Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Eesti ei saanudki sel aastal poolfinaalist edasi!
 
ma arvan 08. mai 2014, kl 12.07
Kui oleks Tanja Mihhailova asedmel keegi teine Eestit esindanud Eurovisiooni poolfinaalis, siis vast oleks Eesti saanud edasi poolfinaalist!
Miks pidi just see lollakas blondimängija, kes isegi ,,Kuldvillakus,, ei osanud vastata lihtsatele küsimustele, esindama Eestit sel aastal!? @ Ise pole eestlanegi! Kindlasti just tema tõttu Eesti edasi ei pääsenudki, selle venelasenäraka tõttu! @
 
mina arvan 08. mai 2014, kl 12.13
ammu ei lähe need järele ahvitud võidulugude palaganid järgmistel aastatel rahvale peale. kui loreeni ees poleks olnud siis vast isegi oleks saanud aga nii magedalt järgi teha see juba oli üks millepärast rahvas ei hääletanudki.
 
Tanja fänn 08. mai 2014, kl 13.26
isssand kui alatu kräpp sa oled! lihtsalt rõve mõelda, et sinusugune lurjus olemas on, et sul ka häbi pole sellist jura kirja panna. sa pole Tanja varbaküüntki väärt, peab sul ikka äng olema, et sellised mõtted on, jube. paned äkki enda nimelt alt selle avalduse, et ka su tuttavad teaksid, milline oled? sa ju ei häbene oma seisukohta? sa ju mõtled nii, miks seda sis varjata?
 
halvustavale 08. mai 2014, kl 13.29
Minule Tanja ja tema laul meeldisid . Väga kahju et edasi ei saanud .
 
mul 08. mai 2014, kl 13.35
Sel aastal täiesti suva, kuidas läks. Laulu olen raadiost kuulnud, tavaline ja isegi veidi ärritav tümakas.
 
Sõltumatu Šveitsi Instituut 08. mai 2014, kl 13.37
Meie laboriuuringud kinnitavad, et põhjuseks pole ei laulja rahvus, tema akadeemiline võimekus Kuldvillakus ega ka esitatud laul.
Eurovisioonil ongi enamus laule igavad, plagiaadid, palaganid või (iseenda) paroodiad, aga finaali saavad ikka ja mõni isegi võidab igal aastal. Seega pole viga laulus.
Tegelik põhjus oli hoopis stilistides! Esiteks, proua Tanja oli riietatud kostüümi, mille värv ja lõige tema kehatüübi ega nahatooniga ei sobinud. Ehk siis, otse öeldes, priskeks tegi... Ma pole teda päriselus näinud, aga kuna tegemist on laulva tantsijaga vms, oletan, et ta on heas vormis treenitud kauni kehaga naisterahvas. No kas tõesti ei ole siis valida ühtegi moekunstnikku ega stilisti, kes oskaks profi silmaga vaadata, mis selga panna, nii et ka telekas ilus välja näeks? Teiseks - kogu värvigamma kokku! Kas juuksur on nägemispuudega? Kostüüm on valge, juuksed sinna juurde pleekinud kollakas-oranžid??? Proua vist mainis meediale, et temal on see soeng juba 10 aastat. Mühhh, tõesti, üks meelelahutaja ei tohiks küll 10 a ühesuguse soenguga esineda, eriti sellisega, kus tukk näo ära varjab! Ja no see värv... selline mulje, et värvis ise kodus 3 kuud tagasi poest saadud odava blondeerijat sisaldava värviga ja nüüd on rikutud ja maha kulunud värviga õhukesed salgud peas. Noh, ja oligi kõik, kingi vist ei olnud tal jalas, sealt ka mingit värvi juurde ei tulnud, seega kogu üldmulje oli kahvatu ja plass. Vahet pole, kui hea tants või laul sul on, kui sa laval kärtsult esile ei tule, ei jäta sa kellelgi muljet. Võrrelge Rootsiga - laul oli igav ja mittemidagiütlev, aga tädi oli profilt tuunitud, kehakujuga sobilikes riietes ja säras laval silmnähtavalt. Saigi edasi. Islandi laul oli ka täielik kamarajura, aga onksid ise värvilised nagu pühademunad. Said kah edasi.
Ja ärge tulge rääkima, et venelane ei tohi Eestit esindada vms. Oleks mingit slaavi särtsu olnud, oleks ehk edasi kah saanud. Aga polnud ju. Haiglase kahvatu tooniga esinemine oli. Kui proua Tanja tahtis nii väga Eurovisioonile, oleks tulnud sokutada end poolakate videosse, vott seal on slaavi tütrikud selliseks vuntsitud, et võtab korraliku ugrilase punastama! Ainus kord, kui me võitsime, oli meil mustanahaline esineja. Muul ajal on ikka tavaline Eesti igav ja hall olnud ei tule ka sealt siis midagi. Ärge unustage, et Euroviisk on ikkagi igasugu karvaste ja suleliste harakate pärusmaa, need just hindavadki kirevust ja blingi.
Vott nii.
 
viimasele 08. mai 2014, kl 13.45
5+ täpselt nii oligi.
 
minu jaoks 08. mai 2014, kl 13.53
on tal lausa jube juuste värv või ka see lõige ja tema nägu pole üldse vastuvõetv,pigem eemaletõukav . . . lisaks need mähkmesarnased riided Eurovisioonil esinemiseks :((((((( kes küll oli autor?????hüpelgu kuskil mujal(nt.tsirkuses) - Eurovisioon siiski lauluvõistlus . . . :(((((((
 
nastja 08. mai 2014, kl 14.21
ju siis olid Tanjal väga pahad päevad, et talle nii paksud püksid jalga disainiti... ega midagi pole teha, kui olukord nõuab.
 
Eurovisioon 08. mai 2014, kl 15.38
Tanja laul ja eriti tants oli tasemel...Kahju, et nii läks
 
Tanja on tubli 08. mai 2014, kl 15.55
Tanja oli igati tasemel. Laul oli natuke lahja, ma mõtlen, et vilets viis, aga Tanja tegi mis suutis. Lisaks ta tantsib ikka paganama hästi ja on nagu lavale loodud. Tema sära ja sarm on need mis kohe pilku pyyavad.
 
kes nii 08. mai 2014, kl 16.24
kes võtab sõnad suust, ma just mõtlesin ka, et kes tegi. Just see alumine pool st püksikud olid tõesti nagu mähkmed.ja kes disainis, eesti jääbki selle poolepealt ikka väga kõvasti alla, koguaeg on mingid nõmedad riided seljas, ei maitset, ei värvi, ei stiili.
 
õde 08. mai 2014, kl 18.05
Eestlased on natuke napakad selle Eurovisiooni koha pealt. Igal aastal toimub üks ja sama. Tehakse mingid eelvoorud, kus valitakse välja suvaline laul. Eelvoorudes esinevad ansamblid/laulud on tavaliselt nii jubedad, et ei kannata kriitikat, aga suure vaevaga valitakse siiski üks laul välja. Saadetakse tohutute lootustega Eurovisioonile, igal aastal ennustatakse (meie meedias loomulikult, ei mujal) Eestile võitu. Siis järgneb taaskord hale läbikukkumine, laulja saabub tagasi, silmad pihus ja häbistatuna, samal ajal tümitab teda kogu ajakirjandus kommentaatorite kaasabil. 20 aastat juba igal aastal sama lugu.

Pole Tanjal viga midagi. Kena tüdruk ja ilmselt eestimeelsem kui nii mõnigi eestlane. Tantsis hästi, aga see polnud ju ometi tantsu-, vaid lauluvõistlus. Kogu etteaste meenutas iluuisutamise paarissõidu vabakava, laul jäi pisut kahvatuks. Aga Eurovisioonil võidab ikkagi enamasti väga hea laul.

BBC tegi kunagi väga laheda dokfilmi Eesti Eurovisiooni hullusest. Idee selleks andis neile vist Mart Sander, kes oli pahane, et teda Eestis toimunud Eurovisiooni lauluvõistluse üheks õhtujuhiks ei valitud, vaid hoopis Marko Matvere.
 
hehe 08. mai 2014, kl 18.10
Õde, 12 points, aga ajakirjanduse ja kommenteerijatega on vist pigem nii, et eurovisioon annab võimaluse mingil lõdvemal teemal jahuda, eriti tänavusel vastikul ja äreval kevadel. Vaevalt nüüd rahvas päriselt seda nii surmtõsiselt võtab, lapsed ehk välja arvatud.
 
pellolainen 08. mai 2014, kl 19.23
Jah, Tanja laul oli sisutühi ja mõttetu, Loreeni koopia. Tanja ei ole venelane, ta on rahvuselt tatarlane.
 
optimist 08. mai 2014, kl 19.38
Tanja on väga tubli ja tegi ära suure töö. Võrreldes teiste väljajääjatega on ilmselgelt saatus olnud talle karm. Samas mõnedki edasijõudnud olid lihtsalt räigelt jamad, täpsemalt ei viitsi loetleda ( nt montenegro).See, et mingil kahtlase väärtusega hääletuse tulemusena konkreetne laul ei pääsenud edasi, ei vähenda Tanja väärtust mitte karvavõrdki. Laul oligi ehk igavavõitu ja kuidagi ülepunnitatult eurolaululik (minu jaoks polnud see meesnaine Loreen ka mingi delikatess ).Aga ega meil midgai muud sinna eurovisioonile saata ka ei olnud....preili Murutar vä?
 
ajast ees 08. mai 2014, kl 19.56
Usun et rahvas kes hääletas ei uskunud et Tanja tantsides tegelikult laulab ka. Arvati et mingi pettuse värk on välja mõeldud ja jäeti hääletemata. Ongi ju veidi uskumatu et niimoodi tantsides veatult laulda saab. Meie Tanja oli lihtsalt ajast ees, tulevikus hakatakse teda järele tegema.
 
eestlanna 08. mai 2014, kl 20.36
Ei tohiks segi ajada lauluvõistlust ja tsirkuseetendust. Tanja oli valel poolel, tsirkuses oleks ta pika puuga ära teinud.
 
olen küsimärk 08. mai 2014, kl 20.58
Teemaalgatajale! Mismõttes "venelasenärakas"?? See Tanja on rohkem Eestlane, kui sina "närakas" üldse kunagi olema saad........
 
selge see 08. mai 2014, kl 22.51
Ma arvasin kohe, et Tanja oma talendi laevadel esinedes ajutise materjaalse vajaduse nimel maha mängib ning kahjuks ei eksinud....
 
Aluspyksid 09. mai 2014, kl 01.02
See eurovisioonikontsert on kräpp, täiesti n6me shlaagrifestival. Minu silmis on ta oma väärtuse ammu kaotanud.
Hea on aga see, et kuna Tanja tegi oma numbrit 100% hästi, siis ehk teda märgatakse ja v6ibolla avanevad talle nyyd rahvusvahelised uksed.
Selliseid lauljaid pole palju kes nii profilt tantsivad nagu tema.
 
pätt 09. mai 2014, kl 03.19
Ja ma arvasin, et olen ainus pervert, kes mõtles, et miks Tanjal nii paksud püksid jalas olid. Aga no kui vaja siis vaja. Mis siin ikka mögiseda.
 
kummaline jah 09. mai 2014, kl 09.50
et tantsimisega samal ajal oli võimalik ka laulda. Ehk oligi pettus, lava tagant lasti dvd-lt või makilt laulu ja lollitati rahvast!
 
pooldan venelaste seisukohta 09. mai 2014, kl 10.21
pooldan venelaste poolt väljaöeldud seisukohta, et eurovisionile ei ole normaalsetel lauljatele üldse asja minna, pervertide pillerkaar ta on ja jäägugi neile.
 
Ülla-ülla 09. mai 2014, kl 11.04
Lihtsalt oli vales poolfinaalis. Välismaal elavate venelaste hääled läksid selles poolfinaalis Venemaale.
Oleks teises poolfinaalis olnud, oleks paljud venelased puhtast kollegiaalsusest tema poolt hääeltanud, et saagu siitki see venelane edasi.
 
urrr 09. mai 2014, kl 11.45
teemaalgataja on idioot ja lihtsalt närakas!

eurovisiooni ei maksaks nii hirmtõsiselt võtta, seal oleneb liiga palju sellest kellega ühte poolfinaali sattutakse ja paljudest muudest asjaoludest, mitte niivõrd laulust.
vaadake seda nt. parem nii, et eesti laulu võitja saab preemiaks reisi ja võimaluse ennast euroopas tutvustada.

esimesest poolfinaalist ühtegi mulle meeldivat laulu kõrva ei jäänud ja edasi pääses päris mitu sellist lugu, mis sundisid telekal häält maha keerama.

Tanja esinemist vaadates jäi mulje, et kas näidati täiesti vale nurga alt või ei olnud kogu etteaste taga olevad inimesed tasemel (riietusest ei hakka parem rääkimagi...) ja ei osanud ette näha kuidas kogu see asi telekast (saalist nähtavat pilti ei oska kommenteerida) vaadates paista võiks.
üldiselt jäi mulje, et näidatakse taustatantsijaid, aga kus laulja on?
võib-olla oleks pidanud eelnevalt rohkem reklaami tegema ja rahvale teadvustama, et tantsija tegelikult ka laulab ja teeb seda otse.
 
emmeliine 09. mai 2014, kl 12.02
Õde kirjutas:
"Tehakse mingid eelvoorud, kus valitakse välja suvaline laul. Eelvoorudes esinevad ansamblid/laulud on tavaliselt nii jubedad, et ei kannata kriitikat,"

just nii ongi!
vaatasin ka sel aastal Eesti eelvoorusid ja ausalt öeldes tekkis minul päris mitu korda küsimus, et kui need laulud mis olid sinna valitud, olid võistlusele saadetutest parimad, siis kui jubedad veel need välja praagitud olid?
kes ja mille järgi üldse valib laulud, mis eesti laulule pääsevad? vägisi jäi mulje, et valitud oli üks-kaks laulu(esitajat), mida püütakse upitada ja siis võetakse terve hulk selliseid, millel pole kindlalt mingit lootust edasi saada.
minu jaoks olid paljud täiesti võõrad, hetkel tuleb näitena meelde ainult maltiste laul ja murutar...

tegelikult on inimeste maitsed nii erinevad ja hindajate hulgas alati palju neid, kes ei hinda mitte konkreetset laulu, vaid annavad oma hääle mingil muul põhjusel.
ei saa salata, et olen ise ka üks sellistest :) väljapool eestit elades olen peaaegu alati, kui on võimalik, andnud oma hääle eesti loole, kuigi tegelikult laul ei meeldigi eriti.

p.s. kuigi laulude hindamine/võrdlemine on natuke tobe, siis võiks eesti laul siiski jääda,
ehk annab see võimaluse avalikkuse ette pääseda ka mõnele väga heale uuele tulijale.
meelelahutust on ju ka vaja, vast ainult ei tasuks neid hääletustulemusi nii väga tõsiselt võtta ja loota, et võitnud laul meeldib kogu maailmale :)
 
Kairi 09. mai 2014, kl 14.28
See tants oleks võinud olemata olla. Mõjus kohati kuidagi algeliselt, piinlik oli vaadata.

Imelik, et kogu aeg rõhutatakse suurt tööd, mida Tanja olevat teinud. Suur töö iseenesest ei ole ju mingi väärtus, kui tulemust ei ole. Pealegi ei tohiks see esinemise puhul üldse väljagi paista.

Olen muidugi ka sellega nõus, et võidulugude järeleahvimine ei ole eriti mõttekas tegevus.
 
to Kairi 09. mai 2014, kl 14.52
enamus, keda mina olen kuulnud Tanja suurest tööst rääkimas, imestavad et üldse on võimalik niimoodi samal ajal tantsida ja otse laulda.
ei peeta silmas seda konkreetset laulu.

p.s. mul mängib praegu taustaks teise poolfinaali kordus ja on selline tunne nagu oleks neid juba varem kuulnud, eriti kõik ballaadid on sarnased.
äsjakuuldutest nt. austria laul meenutas samuti ühte varasemat võidulugu ja iiri laul meenutas samuti kohati mingit tuntud lugu.
minu jaoks võiks väga vabalt uute laulude asemel ette sööta paari aasta tagused, osaliselt peaks lauljatele uued kostüümid tegema või esitaja välja vahetama ja ega ma vist küll aru ei saaks et need polegi uued laulud :D
 
Jumal tänatud! 09. mai 2014, kl 14.55
Kas Eesti osales üldse tänavu? Keegi Kaliningradis sündinud Tanja või Vanja esines vist Eesti nimel, aga jumal tänatud, et edasi ei saanud, jube häbi, et Eestil pole omal ühtegi lauljat, vaid peab Venemaalt laenama.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!