Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Parim sõbranna minu armastusega koos?
 
merily 08. mai 2014, kl 13.41
Lugu siis selline, et kolm aastat tagasi kohtusin läbi sõbranna ühe kena noormehega, kellega tekkis side... see side oli täpselt kaks ja pool aastat kui hakkas vaikselt hääbuma... ja mis siis lõpuks välja tuli mu oma parim sõbranna keda olin usaldanud hakkas ise selle kutiga sebima väidetavalt see kutt oli teinud sellise ettepaneku. See oli sõbranna, kellega olime mõlemad üle elanud suht sarnaseid olukordi, ainus vahe oli selles,et temal on kaks last, aga minul pole ühtegi ;( ja nyyd üle poole aasta on möödas sellest kui oli kuulda nende suhtes...ei saa ega oska mitte kuidagi olla...ikka ja jälle mõlgub mul meeltes see kutt, sest meil oli temaga väga ilusaid päevi....
Kuikdas teie käituksite sellises olukorras?
Muidugi see nii öelda sõbranna pole mulle ise siiamaani öeldnud, et ta käib minu suure armastusega...läbi ühiste sõprade on ikka kuulda, et kutt ise eitab et neil pole midagi,aga ometi on kohti kus nad käivad koos ja on justkui äsja armunud...
 
teadja 08. mai 2014, kl 13.51
Suureks saada ja eluga edasi minna ilma sellistest reeturitest sõpradeta.
 
merily 08. mai 2014, kl 13.56
Jah ma olen üritanud eluga edasi minna... kuid päris palju mu asju on selle nö sõbranna juures ja veel üks maksmata arve..... tahaks neid asju saada tagasi aga ma ei suuda neid kaht inimest mitte koos näha.
 
saa täiskasvanuks 08. mai 2014, kl 14.07
maailm ongi selline, igal samuul keegi petab. mine too oma asjad ära ja ära draamaqueenita siin. võta asjad ja ütle sõbrannale otse, mis sa tast arvad ja viska ta oma elust välja. ja ok, oli ilusaid hetkei selle mehega, aga saad ju aru, et tema võttis sind meelelahutusena ja on edasi astunud, järgmine meelelahutus käsil. las ta siis lahutab meelt, ela sina oma elu edasi, taga nutmine ei tee küll midagi paremaks. hakka elama!
 
olja 08. mai 2014, kl 14.08
pole vaja põdedda. su jutust eeldan, et olete 20-25 max kõik. argipäev 2 lapse emaga on noormehele üldiselt õudus kuubis, seega varsti lõppeb pull ära. tagasi ära taha teise trööbatud meest, aga ei kesta see midagi.
 
Naine 08. mai 2014, kl 14.30
Parim sõbranna nii ei käitu. Järelikult pole parim ja lõpetaks temaga suhtlemise.
 
naine 31 08. mai 2014, kl 14.45
Oled nähtvasti liialt heasüdamlik ja tegelikult on sul ju kõik hästi, enne olid sul lihtsalt "klapid silme ees".
Unusta ära mõlemad nad, tean kerge öelda, aga sinu jutu põhjal arvan, et oled noor ja seepärast dramatiseerid asja üle. Elu läheb edasi.
Päikest!
 
kanaajule 08. mai 2014, kl 15.17
Häki ta arvutisse, telefoni, keera talle igal võimalusel rämedalt si*ta, vaid nii saad ta tagasi ja teil on happy life forever. Hiljem selgita lolli näoga, et sina ei ole kuidagi nende jamadega seotud. Usu, ta hindab seda väga, sind loomulikult ka, sest tema unistus on oma elu siduda delfi imbetsilliga, kes on ahistavalt kleepuv ja kes ei suuda enast väiksemalgi määral väärtustada. Pealegi oled sa imeilus ja iga mehe unistus oma suurepärase kehaga, mis annab sulle õiguse kõikide inimeste välimust matslikult arvustada. Tõeline egomaniakist pärl, võta või jäta!
 
oitaevas 08. mai 2014, kl 15.35
Ma ei saa aru. Ise ütled, et teie suhe oli juba hääbunud, kui pool aastat hiljem tekkis sellel mehel suhe sinu sõbrannaga.

Mis mõttes kavatsed sa oma sõbrannale ette kirjutada, kellega ta oma elu jooksul käia ja magada võib?

Tema ju ei löönud sinult kutti üle, nende suhe tekkis juba siis, kui see kutt enam sind ei tahtnud.

Kas sinu arvates ei tohi siis ükski sinu sõbranna ega naissoost sugulane ega naabritüdruk mitte kunagi magada kellegagi, kelel vastu sul kunagi mingi sümpaatia on olnud? Kle, ära nüüd maailma presidendiks ka ennast kujutle. Terve maailma naissugu ei pea paaniliselt jälgima, ega sa nende kallimaga kunagi maganud ei ole.
 
eelmisele 08. mai 2014, kl 18.14
no ega mõne li-bu arvates ongi nii, et oma "parimate sõbrannade" endiste meestega on normaalne magada. minu kaastunne su lolluse puhul.
 
000 08. mai 2014, kl 19.46
eelmisele Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> no ega mõne li-bu arvates ongi nii, et oma "parima
> te sõbrannade" endiste meestega on normaalne magad
> a. minu kaastunne su lolluse puhul.

Mis lollus, mis libud? Kui suhe oli hääbunud, siis ilmselt hääbus ta seetõttu, et te omavahel väga hästi ei sobinud. Kui kirg möödus ja kemikaalid end ammendasid, oligi kõik.
Ikka võib juhtuda, et su oma tutvusringkonna inimesed leiavad üksteist - sama seltskond, ammu tuttavad, ehk juba ennegi meeldisid teineteisele?
 
merily 08. mai 2014, kl 21.25
Jah see hääbuski tänu sellele et mu sõbrannake elas selle kutiga samas külas mina aga kaugemal....
Aga kindel on see, et pean end kokku võtma ja suutma oma asjad sealt ära tuua... Lihtsalt neid kahte inimest ei taha mitte koos näha...selle kõige taga on tegelikult palju rohkematki, aga see selleks.... elu läheb edasi ja ilma nende kahe inimeseta ,sest nemad minu ellu ei kuulu
 
ria 08. mai 2014, kl 21.35
Oh jätke järgi, ma poleks seniks 3 lapse ema ja oma mehega 17 aastat abielus olnud, kui ma oleksin pidanud arvet selle üle, kellele ta enne mind võis "elu armastus" olla. Tibud enne abikaasasid palun olgu omaette.
 
soovitus 08. mai 2014, kl 22.49
Ära ole kade, et sõbrants head vänta vahepeal saab. Endal teil oli suhe niikuinii läbi juba ja nüüd ulud siin nagu mingi tita.
 
halloooooo 13. mai 2014, kl 08.51
Mis see loogika siis on? Kui sa kellegagi magad, siis on ta automaatselt terveks eluks sinu oma ja ükski sinu tuttav ei tohi temaga ka aastate pärast seksida v? Et nagu sinu tempel on kutil peal nagu häbimärk sajandeid tagasi ja kõik naised, keda sa tead v tunned hoidku eluaeg eemale? Naiiv pole v?
 
no ma ei tea 13. mai 2014, kl 20.23
et siinsetele, kes õigustavad, endale nagu sobiks, et parim sõbranna, kellele oled oma asju usaldanud jne, siis selja taga tegelikult su endist näpib? no vot tahaks näha, kui ise selles olukorras oleksite, kas siis ka nii räägiksite, vaevalt. silmakirjalikud olete siin koos. parim sõbranna ikka nii ei tee, kui peaks elu tunne peale tulema, siis räägib sellest ka oma sõbrannaga ja arvestab ka tema tunnetega, mitte nii, et teine siis saab kuskilt juhuslikult teada, ehk veel nutab tagagi oma endist selle sama sõbranna õlal ja sõbranna on vait nagu sukk, ise on suhtes sama mehega. no ei tundu kuidagi parim sõbranna käitumine. aga eks igaühe jaoks on eetika vist erinev.
 
noh 13. mai 2014, kl 21.50
Mina kõnniks rahulikult ja tooksin oma asjad sealt ära, aga rohkem neid kahte mu elus enam ei oleks ka.

Endal oli peaaegu sarnane lugu noores eas.
Kui poleks olnud minust vanemat kolleegi, kes mulle ütles, et vot nüüd tee nagu ütlen, siis oleksin ennast ikka päris lolliks teinud ja piinelnud veel kaua südamevalus.
Mul oli asi vastupidine, sest sõbranna asjad olid minu juurde jäänud, aga tema juba ise eemal. Ja siis võtsingi appi täiesti erapooletu inimese, pakkisin ta asjad kokku ja viisime ära. Rohkem ei rääkinud ka, kui et tere, siin su asjad ja head aega.
Ta küll üritas hiljem minuga veel suhelda, aga ma jäin kurdiks ja pimedaks tema suhtes ja õigesti tegin. Aga mees, keda armastasin ja kes minu sõbrannaga koos mind petsid, sellega ei rääkinud ma ainsatki sõna rohkem. Sõbranna juurest läks ta ka varsti minema ja rohkem temast ei teagi. Ei tahagi teada.
Kiired ja selged lõpud on alati kergemad kokkuvõttes, kui jorutamine ja jagamine ja lootmine.
 
halloooooo 14. mai 2014, kl 15.00
Ei saa aru. Ma ei saa aru, miks minu sõbranna ei võiks käia mõne minu ekskallimaga. Loomulikult oleks lubamatu vahele trügida, aga kui meie suhe on juba otsas, siis see ei pruugi mulle küll meeldida alguses, aga vabad inimesed vabal maal. Kui leiavad teineteist, tore ju.
 
õde 14. mai 2014, kl 16.47
Sõbranna poolt on see ikkagi reetmine. Muidugi võivad tekkida tunded jms, aga sellest oma sõbrannale rääkimata jätmine, et nüüd sõbrantsi eksiga suhtes ollakse, on ikka räige usalduse petmine minu meelest. Sellise inimese kriipsutaks sõbrannade nimekirjast alatiseks maha.

Aga üldiselt... tavaline koerapulm.
 
ei usu oma silmi 14. mai 2014, kl 23.30
aga üks kordki õde ajab tärka juttu, braavo!
 
kivike 15. mai 2014, kl 11.31
Eks selle igasugu kriipsutamise pärast jäetaksegi rääkimata, et parima sõbranna eksiga on hakatud käima. Kui kaks inimest on teineteist leidnud, siis on hea ju, kui asi on ajutine, siis on ta ajutine ja milleks ärrituda, et kaks kallist inimest ei lähe lõppkokkuvõttes teineteisele korda. Sõbranna ja eksboyfriend on nagu mingi omand või? Mis asi on tavaline koerapulm? Misuke inimene kasutab sõna koerapulm inimeste kohta, kes on kokku saanud ja kokku jäänud? Ilgelt kergekäeliselt ikka lennutatakse kalleid inimesi ja sõpru oma elus, äkki oleks siiski probleemi lahendamisest kasu - sest probleemi ei ole ju parimal sõbrannal koos eksiga, vaid ikkagi neiul. Ja eksiga hakkas parim sõbranna käima selleks, et mehe eksi ja sõbrannat ärritada või?
 
õde 15. mai 2014, kl 14.27
Oeh, kivike, no ole nüüd :)
Sina oled minust palju-palju arukam, tunnistan seda.

Aga nii ma just arvangi sõbrannasuhetest. Kus mehed mängus, unustatakse igasugune sõsarlus. Et sõbranna sõbrannalt mehe üle lööb, on levinud klassika. Ja see ongi koerapulm, kui minnakse kaasa igaühega, unustades sõprussuhted, moraal, eetika ja muud väärtused.
 
kivike 15. mai 2014, kl 16.01
Kui sõbranna on mehest juba jupp aega lahku läinud, siis ei ole ülelöömine. Laiad sõnad sellest, kuidas i g a ü h e g a kaasa minnakse ka nagu veits liiast ei ole? Mees-eksi "omanik" ka nagu sõprussuhted jalamaid unustab, kui mõni sõbranna tema eksiga käima hakkab, sest neil olevat "ilusaid hetki" olnud? :) See, mida eks tahab ja kellega tahab on muidugist üldse ülearune meenutada, tema asi on vait olla ja alluda, kuniks naised "jagavad". :)
 
õde 15. mai 2014, kl 17.15
Peace, kivike :)
Oled tore delfikas ja mulle meeldib su arutlusi lugeda. Ei viitsi vaielda, ausalt.
 
kle kivi 16. mai 2014, kl 01.21
teemaalgataja ju just räägib, et SEETÕTTU lahku mindigi, et sõbranna hakkas mehkeldama, mis sulle arusaamatuks jääb? ja kui see on sinu poolt aktsepteeritav, siis pole sa just suuremat väärt inimene. rääkimata, et sa lojaalne sõber oleksid. mina nimetan selliseid asju samuti koerapulmaks ja inimesi, kes sel moel asjatavad, kräpiks. võta või jäta.
 
kivike 16. mai 2014, kl 07.56
A kindel, et sõbranna hakkas mehkeldama, mitte mehel ei saanud ilusatest hetkedest siiber? Kui mees mind (enam) ei taha, siis mina aksepteerin seda, olgugi, et on valus, mitte ei pea teda asjaks, mida saab ära võtta. Inimene, kes kasutab sõna koerapulm tuleb mulle siin miskit moraali lugema? Teemaalgataja ei tea, mistõttu lahku mindi, sest nagu ma aru saan, pole ta kummagigi sel teemal rääkinud, ei mehe ega sõbrannaga, lihtsalt oletab ja objektiivselt võttes ei pruugi põhjus olla selles. :) Mees ise ju suhet eitavat ja ega seda suhet ei pruugigi just praegu ja hetkel ollagi, saati, et kui see poleks sõbranna võiks see sama hästi mõni muu naine olla - põhipoint on, et teemaalgataja jaoks on finito selle mehega, kõik muu on selline ebaoluline taustamüra, temal oli suur armastus, mehel ei pruukind olla - mis teha. Ja teemaautor ise ütleb, et paar käituvat kohati nagu äsjaarmunud - et kuidas siis on? Äsjaarmunud või pool aastat tagasi armunud?
 
g 16. mai 2014, kl 20.04
Väga vana ja kahjuks ka väga tõene ütlemine on, et armastuses ja sõjas on kõik lubatud. Ja nii ongi.
Kui nende vahel ikka päris ehtne tunne on, mida sinuga ei tekkinud, ju siis nii peab olema, ja sina oled see, kellel on lihtsalt aeg oma eluga edasi minna. Kõik soovid paraku ei täitu (vahel on selleks väga hea põhjus ja vabaneb koht ehk palju paremate võimaluste jaoks), seepärast pead praegu just iseenda suhtumist muutma. Teine asi oleks, kui su sõbranna oleks sult mehe üle löönud, aga nii see ju ei ole, mis sest, et võib sulle praegu nii tunduda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!