Halb kogemus
Hull suhtlemisvaegus

Kurb 20. märts 2016, kl 22.56
Ma ei tea miks liba nüüd vastupidi käitub.

Tegelikult on kõik kommentaarid minu kirjutatud, mul läheb vaheoeal lihtsalt meelest ära.

Eks neid ole kirjutatud päris palju, selkepärast kipubki meelest minema.

Meil oli jah ühes asjas eriarvamus. Mis sõbranna temast saanud oleks, sõbrannad on kõigis asjades alati samal arvamusel.

Kurb 20. märts 2016, kl 22.57
Parandus: vahepeal.

Kurb 20. märts 2016, kl 22.59
Ma kirjutaks temaga muidugi edasi, aga enne peab ta kõigis asjades minuga samal arvamusel olema.

Sõbrannad lihtsalt peavad samal arvamusel olema.

Selline on õige sõbranna.

Kurb to Kurb 20. märts 2016, kl 23.32
Minul oleksin meeleldi edasi kirjutanud ning ei oleks teinud eriarvamusest mitte mingit probleemi.

Igal juhul kahju, et kirjavahetus katkes, tunnen sellest puudust.
Mul oleks hea meel, kui saaksin uuesti kirja.

Kurb 20. märts 2016, kl 23.49
Mul oleks tõesti heameel kui saaksin uuesti kirja. Kõige parem, kui kirjas oleks seletus, miks kirjavahetus katkes ja nõustumine kõigega mis mina arvan.

Naistuttavaga suheldes olin ma alati temaga nõus, lausa koogutasin tema ees. Õige tutvus niimoodi käibki.

Kurb 20. märts 2016, kl 23.58
Eks mu ilge iseloom sai ka temale lõpuks selgeks.

Aga kirjutada võiks ikka, pole ju tegemist mingi tähtsa inimesega, kes ei suuda leida veidi aega mulle kirjutada. See on alandav ju ja süstib negatiivset energiat.

Kurb 2 - le eelmisele Kurvale 21. märts 2016, kl 00.32
Kuidas ma tahaksin reaalis näha naist, kellel on igav.
Kahju, et sa minuga kohtuda ei taha.

Sul on ju igav. Vastasel juhul sa kellegi eest niimoodi ei kirjutaks.

Kurb 21. märts 2016, kl 00.43
Mul on nii igav, pean iseenda ees koogutama.

Kas keegi aitaks mulle meelde tuletada, miks ma naistuttavaga tülli läksin?

Liza 21. märts 2016, kl 12.56
P, meil on küll erinevaid arvamusi nii mõneski asjas, kuid selles teemas, millest me kirjutasime viimati, olen sinuga samal arvamusel. Sina seda ei uskunud ja süüdistad mind siiani, kasutades solvavaid sõnu, mida ma ei hakka siin kordama.

Kurb 21. märts 2016, kl 13.47
Liza
Ei taha viisakusest hakata lahkama, kuid rängalt solvasid ju sina, kusjuures ei lõpetanud ega lõpetanud tänitamist.

Kusjuures mina ei öelnud sulle mitte ühtegi sõna algselt, kui sa eestlaste saatuse suhtes ükskõikne ja külm olid.

Olin vait ja mõtlesin, mis seal ikka, igaühel oma arvamus ja kes mina olen, et üldse midagi ütlen.
Ma ei ole ju mitte keegi ja üldse ei ole ma kunagi mingi ütleja olnud.

Mul ei olnud absoluutselt mingit kavatsust täpsustada.

selge 21. märts 2016, kl 13.49
niiet tegemist on haige inimesega, kes vajab ravi.

väga huvitav 21. märts 2016, kl 13.51
Kes on siis süüdi ja kes keda solvas esimesena?

Kurb 21. märts 2016, kl 14.20
Ilmselt ei ole viisakas siin lahata, see ei kõlba kuhugi.
Ei taha, et keegi solvuks.

Aga see-eest... 21. märts 2016, kl 14.26
...kõrvalteemas võib mütata nagu ajudeta sõnnikulaotaja, eksole, P?
Kas nüüd hakkas piinlik, äkki tulevad need roppused lagedale, mida sa väljaspool netti oma tuttavatele loobid?

Kurb 21. märts 2016, kl 14.38
Astusin eestlaste kaitseks välja, et mis me rahvast ja üldse kogu Euroopast saab.

Kirjutasin, et tähtis on meie rahva saatus ja ellujäämine ja ei mõista inimesi, keda oma rahva saatus külmaks jätab.

Täiesti viisakate sõnadega.

Kurb veel 21. märts 2016, kl 14.42
Imelikult kirjutad.

Olen tänulik, et inimene minuga kirjutas ja tänutundest väljendasin ennast just ettevaatlikult.

Ei tahtnud seda konflikti.

Kurb veel 21. märts 2016, kl 14.43
Inetu on siin lahata, ebaviisakas.

Liza 21. märts 2016, kl 15.34
Mina ei ole eestlaste saatuse suhtes ükskõikne ja külm, otse vastupidi. Samuti ei ole ma tänitanud, vaid püüdsin selgitada ja arutleda, mida sina pidasid ülbitsemiseks. Tahtlikult ei ole ma sind, Pille, solvanud, küsisin vaid ühe tõesti pisut ebaõnnestunud küsimuse, ja kui sain aru, et võtsid seda solvanguna, siis vabandasin korduvalt. Vastuseks kallasid mulle kaela terve laviini soppa.

nii piinlik... 21. märts 2016, kl 16.16
Pee kaunis märtrioreool käriseb ja hakkab selgeks saama, miks tal sõpru pole.
Nii isekas, ülbe ja õel inimene, et oksele ajab.

alles nüüd? 21. märts 2016, kl 16.40
see on juba ammu teada

Kurb 21. märts 2016, kl 16.57
Sõbranna kirjutas konkeetselt: MA PÕLGAN SIND.

Kurb 21. märts 2016, kl 18.15
eelmisele

Naistuttav päris nii ei kirjutanud.

Liza

Ma kirjutasin ainult seda, et kui väljendasin muret me rahva saatuse pärast, siis see jättis sind täiesti külmaks.

Kurb 21. märts 2016, kl 18.38
Liza

Miks sa niimoodi liialdad?

Kirjutasin ainult seda, et kui asi puudutas pagulasi ja Odinit , siis sa läksid keema.
Aga kui ma kirjutasin, et pagulased on ohtlikud me rahva turvalisusele, siis sa ei öelnud üldse mitte midagi.

Kus see sopp on ?

Kui tõstataksin probleemi eestlaste turvalisuse koha pealt, siis sa ju päriselt ei reageerinud üldse.

Seda ma ütlesingi, sest nii ju oligi.

novot 21. märts 2016, kl 18.43
Siin sa undad ja analüüsid, aga mu kirjale sul aega vastata pole.

Kurb 21. märts 2016, kl 19.03
Ma ei usu, et sina olid, kes kirjutas.
Aga vastan.

Piinlik olukord, ei ole ilus siin kirjavahetust puudutada.

Olen Lizale väga tänulik, et üldse kirjutada sain, ei ole vaja lahkhelist kirjutada.
Aitäh, et mul oli võimalus kirjutada.

Mina kirjutaks heameelega edasi, aga lihtsalt ei tohi seda teemat enam puudutada.

ohoo 21. märts 2016, kl 19.10
Küll nüüd vana uss kukkus vingerdama, kui tõde päevavalgele tuli :D Või pee kohta ei ole ilus rääkida, aga pee ise võib kõiki teisi sõimata ja klatšida, riigist ära ajada jne küll.

Jah, nii ongi 21. märts 2016, kl 19.15
Muidu laterdas kõigest, mida sülg suhu tõi, aga niipea kui ta enda õelus ja tigedus lagedale tuli siis äkki ei sobi ja ei tohi ja mida veel. Silmakirjalik nagu ekrelaseks hakanud kommunist.

Kurb 21. märts 2016, kl 20.21
Võin kirjutada ka, mis seal ikka.

Kui sopp on " miks sa nii ükskõikne oled, kui asi puudutab eestlasi, aga kui asi puudutab pagulasi, siis lähed nii keema ja endast välja ? "

Mitte ühtegi solvavat sõna ma ei kasutanud.

Inimene sai pahaseks, et ma Odini vastu ei ole.

Kui kirjutasin, et Odin on vajalik, kes me rahvast kaitseb, siis sai pahaseks.

Selles konflikt seisneski.

Jah, olen oma rahva poolt, me peamegi kokku hoidma, oleme kääbusrahvas.

Kurb veel 21. märts 2016, kl 20.35
Kogu probleem seisneski selles, et ma olen oma rahva pärast ja Odin kaitseb meie rahvast, kaitseb meid kõiki.

Teine pool aga on Odini vastu ja hakkas ädedalt ründama, et kuidas mina Odinit heaks kiidan, kusjuures tõsiselt solvates.

Siis ma ütlesin vastu, miks nii ükskõikne on, kui asi puudutab oma rahva ellujäämist.

Selles kogu jutt oli ja mitte mingit soppa, nagu mainiti.

Mitte midagi muud ei olnudki.

Avaldasin lihtsalt imestust, miks pagulaste ja Odini pärast nii endast välja läheb, aga oma inimesed on ükskõik.

Oligi kogu konflikt.

Mitte mingit soppa ei olnud, inimene ise ütles ka, et on omade suhtes rahulik ja ei ole selline patrioot, nagu mina.

Kogu lugu. Muud midagi ei olnudki.

Õujee 21. märts 2016, kl 20.46
Ilusad haldjatiivad ja murueide lillepärg on veel puudu.
Liza versioon kõneleb sinu poolt sopaga üle valamisest, sind aga on enam kui kord siin valetamiselt tabatud.

Paku, kas me peame sind silmakirjalikuks valetajaks või jaa?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!