Minu väited:
1. ma ei teinud siia 2015. a. juunikuus pagulaste teemat
2. ma olen täna täpselt samal seisukohal, kui 2015. a. juunis ja täpselt sama veendunud, et rassi, rahvuse või religiooni järgi inimeste lahterdamine ei kõlba kuhugi
3. ma väidan, et kui pagulased tulevad (ja nad tulevad), siis ei tohi nendega inetult ümber käia
4. mitte keegi ei ole suutnud mulle näidata dokumente, mille alusel võiks väita, et pagulastel makstakse kinni kogu elamine ja lisaks antakse 1000 eurot kuus peo peale (see oli eelmise aasta juunikuu üks vihasemaid võitluspunkte - "rahaaa-rahaaa-rahaaa")
5. kui võime üldistada, et kõik mustad on (täida lünk) või kõik moslemid on (täida lünk), siis peaks saama öelda ka, et kõik eestlased on (pangaröövlid, vägistajad, mõrvarid), sest keegi kunagi kusagil midagi tegi
Ja lisaks. Paistab, et minu elu ja tegevus ning isik on siin kellelgi ikka väga hambus. Tsiteerin:
"Enamasti tahab küberjälitaja oma ohvrit alandada, naeruvääristada ja tema üle oma võimu näidata. Küberjälitaja võib olla vaimselt ebastabiilne või ka haige ja tema veebikäitumine on muutunud kinnisideeks."
Küberjälitamine ehk cyber stalking on muuhulgas kuritegu. Nii et lase edasi, pahatahtlik laimaja ja valetaja, oota ja vaata, kui pikk mu kannatus on.
Õnneks ei ole enamus eestlasi sellised, kui tototaja-P.-vanem eit. Muidu oleks ikka päris häbi eestlane olla.
Head ööd!
Toimetatud 1 kord(a). Viimati ang 13.05.2016 01.03.