Halb kogemus
Kohtulahendid
et 20. aprill 2012, kl 17.50 |
ehku 20. aprill 2012, kl 18.01 |
ehku 20. aprill 2012, kl 18.13 |
meeksi 20. aprill 2012, kl 18.39 |
et 20. aprill 2012, kl 18.47 |
Minul pole ühtegi määruse resolutsiooni, tuttava järele tahaks nuhkida hoopis, või õigemini teada saada, kas ta on seal, kus ma kahtlustan, et ta on.
Jaajaa, ma tean, ma tean, selline käitumine ei ole normaalne. Ainus enesekaitse, mis mul on, on see, et minu suurim patt on uudishimu, tema paturegister on aga palju muljetavaldavam. Võiks ju ka sõnumi saata, et istud või, aga ma ei taha talle tunnistada, et ta mulle endiselt korda läheb.
Võite mind nüüd sõimata, oma vastuse sain enam-vähem kätte. Aitäh :)
P.s. Mis meeksi viimast lauset puudutab, siis kas saan õigesti aru, et sa ütlesid, et ametlikes teadaannetes lahendeid ei avalikustata? Aga sealt ma ju ei otsigi, riigi teatajast otsin hoopis, kuhu edaspidi lahendid üles pannakse (kola.just, või mis see eelmine aadress oligi, pannakse ju kinni).
Jaajaa, ma tean, ma tean, selline käitumine ei ole normaalne. Ainus enesekaitse, mis mul on, on see, et minu suurim patt on uudishimu, tema paturegister on aga palju muljetavaldavam. Võiks ju ka sõnumi saata, et istud või, aga ma ei taha talle tunnistada, et ta mulle endiselt korda läheb.
Võite mind nüüd sõimata, oma vastuse sain enam-vähem kätte. Aitäh :)
P.s. Mis meeksi viimast lauset puudutab, siis kas saan õigesti aru, et sa ütlesid, et ametlikes teadaannetes lahendeid ei avalikustata? Aga sealt ma ju ei otsigi, riigi teatajast otsin hoopis, kuhu edaspidi lahendid üles pannakse (kola.just, või mis see eelmine aadress oligi, pannakse ju kinni).
rgh! 20. aprill 2012, kl 19.10 |
rgh! 20. aprill 2012, kl 19.13 |
et 20. aprill 2012, kl 20.13 |
No palun vabandust, väljendasin end valesti, jah, RTs on otsing, aga justnimelt seda ma silmas pidasingi, sest kuidagi teisiti neid kohtulahendeid ju ei leia, kui otsingut kasutades, eksole. Minu küsimus ei olnud ju pealegi üldse, KUST KOHAST otsida, vaid millal selline asi üles võidakse panna ja sellele on vastus käes, nii et võid täitsa rahulik olla ja ei pea üldse minu lolluse pärast muretsema.
oh ja 20. aprill 2012, kl 20.49 |
nojah 21. aprill 2012, kl 08.08 |
Mann 25. aprill 2012, kl 12.33 |
inimlik 26. aprill 2012, kl 18.35 |
Omakohus 17. detsember 2021, kl 20.11 |
roheline mehike 18. detsember 2021, kl 03.44 |
Lisa postitus