Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
väga tõsine ja isiklik teema...vajan nõu!
 
tuleb üle olla 10. november 2012, kl 00.54
Sellisest asjast. Tõesti rinnad ei ole maailma kõige tähtsamad !!!!
Mul, mu tuttavatel ja tervel maailmas on ikka hulga tõsisemad jamad. Tee endale selgeks, et nii on ja jääb. Isegi kui raha oleks, võtaks oppi ette ? Milline piin ja valu on peale lõikust, isegi kui asi õnnestub. Jube !!!
Ma tahaks ka endale pikemaid jalgu, tahaks olla pikem, tahaks olla modell ja näitleja Ameerikas ja mida kõike veel..:D Aga ei saa.
Ravi psüühikat ja saa üle ??? Mees armastab ? Laps on ?? Seega elu ju okei!!
 
mara 20. oktoober 2017, kl 10.22
Pärast 9 aasta pikkust abikaasast koos mu kolme lapsega abikaasaga hakkas mu abikaasa minema koos teiste naiste juurde ja näitas mulle külma armastust, mitu korda ähvardas mind lahutada, kui ma tahtsin küsida temalt tema afäärit teiste daamidega, Ma olin täiesti laastatud ja segamini ajanud, kuni mu vana sõber rääkis mulle armastusarstide nimega DR Goko, kes aitavad inimestel oma suhteid ja abieluprobleeme, tutvustab ta mind selle arsti juurde, kes tõesti mind aitab, kui ma temaga ühendust võtan, sai mu abikaasa tagasi 48 tunni pärast, nii et ta hakkas vabandama, nüüd on ta enam naistega ära minema ja ta on hea ja tõelisega koos minuga. Võtke ühendust selle armastusega arstiga suhete või abieluprobleemide korral ja leidke probleemid, mis teil on raskesti lahendatav, ja panete neile neile püsiva lahenduse. Siin on tema e-posti aadress dr.gokosspiritualcaster@gmail.com, saate lisada teda whatsappile ja viberile +2348056398964 õnnestub teile kõigile
 
felicia 21. november 2019, kl 04.40
Olin väga üllatunud, kui kubala andis mu abikaasa mulle tagasi, kelle kaotasin teisele naisele. Pöördusin Kubala templisse tema e-posti aadressil priestkubala@gmail.com, kuna olen tema hea töö kohta näinud palju tunnistusi. abielu ja haiguse probleemid, nii et otsustasin temaga õnne proovida ja jagan nüüd seda tunnistust, sest ta on aidanud ka minu olukorda, kõik tänu talle minu rahu taastamise eest minu kodus.
 
MANDY 10. detsember 2019, kl 11.29
Hankige oma endine abikaasa / poiss-sõber tagasi võimsa ja kiiresti töötava armastuslooga tagasi. ”Dr Edegba on kindlasti parim õigekirjalugeja Internetis ja tema tulemus on 100% tagatud. Olen nii põnevil, et mu mees on tagasi pärast seda, kui ta mu teise naise juurde lahkus. Mu mehel oli suhe töökaaslasega ja ma armastan oma meest nii väga, kuid ta pettis mind oma töökaaslasega ja ma arvan, et see tüdruk kasutab minu abikaasa nõiakunsti või musta maagiat, et panna ta mind vihkama ja see oli nii kriitiline ja kutsumata, ma nutan kogu päeva ja öö, et Jumal saadaks mulle abilise, kes mu abikaasa tagasi tooks! Olin tõesti ärritunud ja vajasin abi, nii et otsisin veebist abi ja sattusin veebisaidile, kus soovitati, et dr Edegba aitab teie endist kiiret tagasi saada. Niisiis, ma tundsin, et peaksin teda proovima. Võtsin temaga ühendust ja ta ütles mulle, mida teha, ja ma tegin seda, siis tegi ta minu jaoks armastusloo. 5 tundi hiljem helistas mulle mu mees ja ütles, et igatseb mind nii väga, oh jumal! Ma olin nii õnnelik ja täna olen jälle õnnelik oma mehe üle ning elame rõõmsalt koos ja tänan võimsat loitsimeest dr Edegba, ta on nii võimas ja otsustasin jagada oma lugu siin. Kui olete siin ja teie väljavalitu ajab teid maha või kui teie abikaasa kolis teise naise juurde, ärge enam nutke, pöörduge abi saamiseks dr Edegba poole. Siin on tema kontakt, siin on tema e-kiri: saatke talle aadressil dredegba@gmail.com
 
Sanddy 14. detsember 2019, kl 21.25
Ma elasin läbi depressiooni, kui mu mees jättis mind ja lapsed teise naise juurde, meil oli koos ilus elu ja rahulik kodu. Mõni päev tagasi märkasin temalt veidrat käitumist, äkki mõni nädal hiljem sain teada, et mu mees näeb kedagi teist. ta lõpetas minuga rääkimise ja hakkas töölt hilja koju tulema, vaevalt ta minust ja lastest hoolib, anusin talle, et ta muudaks oma viise ja oleks hea mees, et ta oli. ta keeldus mind kuulamast. Ma nutsin kibedalt murtud südamega, sest mu abielu oli lagunenud. Tegin kõik endast oleneva, et see probleem lahendada, kuid kõike asjata. Muutsin väga murelikuks ja abituks. Kuulsin Dr.Goko perekonnaseisu lahendamise kohta suurepäraseid uudiseid, võtsin temaga ühendust ja selgitasin kõik juhtunut temalt lahenduse lootusega. Ta lubab mind aidata, mida ta ka tegi. Ta lahendab minu abielu probleemi ja ühendab mu mehe taas minu juurde. Mul on uhke öelda, et mu abielu on jälle paremini koos. abi saamiseks võtke ühendust e-posti aadressil: dr.gokosspiritualcaster@gmail.com
WhatsApp ja Viber see number +2348056398964
alice alice 08. jaanuar 2020, kl 10.33
Kui ta abikaasa leiab, olin veendunud, et see võib ka minu olukorda parandada.
sest ma olin absoluutselt meeleheitel oma mehe saamiseks. Elu ilma temata oli
segadus mulle ja mu lastele. Tahtsin radikaalset muutust ja arvasin seda
lahendus võiks olla manuka tempel. Pärast resolutsiooni arutamist
preester Manukaga pani ta mind lootma, et taastab minu abielu. Mina
tundis enesekindlust, et ta tõepoolest toob mu mehe ja ta tegi seda! see on
fantastiline, mida preester Manuka on minu pere heaks teinud. tema abi on
hindamatu, veelkord tänan teid. Tema kontakt on [lovesolutiontemple1@gmail.com]
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!