keevaliselt, siis ütlesin, miks sa nii tige oled.
Kui kirjutasin, et palju tõenäosem on vastupidi, hoopis pagulane teeb odinlasele liiga, siis sellest sa ei teinud üldse väljagi, ei teinud kuulmagi.
Siis kirjutasin, kuidas sul sellest ei ole midagi, kui Odin kannatada saab, aga vastaspoole pärast läksid endast välja.
Alguses esitasid küsimuse Odinist, ma vastasin.
Oleks sa siis järgi jätnud, ei oleks mitte mingit konflikti tekitanud.
Aga sa näägutasid edasi, et kuidas ma ikka Odini poolt olen ja läksid teravaks ning ei lõpetanud tänitamist.
Kurb 22. märts 2016, kl 13.39 |
Liza
Sinu näägutamine Odini pärast ületaski piirid.
Oleks sa järgi jätnud, aga muudkui näägutasid ja näägutasid, kui halb on Odin ja kuidas ta teeb pagulastele liiga.
Mitte ühtegi sõna sellest, et hoopis meie rahvas või Odin võib tänu pagulastele kannatada saada.
Sinu poolt oli hurjutamine, et ma olen paha inimene, et Odinit pooldan, et pagulased peavad ennast meil hästi tundma.
Kirjutasin, et Odin kaitseb meid kõiki.
Aga sina ikka, et agressiivsed, hakkavad pagulasi tülitama.
Kui ma ütlesin, et kui pagulasi on rohkem, hakkavad nad meile probleeme tekitama, röövima, nõudma jne, aga sellest sa ei teinud väljagi, kirjutasid edasi, et Odin paha, segab pagulasi.
Kirjutasingi, kuidas sul oma inimeste turvalisus nii ükskõik on, sest kui kirjutasin, et meie rahvas, ei saa lõpuks enam turvaliselt liikuda, eriti naised.
Sellest sa ei teinud väljagi, oma inimeste turvalisuse jutule sa ei reageeinud üldse, jätkasid ikka Odini mustamist.
Sinu näägutamine Odini pärast ületaski piirid.
Oleks sa järgi jätnud, aga muudkui näägutasid ja näägutasid, kui halb on Odin ja kuidas ta teeb pagulastele liiga.
Mitte ühtegi sõna sellest, et hoopis meie rahvas või Odin võib tänu pagulastele kannatada saada.
Sinu poolt oli hurjutamine, et ma olen paha inimene, et Odinit pooldan, et pagulased peavad ennast meil hästi tundma.
Kirjutasin, et Odin kaitseb meid kõiki.
Aga sina ikka, et agressiivsed, hakkavad pagulasi tülitama.
Kui ma ütlesin, et kui pagulasi on rohkem, hakkavad nad meile probleeme tekitama, röövima, nõudma jne, aga sellest sa ei teinud väljagi, kirjutasid edasi, et Odin paha, segab pagulasi.
Kirjutasingi, kuidas sul oma inimeste turvalisus nii ükskõik on, sest kui kirjutasin, et meie rahvas, ei saa lõpuks enam turvaliselt liikuda, eriti naised.
Sellest sa ei teinud väljagi, oma inimeste turvalisuse jutule sa ei reageeinud üldse, jätkasid ikka Odini mustamist.
pee 22. märts 2016, kl 13.42 |
Kurb 22. märts 2016, kl 13.44 |
Kurb 22. märts 2016, kl 13.46 |
Kurb 22. märts 2016, kl 13.48 |
Kurb veel 22. märts 2016, kl 13.51 |
jummel
Muide esialgset küsimust, kuidas ma suhtun Odinisse, ei olnud üldse raske ignoreerida.
Aga kahjuks siis oleks teine pool jälle pahane olnud, et miks ma ei vasta küsimusele.
Mulle isiklikult tundus see küsimus imelik, sest vastus tundus elementaarne.
Algul mõtlesin, miks nii üldse küsib, vaatus on niigi selge.
Aga selle peale ei tulnud, et vastusest saab alguse suur tänitamine ja konflikt.
Muide esialgset küsimust, kuidas ma suhtun Odinisse, ei olnud üldse raske ignoreerida.
Aga kahjuks siis oleks teine pool jälle pahane olnud, et miks ma ei vasta küsimusele.
Mulle isiklikult tundus see küsimus imelik, sest vastus tundus elementaarne.
Algul mõtlesin, miks nii üldse küsib, vaatus on niigi selge.
Aga selle peale ei tulnud, et vastusest saab alguse suur tänitamine ja konflikt.
jummel ja pee 22. märts 2016, kl 13.52 |
jummel ja pee 22. märts 2016, kl 13.54 |
Kurb 22. märts 2016, kl 14.03 |
jummel ja pee
Vaata, oma lapsepõlve kompleksidest ja süütunnetest naiste ees olen isegi 3 - le psühholoogile rääkinud.
Nad ei öelnud sõna otseses mõttes mitte midagi, nii et ma ei saanud seal mitte üks gramm targemaks.
Rääkisin sellest, kuidas tunnen, et olen juba paljalt oma olemasoluga naiste ees süüdi, see tunne oli mul nooremana valdav.
Olin 29 ja nii 34 - 35, kui psühholoogide juures käisin.
Mu suureks üllatuseks nad süütunnete jutu peale ei öelnud üldse midagi.
Vaata, oma lapsepõlve kompleksidest ja süütunnetest naiste ees olen isegi 3 - le psühholoogile rääkinud.
Nad ei öelnud sõna otseses mõttes mitte midagi, nii et ma ei saanud seal mitte üks gramm targemaks.
Rääkisin sellest, kuidas tunnen, et olen juba paljalt oma olemasoluga naiste ees süüdi, see tunne oli mul nooremana valdav.
Olin 29 ja nii 34 - 35, kui psühholoogide juures käisin.
Mu suureks üllatuseks nad süütunnete jutu peale ei öelnud üldse midagi.
Kurb 22. märts 2016, kl 14.05 |
jummel ja pee 22. märts 2016, kl 14.05 |
Kurb 22. märts 2016, kl 14.07 |
jummel ja pee 22. märts 2016, kl 14.12 |
Kurb 22. märts 2016, kl 14.17 |
jummel ja pee 22. märts 2016, kl 14.21 |
hmh 22. märts 2016, kl 14.29 |
Kurb 22. märts 2016, kl 14.38 |
Ei tulnud selle peale, et see, kui ma Odinit kaasa ei musta, võib kellegi nii endast välja viia.
Oleksin tõesti pidanud küsimusele vastamist ignoreerima, et konflikti vältida.
Vastasin küsimusele, aga inimene ei jäänud rahule, näägutas edasi, et kuidas sa nii arvad, kas sa tahad siis... jne.
Oleksin tõesti pidanud küsimusele vastamist ignoreerima, et konflikti vältida.
Vastasin küsimusele, aga inimene ei jäänud rahule, näägutas edasi, et kuidas sa nii arvad, kas sa tahad siis... jne.
P.le 22. märts 2016, kl 14.42 |
Kurb veel 22. märts 2016, kl 14.43 |
Muide eelmistes kirjades kirjutasin korduvalt murest meie rahva pärast ja ma ei teinud sellest mitte mingit probleemi, kui inimene muret ei tundnud.
Tundus imelik, aga mõtlesin, mis seal ikka, inimene on lihtsalt tagasihoidlik.
Suur oli üllatus, et oma rahva pärast alati nii ükskõikselt reageerinud inimene järsku Odini pärast endast välja läks.
Enne seda oli väga rahulik ja ükskõikne.
Tundus imelik, aga mõtlesin, mis seal ikka, inimene on lihtsalt tagasihoidlik.
Suur oli üllatus, et oma rahva pärast alati nii ükskõikselt reageerinud inimene järsku Odini pärast endast välja läks.
Enne seda oli väga rahulik ja ükskõikne.
haha 22. märts 2016, kl 14.44 |
Kurb to P-le 22. märts 2016, kl 14.49 |
P-le
Reaalis ei ole ma enda muresid kurtnud, olen äpu, ma ei saagi midagi öeldud.
Ega muidu kooliõde nii julgelt ligi ei tulnud, ta ju teadis, et ma midagi öeldud ei saa.
Kirjalikult suudan välja öelda, reaalis olen kohmetu, tekib kramp, eriti siis, kui ennast kaitsata vaja, sõnu suust ei tule.
Mu toakaaslased imestasid, et kuidas ma alati nii rahulik olen ja mitte milleskti välja ei tee.
Nad arvasid, et ma ei saagi aru, kui mind solvatakse.
Samuti ütlesid toakaaslased, et ma alati nii rahul kõigega.
Pidin pikali kukkuma, sest tegelikult ma põdesin mis hirmus, võtsin kõike nii südamesse, aga ma ei öelnud seda välja.
Olin täiesti üllatunud, et nad aru ei saanud.
Ma ise arvasin, et põdemine on neile mu näost näha, kuigi ma midagi välja ei öelnud.
Reaalis ei ole ma enda muresid kurtnud, olen äpu, ma ei saagi midagi öeldud.
Ega muidu kooliõde nii julgelt ligi ei tulnud, ta ju teadis, et ma midagi öeldud ei saa.
Kirjalikult suudan välja öelda, reaalis olen kohmetu, tekib kramp, eriti siis, kui ennast kaitsata vaja, sõnu suust ei tule.
Mu toakaaslased imestasid, et kuidas ma alati nii rahulik olen ja mitte milleskti välja ei tee.
Nad arvasid, et ma ei saagi aru, kui mind solvatakse.
Samuti ütlesid toakaaslased, et ma alati nii rahul kõigega.
Pidin pikali kukkuma, sest tegelikult ma põdesin mis hirmus, võtsin kõike nii südamesse, aga ma ei öelnud seda välja.
Olin täiesti üllatunud, et nad aru ei saanud.
Ma ise arvasin, et põdemine on neile mu näost näha, kuigi ma midagi välja ei öelnud.
P.le 22. märts 2016, kl 14.57 |
PRRRRRRRR 22. märts 2016, kl 15.04 |
No nagu näen kauaigatsetud suhtlus käibki täiel rinnal. :D
Muide need "puugid", kes igal pool ennast P-le külge haagivad (aina eri nimedega, kuid sama tüüpkond), ise suurt paremad pole.
Tunda ka nende puhul, et pole kellegagi suhelda, seega maandavad oma madalat õiendamiskirge P peal.
1 sai koguni nii kaugele, et kirjutas P-le, kuid ka ikka vaid selleks, et siis sellest ikka siin avalikult plaagutada.
Parajad üksteist leidnud, seega palju õnne!
Muide need "puugid", kes igal pool ennast P-le külge haagivad (aina eri nimedega, kuid sama tüüpkond), ise suurt paremad pole.
Tunda ka nende puhul, et pole kellegagi suhelda, seega maandavad oma madalat õiendamiskirge P peal.
1 sai koguni nii kaugele, et kirjutas P-le, kuid ka ikka vaid selleks, et siis sellest ikka siin avalikult plaagutada.
Parajad üksteist leidnud, seega palju õnne!
Ruttu, P 22. märts 2016, kl 15.10 |
Lisa postitus