Halb kogemus
Tere piimakissell
pettunud 06. juuni 2014, kl 20.03 |
Delfi kana 07. juuni 2014, kl 05.30 |
vale! 07. juuni 2014, kl 07.08 |
vat nii 07. juuni 2014, kl 15.17 |
vana kere 07. juuni 2014, kl 15.34 |
õde 07. juuni 2014, kl 18.49 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 693 |
Piimakisselli retsept:
1 l piima
4 sl suhkrut
3 sl kartulitärklist
2 tl vanillsuhkrut
Segad tärklise 1/2 klaasi külma piimaga, ülejäänud piima kuumutad koos suhkrutega keemiseni. Siis segad kiiresti hulka piima-tärklisesegu, kõige mugavam on teha seda vispliga, siis ei muutu tükiliseks (koolisööklat mäletate, eksju). Jahutada. Et ei tekiks kissellile "nahka" peale, puistata üle suhkruga. Süüa moosiga, parim on vaarikamoos minu arvates.
1 l piima
4 sl suhkrut
3 sl kartulitärklist
2 tl vanillsuhkrut
Segad tärklise 1/2 klaasi külma piimaga, ülejäänud piima kuumutad koos suhkrutega keemiseni. Siis segad kiiresti hulka piima-tärklisesegu, kõige mugavam on teha seda vispliga, siis ei muutu tükiliseks (koolisööklat mäletate, eksju). Jahutada. Et ei tekiks kissellile "nahka" peale, puistata üle suhkruga. Süüa moosiga, parim on vaarikamoos minu arvates.
Lisa postitus