eelmisele 08. mai 2016, kl 23.58
Mina olen oma kodumaa ja oma kalli rahva fänn.
uskumatu 29. aprill 2016, kl 16.43
Kuhu on kadunud ang ja teised pagulaste pooldajate propagandistist.
Arvasin, et peale pikka propagandat ang siin enam kirjutrada ei julge.
eelmisele 07. mai 2016, kl 04.58
Ang pidas aasta tagasi pika loengu teemal, kuidaa me peame ikka vastu võtma.
ikkagi 07. mai 2016, kl 14.28
Meelde tuleb angi aastatagune pikk ja põhjalik propaganda, kuidas me ikka peame võtma.
Kirss tordile oli ang ütlus, kuidas tal ükskõik, kas Eesti kaob maamunalt kohe või 1000 aasta pärast.
Lihtsalt midagi muud ei saa olla, angile maksti selle eest kõvasti.
Mõistatuseks on moosimadu, kes angi propagandale takka kiitis ja ka ise põhjalikku ajupesu tegi, kuidas me peame ikka võtma.
Arusaamatu ainult, kas moosimadu tegi propagandat tasuta või mitte.
angile 07. mai 2016, kl 19.35
Sul pidi ükaskõik olemas, kas Eesti ja eestlased maailmas üldse eksisteerivad.
angile 07. mai 2016, kl 21.36
Näitasid selgelt oma eestlaste vaenulikkust. Lihtsalt hämmastav, et nii vaenulik inimene foorumis üldse käis või käib.
Palju sulle muidu maksti pagulaste pika ja põhjaliku propaganda eest? Kas südametunnistus üldse ei piina või sul ei olegi seda?
to to angile 08. mai 2016, kl 21.44
Ang kirjutas, et tal täiesti ükskõik, kas Eesti ja eestlased kaovad maailmast kohe või 1000 aasta pärast.
eelmisele 08. mai 2016, kl 22.32
Kas sa siis üldse ei lugenud angi pikka ja põhjalikku pagulaste propagandat aasta tagasi?
Selge sõnaga kirjutas nii: tal ükskõik, kas eestlased kaovad maailmast kohe või 1000 aasta pärast.
eelmisele 08. mai 2016, kl 23.06
Ang ikka pikalt selgitas, kui halvad ja mõttetud on eestlased, kuidas me peame pagulasi vastu võtma.
Ütlesin siis vastu, et mis Eestist ja eestlastest niimoodi üldse alles jääb. Sellepeale ang vastaski, tal ükskõik.
No see oli küll vastus, mis võttis oimetuks.
eelmisele 08. mai 2016, kl 23.17
Miks sa kardad angiga sel teemal kirjutada? Ega ang läbi arvuti kallale tulla ei saa.
Kusjuures ise elab Kanadas.
to Hiin a estonets 08. mai 2016, kl 23.55
Küsi angi käest, miks ta üldse eestlaste vaenuliku teema tegi ja veel nii pikalt kirjutas, see propaganda käis angil küll paar kuud.
Juhtisin korduvalt angi tähelepanu sellele, et niimoodi ei jää eestlastest ega Eesti riigist midagi järgi.
Seepeale ang lõpuks kirjutas, et tal ükspuha, kas Eesti kaob maailmast kohe või 1000 aasta pärast.
No see oli küll lause, mis võttis sõnatuks.
eelmisele 09. mai 2016, kl 00.08
Ang tegi pika ja põhjaliku selgitustöö, kus veenis eestlasi pagulasi vastu võtma.
Isiklikult minu jaoks oli kõige shokeerivam ükskõiksus oma rahva saatuse suhtes, et eestlased võivad maailmast kaduda, aga enne igavikku minekut peavad kindlasti pagulased vastu võtma. No see oli kõige jubedam lõik kogu angi propagandatöös.
angile 11. mai 2016, kl 20.10
Sulle kirjutati, et kas soovid eestlaste hukku.
Selle peale vastasid, et sul on täiesti ükskõik, kas eestlsed rahvusena kaovad maailmast kohe või 1000 aasta pärast.
angile 11. mai 2016, kl 20.12
Kirjutasid, et sul on täiesti ükskõik, kas EESTLASED kaovad maailmast kaovad kohe või 1000 aasta pärast.
moosimaole 11. mai 2016, kl 20.59
Angiga te teineteise võidu kirusite ja siunasite eestlasi ja kiitsite pagulasi.
Angi väide, et tema arust võivad eestlased kohe maailmast kaduda, tal ükskõik, tundus niivõrd uskumatu.
eelmistele 11. mai 2016, kl 21.25
Mulle on see angi komm pähe kulunud, sest tundus niivõrd uskumatu, et üks eestlane ( !! ) ütleb niimoodi omaenda rahva kohta.
Ang kirjutas sõnasõnalt: tal on ükskõik, kas eestlased kaovad maailmast kohe või 1000 aasta pärast.
Lugesin seda kommi veel korduvalt üle, sest tundus niivõrd uskumatu.
angile 11. mai 2016, kl 21.38
Sa ei kirjutanud endast. Kirjutasid, et sinul on ükskõik, kas eestlased kaovad maailmast kohe või 1000 aasta pärast.
eelmisele 08. mai 2016, kl 23.58
Mina olen oma kodumaa ja oma kalli rahva fänn.