Ei, skisofreenia käes ei kannata, kuid tänan muret tundmast.
Naaber lihtsalt ei mõista, et kui tema oma korterit pööningu arvelt suuremaks ehitab ja samal ajal muusikat kuulab, siis kandub heli mööda ventilatsioonisüsteemi alla minu korterisse. Ja et tegu on vana majaga, kus varasemalt on igas korteris olnud ahi, siis ilmselt mängib oma rolli ka see süsteem, mis lõõride kaudu suitsu välja juhib. (Tehnilisi termineid ei tunne.) Kuid majas võivad olla muidugi ka mingisugused muud ehituspuudujäägid. Kõnelesin sellest ühe ehitajaga, kes sellised võimalused välja pakkus. Muidugi, ilma kohapeal käimata ei saa täpset hinnangut anda.
Politseile esitan jätkuvalt avaldusi. Eelmisel korral oli mul olemas ka tunnistaja, kes sai ka avaldusse ära märgitud.
Kirjutasin veel ka juristile, kes samuti ütles, et politsei infoliinile pole mõtet helistada, vaid ikka 112-te. Nii ka edaspidi teen. Juristi kohaselt on kodurahu eest võitlemine kui Kolgata tee, eriti juhul kui öörahu ei rikuta.
Mis puutub naabrisse endasse, siis on tegu 50ndates oleva vene rahvusest meesterahvaga, kes põhimõtteliselt mulle kordagi ust ei ava, nii et läbirääkimised on võimatud. Korteriühistu esinaine tõstis käed üles ja ütles, et oodaku ma öörahu ära.
Ahjaa, mina lähen tööle enne teda ja saabun tagasi pärast teda. Aknast tema minekuid ja tulekuid ei näe.
NB: Kõrvaklapid hankisin samuti.