sa võrdsustad kättemaksu mingi magusa orgasmiga, mina aga võrdlen kättemaksu õigluse jaluleseadmisega.
jääda ootama sinu haigettegija karma kolakat, see on nagu lasta asi lihtsalt käest ja silmist.
kui sulle on reaalselt haiget tehtud, nii füüsiliselt kui materiaalselt, siis on kättemaks vajalik.
btw lapsi ei tohi mingil juhul peksta, lüüa jne füüsiliselt karistada, sest see on sul veider lause, siin teemas pole laste karistamisest üldse juttu.
niisama nn vaimse vägivalla jama klaarimine on mu meelest jama kuubis. ma ei jaga seda kui keegi laseb end aastaid mõnitada ja trollida ning kannatab. siin on ilmselt tegu sadomaso suhtega ja siin mingit kättemaksu haududa on naljakas. minu meelest seesuur nn vaimne vägivald on üldse üks suur nali.
kui ei meeldi, et tüüp su kallal möliseb, siis jäta tüüp maha ja korras, kui meeldib end ohvrina positsioneerida, siis istu aga tagapalgeil ja naudi.
mina võtsin sõna sel teemal, kui keegi on sulle füüsiliselt või materiaalselt halba teinud. siis on vajalik enda eest seista ja asi ära klaarida.