Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Kas tõesti laevas ei tohi tukkuda???
 
Lugesin juba 30. aprill 2014, kl 16.04
Kas lugesite eilset uudist teemal Soome laeval tukkuma jäämine?
http://tarbija24.postimees.ee/2777908/lugeja-kusib-miks-soome-laevas-ei-tohi-tukkuda

Kas tõesti ongi nii, et mingi laevatöötaja käib inimesi torkimas, kes julgevad magama jääda? Kas teiega on ka nii juhtunud?
See on nii absurdne teema ja eriti idiootne on selle firmaesindaja vastus.
Ma kohe ei suuda uskuda, et see mingi libauudis pole...
 
SARS õnnepalee 30. aprill 2014, kl 17.19
Oleneb, kui kaine naine on ja kes üritab tukutada.
 
:(( 30. aprill 2014, kl 18.03
Idiootsed on need tüübid, kes kahjutit ei võta ja siis magavad üle viie koha. Teised seisku püsti, sest istuda pole kuhugi, kõik on laiutavaid magajaid täis. Kahe käega poolt, et selliseid peksma hakatakse.
 
EL kasutaja 30. aprill 2014, kl 22.51
Eckeroline laevades polegi kohti, kus istuda. Need, mis on, asuvad söögikohtades. Seal pead midagi juua või näksida ostma, et istuda lubataks.
Ise olen alati kajuti võtnud, aga need, kes seda ei tee, peavadki kas mööda poodi jõlkuma või siis sööma/jooma. Niisama istumiseks pole laevas ühtegi tooli!
 
to :(( 30. aprill 2014, kl 23.00
Kes need seisku püsti? Idioodid kes kajutit ei võta?
 
pro 30. aprill 2014, kl 23.02
Magada ei tohi sellepärast, et tukastav reisija ei osta midagi laeval töötavatest äridest...
 
:(( 01. mai 2014, kl 16.52
to :(( Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kes need seisku püsti? Idioodid kes kajutit ei võt
> a?

Jah, idioodid on need, kes arvavad, et istekohad on magamiseks ja hõivavad omale viie inimese kohad, et magada. Kui tahad magada, võta kajut ja mine maga, mitte ära võta enda alla viie inimese kohta. Mina ei võta kajutit, sest ei soovi magada, aga ei soovi ka tervet teed püsti seista, kuna mingi idioot võtab enda alla mitme inimese kohad.
 
loogik 01. mai 2014, kl 19.01
Siis tulekski tegeleda selle 5 koha hõivajaga ja mitte sellega, kes vaikselt oma kohal istub ja korra silma looja laseb.
 
:(( 01. mai 2014, kl 23.51
loogik Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Siis tulekski tegeleda selle 5 koha hõivajaga ja m
> itte sellega, kes vaikselt oma kohal istub ja korr
> a silma looja laseb.

Eks sa proovi sellisega tegeleda, kui midagi ütlema lähed, vaata et peksa ei saa. Kiidan igati heaks, et laevafirmad selliste ülbikutega tegelema hakkavad.
 
hahahaaaa 02. mai 2014, kl 00.59
nojah, kalevipoegade temale nagu jätk ju. teenivad ju soomes suurt raha, aga kajuteid ikka sta ei raatsi :D hale, hale. eestlased aga, kes eestis teenivad, käivad ja reisivad ja ostavad ka kajuti, kui soov magada. eks ta ole, aga kalevipoegade kohta jumala pärast ju midagi halba öelda ei tohi, nad ju eestis pidanud vaesekesed põgenema, riik on ju nii paha, nii paha, näe, ei anna raha oma kodanikele niisama. ja essti tööandjad, oi küll need alles on pahad! soomes jälle on nii head tööandjad, irw. ometigi on igal kalevipojal jutt rääkida, kuidas keegi soomes lüpsta sai. oh jah, seda ullikeste kampa, kes oma kodumaad maha teeb igal võimalusel.
 
õde 02. mai 2014, kl 01.04
Inimene, mis sul ometi viga on, mis sind vaevab?
 
hea seegi 03. mai 2014, kl 23.45
hea, et eckerö on läbi aegade äratanud baarides magavaid kliente. Tõesti ebameeldiv vaadata, inimene istub baaris , magab laua ääres ja ´mõned norskavad. Tallink-l äratamist ei ole. Kahjuks. Võta rahulikult 5-6 inimese koht ja maga. Turva jalutab mööda ja kõik ok. Ja inimesed istuvad 2h parimal juhul kas külmal aknalaual või kondavad mööda kahte poodi, sest istuda ei ole kusagil. Ometi on mõlemad maksnud sama hinna pileti eest nii magaja kui püsti seisija. Kas see on normaalne? Kui tahad magada, osta kajut!
 
to :(( 04. mai 2014, kl 09.12
Lammas oled !
 
linda 07. mai 2014, kl 19.37
Probleem on selles, et laevafirmad ei paku transpordi teenust (v.a Linda Line), vaid ujuvat söökla teenust.
 
oot oot 07. mai 2014, kl 21.35
Aga kas laevas gaysexi võib teha ?
 
hmm 08. mai 2014, kl 04.19
mina sain postimehest loetust küll aru nii, et inimene istus ja tukastas, mitte ei lamanud üle mitme koha.
mõned inimesed ongi sellised, kes suudavad ükskõik kus tukastada - bussis, rongis, lennukis, autos, tugitoolis teleka ees ja küllap siis ka Soome laevas :D

tunnistan, et pole kunagi Soomes käinud, seega pole mul õrna aimugi kui kaua see laev üle lahe sõidab ja kuidas välja näeb.
aga eespool keegi mainis kahte tundi, lähtun siis sellest.
ise sõidan vahel kõigepealt 45 min. rongiga, siis lendan 1,5 tundi ja seejärel bussiga veel 2 tundi. esimesed 2 etappi pole probleemi, aga bussis kipub juba väsimus kallale ja mõnikord, harva küll, aga jõuan ka natuke tukastada.
oletan, et kui läbiksin viimase osa teekonnast laevaga, siis oleks sama lugu.
kui laevas pehmes tugitoolis tukk peale kipub, kas siis on võimalus endale kajut võtta?

kuna sõiduaeg on tegelikult nii lühike, kui suurt pagasit pole, reis ei toimu öösel ja lõunauinakut tegevaid lapsi kaasas pole, siis ilmselt ei võtaks ka eelnevalt kajutit.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!