P.-le
Sinu arvamus on siis nagu vaideldamatu tõde, või vähemalt midagi, mida teised peaksid lugupidamisega kohtlema? Seevastu kellegi teise (sinu jaoks mõistetamatut) arusaama sobib sul hetkega ja süvenemata näiteks "anekdootide anekdoodiks" kuulutada...?
Miks ma ei imesta enam sugugi selle üle, et sinuga suhelda ei taheta...
Mina olen antud temaatikaga (maailma tegelik olukord, varjatud ajalugu jne) aastaid süvitsi tegelenud. Lugenud palju võõrkeelseid materjale, millest kõik ei ole laialdaselt kättesaadavad. See, mida paljud peavad tõeks, on minu aastate jooksul kogunenud teadmiste põhjal samuti vaid pealispind, illusioon.
Oma tavapärasest erinevat arvamust olen mõnele viisakamale küsijale ka põhjendanud ja selgitanud;
kuid kuna sinu väljendusviisiks agressiivne vastandumine neutraalselt esitatud väidetele, siis see tekita soovi arutelu jätkata. Huvi lihtsalt kaob.
Njahhile: Iseseisva ego omamine on inimeseks olemise lahutamatu osa. Aga mõned vähemalt PÜÜAVAD selle poole, et maailmas toimuvast rohkem aru saama hakata.
Kuid mitte P. Ja tal on selleks ka õigus. Minul on jälle õigus loobuda P.-le midagi põhjalikumalt selgitamast.