Aju_Keenius 24. august 2016, kl 12.19
Kõik on mu endi kätes samas keegi võiks aidata ka, vanemad üritavad aastaid. aitäh Kohalik
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ongi enese kätes ! kõik kunstlikud vahendid on vaid abiks vahel ( rohud või alco väheses koguses) . seda kõike rääkisin ma enese elust ja oma kogemustest . olin kauges nooruses isegi "katki ja liimist lahti " . võtsin ca 19 aastaselt 15 kilo juurde (75 -90) . olin sügavas masekas ja depressioonis - huvideta ja omaette seltskondadest eemal . oleksin "osanud" juua ehk oleks joonudki . siis keerasain elule teisekülje !
registreerisin end ujumise ja poksi trenni. igal päeval käisin jooksmas . koduski tegin trenni hantlite ja venituskummdega . kolm tõstepommi 16,24,32 kg olid igapäevased kasvõi 10-15 minutit päevas . kui kordagi ei tõstunud õlalt 32 kg üles ,siis kuu aja pärast tõstsid mõlemad käed 10 korda . 15 kg võtsin alla ca ühe kuuga !!!! (olin jälle 75 kg). läksin töölegi "transaks "...kus mõne kuu pärast tassisin süles 125 kg (olles ise peen kui "pulk" )
"sellepärast kui näen või kuulen kedagi samas olukorras ....püüan alati aidata (kui ennastki nooruses ) .
lühidalt :
aitab norutamisest ja enese haletsemisest (mis viib vaid languse suunas).
kes end ise ei aita - seda ei aita ka Jumal!
mõtetu on loota imerohtudele .
parimaks imerohuks on - aktiivne eluviis ! mis annabki Sulle uue elu ! (kõik muutub iseenesest) .
norutamine ja üksi olemine on selle vastased .