Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
kas keegi teab uusi arenguid vagla-marge ja pedofiil kauri hansoni naise elus
 
südamlik 05. jaanuar 2011, kl 17.11
tahaks teada, mis neist saanud on. huvitav, kes on need inimesed, kes selliste jätistega edasi suhtlevad? kus nad töötavad, kes tahaks nendesugustega koos töötada? koer on ilmselt juba ka terveks saanud, eks? need pilastatud lapsed aga ei tervene enam kunagi, rõve, kuidas selline naine endale edasielamist küll õigustab?
 
Anett 05. jaanuar 2011, kl 17.17
Kui teed sellise teema, siis sa küll südamlik inimene ei ole. Vanad asjad võiks jätta rahule. Küllalt jahutud sellel teemal.
 
südamlik 05. jaanuar 2011, kl 17.21
just, anett, sellest, et sinutaolised maha vaikivad, sellst sellised asjad just juhtuda saavadki. arvad, et oled südamlik, kui muretsed nende jätiste pärast? arva uuesti. ning kes arvad end õige olevat, et otsustad siin, mis teemasid teha tohib? mina vihkan neid jäletsis nii kaua, kuni ma elan. vajadusel kauemgi.
 
nn 05. jaanuar 2011, kl 17.40
vihata pole vaja kedagi, mis ei tähenda, et neid tegusid ei tuleks taunida. aga jah, ma arvan samuti, et südamlik inimene ei vihka kedagi. ma kordan veel kord, et see ei tähenda halbade tegude hukkamõistmata jätmist. pole meist keegi ideaalne.
 
piraaja 05. jaanuar 2011, kl 17.46
Kas see Hansoni naine mitte välismaale ei kolinud? 2009. lõpus käis meediast läbi selline uudis, et müüb siin elamise maja ja kolib kuskile Vaikse ookeani saarele.
Anett: mõned asjad ei ole kunagi vanad. Hansoni lugu oli ikka uskumatult jälk, kõik teadsid ja keegi mitte midagi ette ei võtnud ning hiljem üritas nt Eesti Lastekaitse Liit teha kõik, et näidata enda seotust selle tüübiga palju väiksemana kui see tegelikult oli. Hästi ilmekad on ka pildid, kus K. Hanson poseerib koos Tallinna Ülikooli Sotaiaaltöö instituudi professoriga. Lastekaitse my ass...
 
Muidugi 05. jaanuar 2011, kl 17.46
Muidugi, mõrvarid ka pole ideaalsed, neid ei tohi vihata.
Ainult, et kui südamliku inimese lähedasega midagi juhtub, siis muutub ka suhtumine. Seda nimetatakse silmakirjalikkuseks.
 
südamlik 05. jaanuar 2011, kl 19.19
to eelmine: see tekst oli mulle või? vot ei saanud aru.

teate, ärgem nüüd arutlegem selle üle, kas ma tohin kedagi vihata või mitte, see teema ei huvita mind, mina teen omad otsused ise ja oma südame järgi. kui keegi mind südamlikuks ei pea, see on ka tema isiklik tragöödia, minu pandud nimi sellest ei muutu. ning kas me nimetamse seda vihkamiseks või "tegude taunimiseks", nagu keegi eelpool soovitab, sisuliselt ju asja ei muuda. mõni vihkab näiteks sibulaid kartulisalatis.

räägiksime ehk siiski teemast, mitte minu isikust?

jah, piraaja, oli kuulda, et kolib välismaale see hansoni naine aga kas ka kolis, seda ma ju teada tahakski. ning pärnakad, kuidas marge igapäevane elu? kas tema ünber on inimesed nagu siin üks eelpollkirjutaja, et mis sest enam, möödas ja unustame, kõik teevad vigu? andeks antud ja jälle kenasti õpetaja ja usujünger?

to muidugi: aitäh Sulle, just nii ongi, nagu kirjutad. siis on silmakirjateenritel hoopis teine jutt. siin näiteks on ribadeks rebitud jõesaar, kes tõesti hooletusest võib-olla sõitiski punase tulega, kuid poiss sai surma. kohutavalt kahju,noor inimene kaotas elu, kuid hooletuse eest nõutakse siin vaat et surmanuhtlust. mind paneb siiralt imestama, et inimesed, kes julmalt ja süstemaatiliselt piinavaid nii inimesi kui loomi, nende suhtes nüüd nõuavad mõned veidrikud äraunustamist ja andestust ja mida kõike veel. veider maailm, tõesti-tõesti.
 
Win 05. jaanuar 2011, kl 20.21
Mul ükskõik, mida keegi nüüd arvab aga ma tunnistan, et vihkan kogu südamest iagsuguseid loomapiinajaid, mõrtsukaid, pedofiile. Pean neid inimrmosuks, kelleta oleks maailm parem paik. Muidugi ma ei mõtle selle peale koguaeg aga kui keegi küsib siis ütlen, et jah vihkan.
 
dows 05. jaanuar 2011, kl 20.26
mina vihkan neid, kes kogu südamest midagi vihkavad. Minu meelest on nad loomapiinajate ja pedofiilidega samal tasemel.
 
einoh 05. jaanuar 2011, kl 20.36
Imelik küll, kas siis peab armastama kurjategijaid. Siin ongi mingid kurjategijate kaitsjad koos, kelle arust ei tohi kunagi midagi halba nende kohta öelda.
ekm...sina või?
 
gg 05. jaanuar 2011, kl 20.49
miks on pedofiilide vihkamine taunitav tunne ja suhtumine? kas inimene, kes midagi-kedagi vihkab, on kohe imelik? armastada võib, aga vihata mitte?
 
maria 05. jaanuar 2011, kl 21.23
kas see laps elab ikka selle eidega koos
 
oprah 06. jaanuar 2011, kl 00.58
vaatasin täna oprah saadet kus oli külaliseks mees, keda tema enda ema seksuaalselt ära kasutas ja kes teda veel teistele meestele kupeldas raha eest. poiss oli 7-8 aastane. ta rääkis oma pojale sellist juttu, et kui ta seda ei tee, siis peavad nad majast välja kolima jne, et neil ei jätku muidu raha. lapsega käis pidev manipuleerimine. oma teisi lapsi kasutas ka see ema ära. vaatasin seda saadet ja mõtlesin, et kui suur võib olla ühe inimese kurbus ja õnnetus. seda on võimatu sõnadesse panna. muideks nüüd on sellel mehel kena perekond, naine ja poeg, poeg oli juba päris noormehe eas. see mees pingutas tohutult, et sellest sopast välja tulla. isegi omandas magistikraadi. oma peret on ta hoidnud, tema poeg pole kunagi pidanud vägivalda tundma. aga siiamaani näeb ta košmaarseid unenägusid, kus ta on väike poiss ja ema sunnib teda seksuaalvahekordadesse. ta tõuseb üles nuttes ja karjudes. seda nimetatakse vist posttraumaatiliseks stresshäireks, kus inimene elab luupainajate näol ikka ja uuesti läbi traumaatilisi sündmusi sama tugevalt, nagu leiaks trauma uuesti aset.

kõikesallimine on ajuhälvikutele, samuti see andestamisekäsu pealesurumine teistele. kõike ei tohigi sallida ja õigluse eest peab seisma nagu vapper sõdur. see on iga kodaniku kohus. kes räägib mingist kõigile andestamisest, poeb tegelikult selle varju, et õigustada oma argpükslust ja mugavust. see andestamise ülistamine on nende vabandus jääda erapooletuks, mitte sekkuda ja endale tüli teha. kes meist tahab tülisid? keegi ei taha. sellepärast ongi need, kes õigluse eest võtavad seista ja võidelda kuldaväärt inimesed. see ei ole neile sugugi kerge. ja nad teevad seda mitte omakasust, vaid tõepoolest nõrgema kaitseks.
 
w.tell 06. jaanuar 2011, kl 04.46
oprah - kuldsed sõnad!
ainult et paraku jõuavad kohale ainult neile, kes hoolivad. palju on kahjuks selliseid, kellele hetkeline mugavus olulisem kui ligimese aitamine. ise olen näinud poejärjekorras ära minestanud naisest sõna otseses mõttes üle astuvaid täiskasvanuid, kellel paistis peas olevat ainult 1 mõte - sooh, sain letile lähemale. isegi ei vaevutud vaatama, kas kokkukukkunu toibub või sureb sinnasamasse. täielik ükskõiksus kõige oma ostukorvist väljaspoole jääva suhtes.
näide ehk nats teemast mööda, aga samas puudutab ju seda, mida siingi mainitud - parem sulgeme silmad-kõrvad ja teeme näo, et probleemi pole olemaski. aga on olemas ja ilma igaühele jõukohase sekkumiseta ei kao iseenesest kuhugi.
 
Disainer 06. jaanuar 2011, kl 11.12
Inimesed ei sünni koerapiinajaks ja tapjaks. Nad kasvavad sellisteks. Sellele aitab kaasa kibestunud, õel ja tige ja julm ühiskond ja need kes selle oma vihaga sellsieks muduavad. Pole palju vaja et süütu väike ilmakodanik igaveseks vaimselt sandistada ja tema alateadvus, arusaam heats ja halvast, tema empaatiavõime ja kaastunne ja südamesoojus muudetakse kivikõvaks ja armutyks kamakaks mida täiskasvanuna kõikjale enda ümber külvatakse.
ja siis need vihkajad ja tigetsejad nulltolereerijad ja teistusguste kiusajad saavad veel suurema õiguse neid vihata, siis on neil selleks ka käegakatustav põhjus!
Aga ka need vihkajad ei ole süninud siia ilma vihkajana, vaid ons elliseks kasvanud tänu vanematele, koolile, ühiskonnale mis on tema ümber.

Ütlen et ükski kurjategija ega piinaja ei saa olla halvem kui ühiskond kes on sellise loonud. Ja siit tekib küsimus, kas kurjategija ja piinaja ei ole samal ajal ka ise ohver tegelikult? Ühiskonna ohver?

Alati ei pea tegemist äärmusjuhuga, kus last koolis niikaua kiusatakse või kodus seksuaalselt ära kasutatakse kuniks ta ise kasvab suureks ja hakkab teistega seda sama tegema. Enne äärmust on veel palju palju muid juhte....võibolla ei kiusata koolis NII palju ja võibolla ei kasutata kodus sekusaalselt ära, võibolla sandistatakse natuke vähem, nii et kõrvaltvaataja ei saa arugi midagi. Piisab kui laps armastsuest ilma jätta, kui ta on kasvanud soovimatu isikuna, kui teda ainult siunata ja kamandada - kui väikese inimese empaatiavõime ja südamlikkus mis tal sündides olemas on kokku kuivavad ja purunevad. ja kõnnivad meie vahel inimesed kellel on ükskõik nii loomadest kui ka teistest iniemstest, kes ei suuda ei endale ega teistele kaasa tunda ja kes kaotavad oma inimlikkuse.

Teate te hoolige oma lähedastest, eriti lastest rohkem! Armastage neid tingimusteta ja tolereerige inimesi kes ei ole välimuselt või mõttelaadilt või käitumuslikult selliseid nagu teie(ei pea silmas kurjategijaid, vaid näiteks seda kui väga meile meeldib teiste üle irvitada ja parastada ja mõnitada, nii siin delfis, õhtulehes, kui oma elus kui oma südames). Mida rohkem te viha ja mõnitusi ja irvitusi siia ilma külvate seda rohkem on meie ümber inimmutante, kellel inimlikud tunded on sandistatud. Mida rohkem oskavad iniemsed mõista, armsatada, tolereerida ja toetada üksteist, seda vähemaks jäävad ka sellsied julmad juhtumid. Aga sinna on meie ühiskonnal pikk tee veel! Kuid sellised vihkamispostitused kindlasti neid ei vähenda, aga mul on hea meel et kellelegi läheb korda ja kellelgi on südamel see mis toimub, ja mina usun et autor oma põhiolemuselt on südamlik.
 
loom 06. jaanuar 2011, kl 14.07
No, disainer, miks sa tood arutlusse, mingi kolmanda "kórgema" jóu? Ühiskond süüdi? Selle loogika kohaselt vóime maha kanda kóik Kongos vms väga keerulises kohas elavad inimesed.

Loomulikult on vaja lapsele armastust ja turvatunnet. Samas tean perekonda, kus lapsed on saanud palju armastust ja turvatunnet, kuid loomadega nad ümber käia ei oska. Ei saa lihtsustada, muidu vóiksime pelgalt peale vaatamisega eraldada ühiskonnast need inimesed, kes on kasvanud rasketes tingimustes, ja seeläbi luua täiusliku ohutu ühiskonna.

Raev ei ole alati ülearune. Miks ma peaksingi andma andeks mingitele ajuhälvikutele, kui nad on póhjustanud mulle kallitele loomadele surma ja seda veel nautinud? Elu ei olegi óiglane ja inimeste tegusid ei saa ette ennustada. Ja minul on óigus raevule. Kuigi pean nóustuma, et oma kurbust ja viha on väga imelik välja elada mingis anonüümses foorumis. Elu peaks toimuma ikkagi päriselus.
 
- 06. jaanuar 2011, kl 14.41
ja mida siis neist ikkagi teada on? kas see marge läks kinni?
 
südamlik 06. jaanuar 2011, kl 15.01
alati vahin suu ammuli, kui sellised nagu disainer sõna võtavad ja rääägivad mingist maagilisest "ühiskonnast". mis asi see imeline "ühiskond" siis on ka? meie ise olemegi ühiskond. ja mismoodi kasvab ühest ja samast perest, kus kasvatus sama ja väärtused samad, siiski kaks äärmustes last, kellest saavad äärmustes täiskasvanud? a la vennakesed karsklane ja alkohoolik võivad tulla nii karsklaste kui ka alkohoolikute perest jne, näiteid võiks tuua lugematul hulgal.

vaata disainer, just nimelt ei piisa, kui laps vaid armastuseta jätta, on küllalt näiteid, kus lastekodulaps on ise suurepärane ema või kõrvalt vaadates soojas perekonnas kasvab julmur. vot on siiski kaasa sündinud osad tegurid. ning osad õpitakse sarnaste juures juurde, paraku enamasti õpitakse julmaks just usuga seotud kogukondades.

ning lausa vihale ajavad mind need loosungid: armastage tingimusteta! mis krdi pärast peks keegi värdjas nautima tingimusteta armastust? ehk siis ise mitte midagi vastu and,mata? miks küll? hansoni naine armastas tingimusteta ju? sobib teile või? mulle ei sobi ja kohe üldse ei sobi. pedofiilid väidavad ka, et nad armastavad tingimisteta, nii nunnu ju. tingimusteta armastavad ka need naised, keda mees regulaarselt koos lastega haiglasse peksab, ikka armastavad. kelle sellist rämpsu tarvis on? see ju puhas inimrämps? ma ütleks ka oma pojast lahti, kui selguks, et ta on pedofiil või julm mõrvar. on ikka küll tingimused. ja olen ka nõus, et mind ei pea keegi armastama tingimusteta. ja see ei tähenda kaugeltiki, et ma ei võiks olla südamlik, südamlikkus pole väärareng.

kokkuvõttes tahaks nüüd teada, mis on saanud sellistest aju-värdjatest nagu vagla-marge ja hansoni-värd. ehk on kellegi siiski aimu?
 
vaidlen vastu 06. jaanuar 2011, kl 15.03
"Inimesed ei sünni koerapiinajaks ja tapjaks."

sünnivad küll. äärmuslik jõhkrus on kaasasündinud, see on tõestatud. mina olen isiklukult kokku puutunud noore mehega( poisiga), vanus 15-18, kes oli ja on ilmselt praegugi jõhker ja vägivaldne. tal puudub igasugune arusaamine sellest, et tema teod on valed. ei olnud kellelegi üllatuseks, kui ta oma sõbra joomingu käigus kirvega surnuks hakkis.
sorry, kõlab nagu kõlab, aga nii on.
 
Disainer to loom 06. jaanuar 2011, kl 15.07
Kongos ei pruugi inimesed elada halvemates tingimustes. vastupidi, meie mõistes materiaalne ühiskond ei ole kõigi rahvaste jaoks õnn. Nälga on kergem taluda kui alandusi. Inimene on juba kord selline.
mis puudutab tõelsielt raskeid ühiskondi ja seal elavaid iniemsi ja kasvavaid lapsi, nt sõja territooriumid ja mõningad arengumaade ülerahvastatud linnad, kus ei ole enam tegu põlisrahvastega, seal ongi kuritegevus tunduvalt suurem ja julmad ja veel julmemad teod igapäevane nähtus.

Lihtsalt jube kerge on süüdistada...vastutust ei taha keegi võtta! Arvatakse et eksisteerib mingi inimestest olenematu "kõrgem jõud" ehk ühiskond ja inimene kes eriti üle oma nina ei oska vaadata arvab et ega tema ju seda ühiskonda ei puutu, tema seda ei tekita ja ei mõjuta, tema oli üldse puu otsas kui paugud käisid. tema tahaks et kõik oleks tema ümber ilus ja hea aga ise ei taha midagi selle heaks teha, vastupidi-ta arvab tal on õigus mängida jumalat ja kohtu mõista, kes on hea ja kes on halb, kes on süüdi ja kes on süütu, keda võib peksta ja keda ei või, keda võib mõnitada ja alandada ja kes pole seda ära teeninud. vahest ei pruugi see üldsegi olla kurjategija, vaid näiteks perevägivalla all kannatanud naine, keda kommentaatorid piltlikult mutta tambivad, näkku sülitavad ja peale kusevad -öeldes et ise oled loll et seal elad ja paras sulle! Lolle peabki peksma!Selliseid näiteid võib tuua tohutult ja iga asi on omavahel seotud. Elu koosnebki pisiasjadest ja liivatera haaval, iga haavava lausega iga mõnitava pilgu ja sõnaga me loome sellise ühiskonna ja sellsied inimesed.
 
mango 06. jaanuar 2011, kl 15.19
Ise sa oma oma eelmises postituses süüdistad ühiskonda. Mõned jah sünnivad juba halvana. Väiksena piinavad putukaid, suuremaks saades lähevad üle väikestele loomadele ja täiskasvanuna võtavad lapsed ja teised inimesed ette.
Rägin ainult enda eest. Minu südametunnistus ei luba olla hea ja rahulik nende vastu, kes teisi piinavad või tapavad.
Mõni aeg tagasi oli juhtum, kus keegi õmbles nõela ja niidiga läbi keha pisikest kassipoega. Ma nimetan seda koletiseks, kes nii teeb. Selliste koletiste vastu ei tunne ma mitte midagi muud peale viha ja põlguse. Soovin, et meie riigis kehtiks taolistele surmanuhtlus, sest ühiskond ei vaja rämpsu.
 
Disainer 06. jaanuar 2011, kl 15.24
To südamlik

Aga lastekodu lapsel võibki olla armastavam ja toetavam ümbrus kui mõne meelest "soojas kodus". see mida sina pealtnäha soojaks koduks pead ei pruugi nii olla. Tõeliselt soojades kodudes ei kasva iialgi julmurid. Mitte iialgi. soe kodu on muidugi definitsiooni küsimus.

To vaidlen vastu
See on samapalju tõestatud kui fakt "sõltumatute uuringu instituudi" poolt leitud avastus pesupulbri kohta. Inimeste geenid on 99% ulatsues kõigil samad, keskkond on see mis teatud geene paneb avalduma. Ning geenmutatsioonid ei teki ka lambist...igale asjale on põhjus ja tagajärg. ja ei ole siin tegemist mingi müstulsie kõrgema jõu ega "ma ei tea kellest" tekitatud ühiskonnaga. SINA ise lood seda ühiskonda rohkem kui sa arvata oskad, sinust sõltub palju - kuigi võib tunduda et oled mutrike masinavärgis ja siis on hästi lihtne kogu vastutus sellele nö masinavärgile panna. Aga Sina mõjutadki seda masinavärki! teie kes te kedagi vihkate, mõnitate ja alandate olete tegelikult hinges täpselt samasugsued kurjetegijad kui need, kes koledaid tegusid teevad. Sõna teeb veel suuremat kahju kui tegu! ja ärge arvake et teie sõim, ülbus ja teiste (teiemõistes lollimate, saamatute, teistusgusemate ja halvemate) mõnitamine ja ähvardamine midagi ei tähenda. Iga sellise lausega loote te liivatera haaval järgmist monstrumit, kes loomi tapab ja inimesi piinab. Kõik on kõigega seotud. Teie ütlete ühele halvasti, teine saab sellest tõuke omakorda öelda jne - külvates halba ja õelust levib see väga kiiresti. Ärge mitte kujutagegi ette et teie ei vastuta nende piinatud loomade eest!

Elu on karm, aga igaljuhul õiglane...
 
vaidlen vastu 06. jaanuar 2011, kl 15.29
Disainer, väga vale vastus. mitte geenides ega nende mutatsioonides ei ole asi, vaid (aju)keemias. uuri natuke asja ja siis räägime edasi.
 
to disainer 06. jaanuar 2011, kl 15.31
On sul ikka kõik korras.
Ütle siis, kes see on see, kes nüüd halvaks muutub kui ma ütlen, et vagala marge on julm monstrum. Vagla marge ei saa muutuda, ya juba on halb. Nii, et kes siis ikkagi sellest muutub? Või kui ma oma mõtetes mõtlen, et vihkan pedofiile ja loomapiinajaid. Kes sellest halvemaks muutub? Mõtete lugejaid on väga vähe ma arvan.
Sellega, et julma kotlemisega mehe naist mõnitada ma muidugi normaalseks ei pea aga mõrvari või loomapiinaja mõnitamises ma küll midagi halba ei ne. Iga terve mõistusega inimene saab aru, et mõrvar ja loomapiinaja on väga halvad inimesed kelle kohta käib kõik halb.
 
Muna 06. jaanuar 2011, kl 15.47
Need, kes juba lapseeas erilise julmusega silma paistavad, on tihti potentsiaalsed vaimuhaiged (skisofreenia).
 
Disainer 06. jaanuar 2011, kl 16.03
to vaidlen vastu

Mul on see asi uuritud. Ja ajukeemiat nagu ka kõiki teisi funktisoone mõjutavad geenid. Kui sa ajukeemia all mõtled erinevaid ensüüme mis ajuripats, käbinääre jt närmed toodavad - siis ka nende tööd määravad geenid, mis omakorda on mõjutatud nii otseset kui kaudsest keskkonnast.

Jah minu juttu ei saa üks ühele võtta, must valgele. "Et kui ma ütlen Margele loll, et ütle mis siis muutub"... Kunst on näha elu põhjuseid ja tagajärgi. Ja seda kunsti oskavad vähesed. Aga igal heal ja halval teol ja sõnal ON tagajärg. Tihti on neid ühendavad niidid nii udupeened, et meile tundub et asjad meie elus ja ühiskonnas lihtsalt "juhtuvad", ilma et mina oleksin neid kuidagi mõjutanud juhtuma.....

Mis puutub pedofiilide vihkamisse, siis on teada et suurem osa neist on lapsepõlves seksuaalselt väärkoheldud. tema "mina" ja maailmatunnetus ja psüühika on tegelikult kreenis ja need on väga õnnetud inimesed. tekib paradoks, kus kurjetegija on samal ajal ka ise ohver....sa võid ju teda vihata, aga ma ei näe sellel mõtet-sest see viha ei muuda tema sandistatud maailmatunnetust inimlikumaks. vastupidi.
Samamoodi ei kasva invalidil tagasi jalg, kui teda korralikult peksta.
 
to disainer 06. jaanuar 2011, kl 17.00
Ma ei tea kas sul on laps või mitte aga kui mõni pedofiil teeks sinu lapsega jõledusi või keegi tapaks ta ära siis sa enam nii kaastundlik ei oleks. See on fakt.
Nii kaua kuni asi isiklikut inimest ei puuduta ongi ta nii heatahtlik kõigi ja kõige suhtes aga kui asi läheb isiklikuks muutub kõik.
Ma tahaks ka teada, kuidas on siis õige käitumine nende suhtes, kes mõne ühiskonnas taunitava teo korda saadavad? Sina peaks ju teadma, jutlustad siin ju liblikatest ja lilledest.
 
Hm 06. jaanuar 2011, kl 17.20
Väga huvitav, kuidas nüüd disainer vastab? Arvan, et ikka ja jätkuvalt amastaks pedofiile, zoofiile, nekrofiile....
 
südamlik 06. jaanuar 2011, kl 17.33
ausalt, disainer pole tõie mõistuse juures. ajada sellist iba. pean ma nüüd aru saama, et need naised, kes tingimusteta armastavad oma vägivaldseid mehi, on TARGAD? et kuidas palun? on jah põlgust väärt, nad juba ise eos põlgavad ennast, mis teistelgi üle jääb. inimene, kes end austab, ei lase endaga nii käoituda. vähemalt mitte meie nn arenenud ühiskonnas, kus on iga nuka pealt võimalus abi saada. paariariikides, kus ka politsei selle naise eest ei seisa ala araabiamaad, on teine tera. aga eesti naine, kes end üle ühe korra peksta laseb, on kõnts ja kurjategija oma laste suhtes, selliselt võtaks mina julmalt lapsed ära. kusjuures nad veel kiidavad oma meest ja seisavad mehe eest, napakad sügeleva hargivahega ajudeta emased.

ning ega ei taju ju disainer mu juttu, hakka juba mõistma, lastekodust kasvavad nii- ja naasugused, julnad ja mittejulmad, samuti samasugusest kodust kasvavad julmad ja mittejulmad, ka nendest, kus soojus pole ainult mulle näha, nagu väljendad.

aga ela edasi oma 60-ndate haridusega, siis peeti ju homoseksuaalsust ka kasvatuse ja kodu süüks. või oled sellest üle saanud?

maailm oleks aga palju parem koht, kui oleks surmanuhtlus, mis julmurid eemaldab normaalsetest. ise olen valmis tasuta pedofiile teise ilma saatma, andke ainult teada, kui selleks on seaduslik võimalus, kohe tulen ja "armastan neid tingimusteta".
 
ekm- 06. jaanuar 2011, kl 20.18
ok, viha ja vihkamine...
sealjuures on mulle alati mõistmatuks jäänud...

milleks see poolehoidjate otsing?
Selle teema postitustele ei saa vastata, sest teema on moderaatori poolt lukustatud.