Üks tüüp on alati aktiivselt mind välja kutsuda üritanud, tundus selline tõsine huvi olevat ja tõsised kavatsused, aga mind ei huvitanud uus suhe, seetõttu ma ei läinud ega läinud. Lõpuks siis sai mindud, kõik oli lahe, mõlemad tahtsime uuesti kohtuda, jälle oli väga tore õhtu, jalutasime käsikäes ja ta suudles mind paar korda põsele, kuigi nagu tahtis rohkem.Tegelikult on ta paras naiatemees, aga minuga on nüüd selline slow motion, et kas ma üldse meeldin talle? Vahel ta ilmutab end, on huvitatud. Eriti ta ikkagi ei ürita ka, elab oma elu ja hoiab mind kuidagi pika rihma otsas. Vahel uurib, kellega kuskil käisin ja vahel suhtleb messengeris väga aktiivselt, siis kaob jälle paariks päevaks ära. Saan aru, et on suvi ja sõbrad kutsuvad välja, aga mulle ta meeldis ja nüüd ei saa ma temast aru :( Kas ta mõtleb, et hoiab mind sügiseks, kui muid meelelahutusi vähem? Ma ei mõista, mille sisse sattusin. Varem rääkis, et tundun see õige ja et ta on suhteks jälle valmis, Praegu näib vastupidi, aga ikka nagu hoolib ka. Ja kutsus välja, aga kahjuks ebaõnnestunult :)) Siis jälle kadus. On nagu sõber, aga ei ole ka. Ilmselt on tähtsamat teha. Ega see värk mulle meeldi, aga mees meeldib.