Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Lapsevankriga poes
 
ooooooooo 31. märts 2012, kl 01.01
Tere!

Kas olen ainuke, keda lapsevankriga poes viibimine häirib klienditeenindajaid? Näiteks läksime sõbranna ja lastega ühte rõivapoodi ning müüjad olid väga ebaviisakad ja seletasid, et umbes mis me tulime oma lastevankritega jne. Ma olen ju samasugune klient nagu teisedki, samamoodi tahan riideid jm või pean kodus istuma, kui mul väike laps olemas. Samamoodi on pahurad teenindajad kohvikutes, kui lastevankritega oleme seal.Ühel päeval läksin lastepoodi, siis oli müüja käskinud lapsevankri jätta ukse juurde. Lastepes eriti peaks olema ruumi palju, sest seal enamus käibki lastega. Muidugi pöörasin otsa ringi ja kõndisin sealt poest minema ning ütlesin müüjale veel pealekauba, et kas tema siis oma last jätaks üksinda ukse taha.
 
2-kordne ema 31. märts 2012, kl 02.12
Provokatsioon, muud ei midagi. Sa saad ju väga hästi aru, et lapsevankriga poodi ei minda. Reede öösel kell 1 pole inimesel targemat teha, kui libateemasid fabritseerida. Sa ei ole ju tegelikult loll, kes päriselt ka lapsevankriga poodi ja kohvikusse läheb. Ilmselt jõid sõbrannaga mõned pudelid veini ära ja nüüd tahtsid kellegi kallal norida. Mees on Soomes tööl ja igavusest ei osanud muud teha, kui naistekasse selle provokatsiooni üles riputada. Homme, kui kaineks saad, on sul endal ka häbi. Pole hullu, me anname andeks!
 
lol 31. märts 2012, kl 06.36
last sul ju ei kästud ukse taha jätta vaid ainult vanker
 
Lapsetu 31. märts 2012, kl 07.38
Ausalt öelda, millise poe ukse taga on ruumi vankritele???? Tänapäeval mõeldakse küll autodele ja nende parkmisele, aga lastevankrid ei mahu üldse kellegi mõttesse kui ruume, maju planeeritakse. Kas invaliidid näiteks ei tohigi siis kohvikus, poes käia? Kästakse ka tool ukse taha jätta?
 
... 31. märts 2012, kl 07.42
Ei jätaks vankrit kuhugi suvalisse kohta. Tänapäeval varastatakse kõike, mis annab ära tassida, veeretada. Peale selle võib mõni pahatahlik sinna midagi sisse visata, ära määrida jne. Nii suvaliselt imiku asjadesse suhtuda ei saa.
 
Teine provokaator 31. märts 2012, kl 08.33
Liiga loll liba.
 
teadja naene 31. märts 2012, kl 08.49
ei pea õigeks vankriga poodidesse minekut, sest paljud "emmed" kasutavad vankrit varastatud asjade peitmiseks. olen ise selliseid varganetisid tabanud, õigustatakse siis, et laps vist kogemata võttis, ei pannud tähele. alla aastane imik ei võta midagi, eriti veel kosmeetikat vi midagi taolist.
 
Cybaramoor 31. märts 2012, kl 09.32
Ma vist teiselt planeedilt, aga ma olen küll lapsevankriga poes käinud ja kuskil pole imelikult vaadatud. Lapse esimestel elukuudel käisin toidupoes lausa igapäevaselt, oli osa meie päevasest ~2-tunnisest jalutuskäigust. Riidepoodides eelistan teatud puhkudel muidugi üksi käimist, riietuskabiini lapsega ei mahu ja selle ukse taha teda ka ei jäta.
 
ooll78@hot.ee 31. märts 2012, kl 09.37
ольга сергеева (ooll78) на Мой мир@Mail.Ru
my.mail.ru/mail/ooll78/
BMW 323 125kW - auto24.ee
www.auto24.ee/kasutatud/auto_print.php?id...yks... - Puhverdatud
Ülevaatus kuni 2011!!!! VÄGA VÄGA KIIRE !!! Auto täiesti korras! Müüja. ooll78@hot.ee. Tallinn 55504021.
ooll78@hot.ee
 
äge kuulutus! 31. märts 2012, kl 09.49
ülevaatus kuni 2011!!!!:DDD)))))))
 
:) 31. märts 2012, kl 09.53
Lapsevankriga saab poes käia küll, kui on normaalsed riiulivahed, aga vaat autoga pole siiani õnnestunud, jätan iga kord parklasse, kuigi 2012 ülevaatus tehtud :D:D:D
 
Liiga loll liba 31. märts 2012, kl 10.10
ooll78@hot.ee - see ju kuulutaja "ooooooooo" - ольга сергеева (ooll78)
 
ooooo 31. märts 2012, kl 10.42
ei lähe lapsega kunagi rõivapoodi!!??Toidupood ok.Kui tahan šopata siis jätan lapse kellegile hoida ,mitte ei vea teda pisikute keskkonda kuskile kaubakeskusesse.
 
ooooooooo 31. märts 2012, kl 10.54
Tere!

Vaata mis aastal see auto mul müügis oli uhuuu... inimesed on täitsa lollid ikka! 2010 a müüsin selle auto juba. Kahjuks ma ei joo, sest mul väike laps ja mees ka pole mingis Soomes. Kui Teil on võimalik oma laps vanavanematele jätta, siis kahjuks minul seda võimalust ei ole. Seega pean oma lapse igale poole kaasa võtma. Suuremates kauplustes on muidugi hea ja mugav ja keegi ei vaata imelikult!
 
ooooooooo 31. märts 2012, kl 11.02
Vot need provokaatorid ongi vist meed samad klienditeenindajad, kes tigedalt vaatavad. Kui endal lapsi ei ole, siis algul saa emaks või isaks, siis kommenteeri
 
ooooooooo 31. märts 2012, kl 11.04
Äkki leiad veel mõne kuulutuse, mis oli sada aastat tagasi selle meiliga seotud. He heee
 
. 31. märts 2012, kl 11.47
Aga miks just vankriga ,see ju võtab ruumi ja on kõigile tüliks jalus.Võimalus on veel laps rakmetega selga või see sangadega kandekott .
 
kah vankriga 31. märts 2012, kl 13.38
Saan tõesti aru, et riidepoes pole ehk nii hädasti vaja lapsevanriga olla.Aga toidupoes käin küll vankriga nii tihti kui vaja on,polegi kedagi teist saata sinna.See küll imelik, kui sellele viltu vaadatakse.
 
vanker 31. märts 2012, kl 17.42
Kassas on küll natuke paha kui on järjekord ja siis lisaks kärudele veel vankrid ka ees on.
Muidu kui laps seal vanrkis vait ja vagusi on siis ei häiri, ei poes ega kohvikus ega mujal.
 
vana mutt 31. märts 2012, kl 17.53
mille poolest lapsevanker koledam, suurem ja häirivam on, kui need auto-ostukärud? ja kui veel mõni mitme kasvatamatu titega pakspesakond satub omavahel valjuhäälselt kraageldes kassadevahet ummistama, vaat siis saab hakata rääkima katastroofist. oi jumal-jumal:D
 
ehhjahh 31. märts 2012, kl 18.10
mind toidupoes lapsevankrid ei häiri ja ega nad häiri ka suures kaubanduskeskuses - olgu riidepoes või kohvikus.
Aga nagu vana mutt märkis, hoopis rohkem häirivad need kobakad autorongid, kus sees selline tujukas röökiv paariaastane istub/ei istu, ronib-trallib-möllab.
Need autorongid jäävad tõesti jalgu ja takistavad vajaliku kauba kättesaamist ning kassades kauba eest tasumist.
 
einoh 31. märts 2012, kl 18.42
küll nüüd tehakse asjast number, tule taevas appi. küsige oma emadelt, kuidas nemad kunagi poodides käisid kui te tited olite!!! ka siis liikus perverte ringi. vankrid jäeti uste taha, bussidesse vankritega ei pääsenudki ... ja kõik asjad said aetud, kujutage ette. te olete tänapäeval lihtsalt ära hellitatud.
 
ehhjahh 31. märts 2012, kl 19.17
vat mina olen nii vana küll, et just nii, nagu einoh kirjutab, oma last kasvatasin. Ja tõepoolest, laps jäi vankriga ukse taha, bussisõidust vankriga ei maksnud unistadagi, autolube siis veel ei omanud. Ja kord kuus tuli vankriga sõita kesklinna (vähemalt 4 km) polikasse arsti juurde, ei lugenud, kas sadas vihma või olid tänavad lumaesupist umbes.
Muide,see vankriga läbi lume pressimine oli ka ajend, mis mind autokooli viis.
 
klient 31. märts 2012, kl 19.40
mulle kui kliendile ei meeldi kui sõidetakse lapsevankritega poodides.Jubbeee!
 
jep 31. märts 2012, kl 22.02
No keegi ei ütleks midagi, kui tõesti poes oleks ruumi laialt, aga enamasti on ju väga kitsas ja need vankrid tõesti segavad. Ja olen ka märganud - I hate to say it - et need vankritega emad on väga ülbed ja sõidavad teistele kõhtu või kandadesse ilmega "siit tulen mina ja minu laps!" Tegelikult see on natuke ebaviisakas või vähemalt ebameeldiv.
 
ehhjahh 31. märts 2012, kl 22.45
eeeee, huvitav, et mulle pole mitte kunagi ükski lapseemme poes sisse sõitnud ja pole näinud kedagi seda ka tegemas... Või ongi pealinnas teistsugused kombed ja tavad?

Egas see lapsekäru suurem ole kui ostukäru.
 
sama siin 31. märts 2012, kl 23.50
ka mulle on kandadesse sisse sõidetud ja just sellesamailmega,et siit tulen mina ja minu laps,hoidke eest!" Tegelikult on see natuke rohkem kui ebaviisakas või ebameeldiv,kuna mul on sellise sõiduga isegi saapad ära rikutud.
 
lapsed suured juba 31. märts 2012, kl 23.53
Vene ajal olid kõik vankrid koos lastega rivis uste taga. Mõeldamatu oli, et sellega oleks poodi sisse sõitnud. Mure lapse pärast oli kohutavalt suur, sest ka siis oli perverte, pätte ja vargaid, kuigi kordades vähem...narkomaane polnud siis üldse.
Minu tuttava õks laps valati õllega üle, teisele lapsele pandi luti asemel suhu suitsukoni ja mitmele loobiti rämpsu vankrisse.
Seepärast las praegused emad sõitku rahumeeli oma kärudega poes, aga olgu viiskad teiste suhtes, siis on kõik ok.
 
emme neljale 01. aprill 2012, kl 00.01
rõivapoes ei tohi juba sellepärast vankriga ringi rallida, et riided ju ulatuvad käru ratesteni ja sedasi määrid ju kauba ära. olen seda ise tähele pannud.
mina jätan küll magava lapse käruga ukse taha, kui külastan väikest poekest ja käru sisse viia ei saa. no kaua ma seal ikka olen, max 10 minutit. ja kui tahan kauem miskis suuremas kohas šopata, siis leian selleks ajaks hoidja.
aga toidupoes on küll tavaline kui käruga käin, sinnamaani kuni laps istuda veel ei oska. ja pole veel keegi kobisenud miskit, poekorv ilusti kärul ja kaubad sees.
kohvikusse minnes olen alati teenindajalt küsinud, kas ma võin oma käru koos titega oma laua kõrvale lükata. kui vastus on ei, siis otsime teise koha, kus võib.
 
oioi 01. aprill 2012, kl 00.26
Ärge oma tittesid küll kuhugi välja üksi käruga tänapäeval jätke!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!