Ma tundsin üht meest piisavalt kaua ja tema kinnitas ikka et tal pole mitte kedagi teist peale minu. Kuid tema ei elanud Eestis. Saime mitmeid kordi kokku ikkagi.
Kuid ühel päeval kirjutas mingi naine mulle sealtkandist, kus see mees elab, messengeris.
Ta teatas et olla selle mehe ex-girlfriend ja et see mees armastavat TEDA! Ja nõudid et ma selle mehe rahule jätaksin. Kui mina teda ei uskunud, saatis pilte, kus ta tõesti oli koos selle mehega, olin täiega shokis! See naine sõimas mind halbade sõnadega ja pani mind täiega nutma!
Kui nôudsin hiljem selgitusi sellelt mehelt endaly tolle naise kohta, teatas mees et tal polevat juba ammugi selle naisega mongit suhet! Ja teatas et sel naisel olla 4 last. Et mitu aastat enne minuga tutvumist oli tal jah olnud suhe selle naisega, kuid nüüd hoovivat vaid minust ja seda naist ta vihavat. Ja ey ta ei taha selle naise nimegi kuulda.
Aga miks siis see naine mind nii julmalt solvas!? Miks ta nimetas mind vanaks ja lolliks nsiseks!?
Nelja lapse ema kohta oli ta tõesti eriliselt julm minuga. Et mina t e m a ja ta p e i k a vahele olevat tulnud. Mina ei tulrks eluseeski selle peale, solvata mulle tundmatut isikut nii julmalt, keda ma pole kunagi reaalselt näinudki! Eriti veel siis kui mul oleks nii mitu last! See naine käitus tõesti minuga nii ülbelt!