Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
hoiatuseks naistele - ob
 
näkk 05. jaanuar 2011, kl 14.51
tegime mehega kummiga sugu. alguses oli kumm mehe peal, aga lõpus avastasime, et on teine kuhugi ära kadunud. kuhu mujale, kui minu sisse. läksin siis seda sõrmedega otsima ja suur oli minu üllatus, kui lisaks kummile leidsin tupest ca 1 cm pikkuse tampooni tüki, mis oleks tampooni otsa küljest justkui ära lõigatud või rebitud. tegemist siis ob-ga. ei kujuta ette, kuidas on võimalik, et tampooni ots lihtsalt ära tuleb! viimastest päevadest oli juba nädal möödas, ja jumal teab, kui kaua see tükk seal avastamist oodanud oli. naistearstil käisin viimati ka veidi üle aasta tagasi. lihtsalt teadmiseks-hoiatusteks naissoole - tampooni eemaldamisel tasub vaadata, kas on teine ikka sama pikk kui enne paigaldamist.
 
Annika 05. jaanuar 2011, kl 14.57
Asi pole mitte selles, et tampoon oleks kehv, vaid tampooni tuleb osata ka paigaldada. Sulle vist ei ole õpetatud, et tampooni paigaldades lükatakse seda parema nurga all üles, mitte otse? Ka on soovitav nöörike teibiga ( läbipaistev teip, maalriteip ) sääre siseküljele kinnitada, siis ei ole ka ohtu, et tampoon kuhugi kaoks.
Pealegi on OB tampoonil ka alati sertifikaat kaasas. Ka siis, kui ta on kasutatud. Rulli pks lahti ja sa näed, et seal sees on veekindlast materjalist tõend.
 
näkk 05. jaanuar 2011, kl 15.02
annika, sa vist ei lugenud mu postitust korralikult läbi. asi ei ole mitte selles, nagu oleks ma tampooni valesti paigaldanud või see kuhugi ära kadunud, vaid mingi hetk on lihtsalt konkreetselt tükk tampooni küljest lahti tulnud ja tuppe jäänud, ülejäänud tampoon aga eemaldatud saanud. varem ei kontrollinud ma eemaldades alati, kas tampoon on ikka ühes tükis.
 
Annika 05. jaanuar 2011, kl 15.32
Lugesin küll. See irdumine või siis ka pooldumine võibki sellest tekkida. Teine variant, et see on mehe suguelundi osa. Kui tihti mees ennas peseb, kas see ei või olla näiteks pikema aja jooksul kogunenud smeegmakuhil?
 
Soovitus 05. jaanuar 2011, kl 15.59
annika- puhka jalga!
Ob-d pole iial mu lemmikud olnud.
Aga eks võib igasuguste tampoonidega juhtuda!
Eemaldamisel, siiski kontrollida kas kõik on ühes tükis.
 
hahahahaha 05. jaanuar 2011, kl 19.51
no hea liba! lausa kaks liba ju! no pole võimalik, et ob-l tükk ära tuleks otsast, no ei ole reaalselt.
 
31 05. jaanuar 2011, kl 20.51
Aitäh hoiatamast !
Ja Annika, sa oled imelik:D
 
jessi 05. jaanuar 2011, kl 22.06
mina arvan et kui su mehel on väike noku, siis ta peaks ka väiksemaid kondoome kasutama, mitte neid tavalisi.
 
hõkk 05. jaanuar 2011, kl 22.24
Tampooni ma ei ole varem enda sisse "ära kaotanud", küll aga olen veel nädal pärast purunenud kondoomiga vahekorda WC-potist kondoomitüke leidnud... Ka nagu veitsa imelik või nii. Korra tegelikult on tampoonil nöör ära tulnud, aga siiani on see ka ainus halb kogemus tampooniga.
 
näkk 06. jaanuar 2011, kl 09.00
minu teemaalgatus kohe kindlasti liba ei ole. kõige hullem on see, et mul pole õrna aimugi, kui kaua see tükike seal avastamist ootas. nüüd on mul kaks paranoilist toimingut juures - uurin alati, kas kasutatud tampoon on ikka ühes tükis, ja kuskil korra kuus igaks juhuks kontrollin, ega sellest hoolimata midagi mulle ikkagi sisse jäänud pole.
 
oh 06. jaanuar 2011, kl 16.12
kaua te kavatsete seal urgitseda ja kurat teab mille tükke taga ajada?
 
helesinine 06. jaanuar 2011, kl 18.25
Kasutage sidemeid. Pole mingit probleemi, et midagi võiks sisse jääda. Ja on ka vähem tupe seenhaigusi.
 
tuped 01. august 2012, kl 15.28
Meil on just vastupidi, mehel väike riist ga puhume kondoomi täis ja siis saab korralik
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!