Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
töökoha vahetus
 
otsija 26. mai 2014, kl 18.30
Kavatsen töökohta vahetada,aga kardan ,et ei saa uuel kohal hakkama.Töötan hetkel tehases kolmes vahetuses ja ei teagi,mida uut teha ja pole kindelgi,et uue töö leian.Klienditeenindajaks ei tahaks,kuigi paljud on öelnud,et minususugune ilus tüdruk peaks muud tegema,kui tehases töötama.Aga kardan ,et ei saa hakkama jms.Kuidas teie olete uue töökohaga hakkama saanud jms..
 
N31 26. mai 2014, kl 19.10
Mõtle enne uue töökoha otsimist läbi, mida Sa teha tahad ja mida oskad, et end tööandjatele pakkuda. Ei usu, et Sa hakkama ei saa, ära nii mõtlegi :) Kandideeri nendele kohtadele, mis üle jõu ei käi, samas aga jätavad sulle õppimis- ja arenemisruumi.
Edu Sulle :)
 
no aga 26. mai 2014, kl 19.13
millega sa siis hakkama ei saaks? suhtlemisega? töö õpetatakse ju selgeks, eks tehaseski ju algul oli asju, mida sa ei osanud? õppisid ära, eks? õpid ka seal, või tahad eluks ajaks jääda tehasesse? katsu ikka areneda ja edasi pürgida.
 
õde 26. mai 2014, kl 19.23
Tehases on liinitöö, mis sobib rohkem introvertidele. Klienditeenindus nõuab aga suhtlemisoskust ja -soovi, nii et rohkem ekstravertide ala. Kui suhtlemine pole sinu kõige tugevam külg, siis peaks vaatama töökohti, kus suhtlemine pole otseselt töö (nagu see klinediteeninduse jm müügitöö puhul on).
 
hmm 27. mai 2014, kl 09.56
otsi kindlasti midagi muud, see öine töötamine hakkab lõpuks tervisele
 
xy 27. mai 2014, kl 23.34
Kui töökaaslased juba ütlevad, et ilus tüdruk, siis on kindlasti paremaid variante sulle, kui tehasetöö (nojah vahest muidugi tuleb selles töös ka kliente teenindada). Seega klienditeenindaja töö võiks sulle isegi sobida.
 
irv 29. mai 2014, kl 09.02
Ilus tüdruk....ilu eest saab ka palka juurde küsida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!