Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
no on mees
 
j 07. juuni 2014, kl 09.47
mees käitub ainult siis hästi ja on lugupidav ,kui ta midagi saada tahab,no nt suurt uut elamist ,mille jaoks tal endal raha pole.Arvab ,et nii lihtsalt asjad käivad,et üks päev olen korralik ja hea ning naine sitsib tema jalge ees.Sellist halba kogemust ei soovi ühelegi naisele.
 
mis sa halad 07. juuni 2014, kl 10.08
vaid sina ise teed oma elus otsuseid ja valikuid, kui see mees sulle enam ei sobi, minge laiali. Ma ei mõista naisi, kes halavad ja klätšivad meest taga aga selle peale ei tule, et vaid teie 2 saate olukorda parandada või lahku minna.
 
lucinda 07. juuni 2014, kl 11.43
mis sa halad
no aga inimene tahtis kellegagi oma mõtteid jagada. siin on selleks õige koht. ja võib ka halada, kui meeldib. kuskil peab ju end välja elama.
aga muidu olen sinuga nõus. sellise mehega ei pea koos elama.
 
õde 07. juuni 2014, kl 12.20
See inimene teeb sarnaseid teemasid siia korduvalt juba alates eelmisest aastast (vb ka varem, aga ma pole märganud). Umbes nagu P oma kinnisideedega.

Pidev jutt, kui paha on mees, kuidas läheb kohe oma halva mehe juurest minema ja jätab poja mehe kasvatada. Kui keegi teemale vastab, siis hakkab vastajaid sõimama. Võimalik, et põhjus on mingite ainete kuritarvitamises. Tunneb ära tühikute kasutamisest komade ees, mitte järel.
 
lucinda 07. juuni 2014, kl 12.34
õde
jah, eks igasugu kiiksupäid ole olemas:)
olen seda samuti märganud. aga eks need kiikspead pea ka kuskil suhtlema.
 
ohh seda õekest siin 07. juuni 2014, kl 12.43
tarkust sul vist omajagu.Kolad siin ,kui ei taha.Otsi siis endale paremat tegevust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!