Vaata, sa "vana ja kole" limukas (vabandan siiralt kõigi tegelike limukate ees), see ei ole propaganda, kui ma ütlen, et Eestisse tulnud pagulaste terroriseerimine on lubamatu, nende halvasti kohtlemine on lubamatu, see ei ole propaganda, kui ma ütlen, et kõlakad, kuidas neile kõik knni makstakse ja lisaks 1000 eurot kuus peo peale makstakse on valed, see ei ole propaganda, kui ma ütlen, et ei nahavärv ega religioon ei tee kedagi kellestki paremaks ega halvemaks, see ei ole propaganda, kui ma ütlen, et nõrgemaid tuleb aidata, see ei ole propaganda, kui ma ütlen, et rassi või religiooni alusel sildistamine ei kanna endas ei euroopalikke ega arenenud maailma väärtusi, see on kõik tõde. See ei ole propaganda, kui ma ütlen, et kui Eesti võtab vastu EL-i raha infrastruktuurie väljaehitamiseks (näiteks), siis ei saa seesama Eesti otsustada, et kui solidaarselt aidata on vaja, siis seda ei tee, see ei ole propaganda, kui ma ütlen, et eestlased olid osalised demokraatiatoomises nii Afganistaanis kui Iraagis ning nüüd on ka Eestil moraalne kohus aitada tagajärgedega kuidagi toime tulla, see ka on kõik lihtsalt tõde.
Ma ei muuda iialgi oma arvamust selle koha pealt, et inimesed on võrdsed ja sünnipaik on juhuse poolt määratud kellele õnn, kellele traagika, aga kindlasti mitte ei peaks selline liisutõmbamine otsustama inimese igavest asupaika.
Kui sulle ei meeldi tõmmumad inimesed, kui sulle ei meeldi moslemid, on see sinu asi, aga neile liiga teha ei teos, ei sõnas ei tohi sina mitte. Ja see ei ole propaganda, see on lihtsalt tõde.