Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
40 aastased näevad paremad välja kui 20 aastased!
 
41 a vana naine 20. juuni 2014, kl 17.05
Teate teie kõik 18-30 aastased, ära hakkab viskama see teema, kus inimestel kõik vanuse peal kirjas on. Ma ei eksi ilmselt, kui arvan, et näen kobedam välja kui enamus 25 aastaseid ennast täis "tädisid" ning suudan ka lisaks sellele veel mõistlikumalt käituda. Osade meestega, olen märganud, on muideks samamoodi.
Pole siis ime, et mõni 25 aastane vahetatakse 40 aastase vastu välja.
 
pole kindel 20. juuni 2014, kl 17.19
no see nüüd küll kindel pole, et mõistlikumalt käituda oskad, taod siin vastu rindu nagu gorilla, häbi kohe. ja see hea väljanägemine is in your head, teised ei pruugi märgata. sul on lihtsalt põhjendamatult suur ego. muidugi ma ei vaidle vastu, on neid 40+ naisi, kes väga kenad välja näevad, muidugi on, aga nad ei keksi siin, see on nende elu loomulik osa ja ei vaja foorumis eneseupitust.
 
sama siin 20. juuni 2014, kl 17.25
Ma näen ka parem välja :D Miks sa arvad, et ei keksi siin? Vaata hr Riisalu leidis ka oma imekena kaasa Marina netist.
 
41 a vana naine 20. juuni 2014, kl 17.30
Sa tundsid ennast puudutatuna...järelikult oli mul õigus :)
 
tiibadega kurat 20. juuni 2014, kl 17.39
***



Toimetatud 2 kord(a). Viimati tiibadega kurat 24.06.2014 23.06.
 
juuli 20. juuni 2014, kl 17.43
Mina olen 70 ne ja igal juhul näen kõigist parem välja ja meeste eest ei jõua põgeneda.Kelle asi peakski olema missugune keegi välja näeb? Igaüks on ikka ise isiksus.Kes sätib ennast rohkem kes vähem vanus jääb .
 
kummaline jah 20. juuni 2014, kl 17.47
Nii see ongi, teismelised tüdrukud näevad välja palju vanemad kui nad tegelikult on. Samas nende kõrval näeb nii mõnigi keskealine naine hulga noorem välja oma aastatest.
 
pseudo 20. juuni 2014, kl 18.05
teismeline tüdruk näeb välja üldjuhul nagu teismeline ikka,tema võib endale lubada ka väikest muretut lohakust või kõrvalekaldeid moepolitseinike reeglitest. Need hullult kobedad neljakümpised on kõvasti end tuuninud ja vaeva näinud. See kui vana keegi just on , ei võimalda välimuse järgi sugugi raudkindlalt väita. Kuidas te oskate siis öelda ,kas ta näed oma east noorem või vanem välja. Siinkohal ei ole arvesse võetud terviseprobleemidega inimesid.
 
mh 20. juuni 2014, kl 18.11
Võrrelda võiks iseendaga erinevates vanustes. Sest on naisi, kes näevad 40-aastasena paremad välja, kui nad olid 20-aastasena. On mingi tüüp inimesi, keda vanus muudab ilusamaks. Enamasti siiski nooruse vastu ei saa ja ka mehed, kui neile anda valida kas ilu või nooruse vahel, valivad nooruse, sest noore naise eelistamine on geenidesse kodeeritud ja alateadlik (lisaks teadlikule muidugi).

Ega noorus pole mingi eesõigus, noored on kõik olnud. Mis oleks alternatiiv mittevananemisele? Surra noorelt.
 
jah 20. juuni 2014, kl 18.21
Nõustun mh'ga - osa naisi läheb just vanuse lisandudes ilusaks ja veetlevaks. Noorena hall hiileke olnud naine, võib 40-selt kaunitar välja näha. Ja seda ilma igasuguse lisatuunimiseta.
 
mh 20. juuni 2014, kl 18.22
Alternatiiv vananemisele tahtsin kirjutada.
 
suvaline 20. juuni 2014, kl 18.22
Ka ilmetumal noorel neiul (rääkimata kenadest) on see "miski", mida vanemal daamil enam ei ole. Ole sa nii kenade näojoontega ja heas vormis kui tahes. Läinud, ja kõik.
Kui isegi kalleid iluprotseduure kasutavatel keskealistel kuulsustel pole õnnestunud aega peatada, on see teemaalgtaja-sugustel enda meelest siiski mingite eriti heade geenide abil korda läinud (- tühi enesepettus, ei muud).

Tegelikult sõltub kõik ikka vaataja silmadest; raske on enda suhtes erapooletuks jääda. Kes näeb end koledama, tüsedama ja kortsulisemana kui ta tegelikult on; kes jälle märkab oma välimuses ainult häid külgi, ignoreerides vähemmeeldivaid omadusi.
Niisugused inimesed kustutavad kõik fotod, mis toovad esile nende välimuse miinused, ning jätavad alles ainult kenamad - õige rakursi all maheda valgusega tehtud pildid. Jne.
Midagi head sellises enesepettuses ma ei näe. Miks mitte olla just nii vanad, nagu oleme. Miks peab kellelegi midagi tõestama, konkureerima välimuse poolest noorematega jne. Ei pea ju.
 
üks 40-le lähenev naine 20. juuni 2014, kl 18.33
nõus suvalisega. hiljuti olen hakanud rohkem noori vaatama (enda laps just täisealiseks saanud, ilmselt temaga seoses) ja saan nüüd aru, miks öeldakse, et noored on kõik ilusad.
Kui ise olin noor, ei saanud sellest ütlemisest aru, ikka tundus, et viga siin ja viga seal.
Nüüd vaatan, et tõepoolest, noored on kõik ilusad.
Jah, on palju rasvunud (muidu ilusaid) noori, aga loodetavasti saavad enamus neist mingi hea motivatsiooni oma tervise parandamiseks, ja õnneks on noortel kiire ainevahetus ning kaalulangetus tunduvalt kergem kui 40-stel.
 
mh 20. juuni 2014, kl 18.34
Konkureerivad need, kes identifitseerivad ennast oma välimuse kaudu. Nii tundub välimuse kaotus, mis paratamatult vananedes juhtub, justnagu iseenese kaotusega, peaaegu et võrdub surmaga. Seetõttu püütakse kõigest väest peatada aega. Selles suhtes on ilusad naised halvemas seisus, nad pole harjunud elama ilma imetluse ja meelitusteta. Kes eluaeg ilutu või keskpärane olnud, pole oma välimusele rõhudes eluhüvesid saanud, vaid pidanud selleks ka oma mõistust, andeid ja iseloomu kasutama, nende jaoks on välimuse vananemine pseudoprobleem. Sellised naised tavaliselt ongi just keskeas kaunimad, sest nad on omandanud selle "miski", mida noortes ei ole.

Igal vanusel omad võlud.
 
mh 20. juuni 2014, kl 18.41
üks 40-le lähenev naine Kirjutas:
----------------------------------------------------
> Nüüd vaatan, et tõepo
> olest, noored on kõik ilusad.

Ei ole kõik noored ilusad, pole kunagi olnudki. Lihtsalt, kuna noorte hulgas on ilusaid palju rohkem, kui keskealiste hulgas ja keskeaks on paljudest iludustest saanud tavalised kunagise sära kaotanud naised, kes oma eakaaslastest enam millegi poolest ei erine, siis tundubki, et noored on ilusad. Noorte hulgast paistavad seetõttu ka inetud pardipojad rohkem silma, keskeas ei otsustata inimese üle enam välimuse põhjal.
 
hih 20. juuni 2014, kl 18.47
kui palju või õigemini vähe peab kõrvade vahele olema kogunenud 41 aastasel naisel, et selline teema teha? valuuuuuuuuuus.

aga see, et riisalu leidis netist, mis elles imelikku on ja kuidas see teemaga haakub? kas marina on siis siin keksimas käinud, et vot olen ilusam kui 20-sed? no vaevalt, netist leidmine aga on normaalne, ei midagi erilist, tutvumisportaalides tõesti väga kenasid 40+ naisi.
 
mnjah 20. juuni 2014, kl 19.08
riisalu marina on ülesvuhvitud vanem naine, kes käitub teinekord väga imelikult (mul on olnud kokkupuuteid), seega kuigi arukas ka ei ole.
 
üks 40-le lähenev naine 20. juuni 2014, kl 19.11
mh,
väga nõus su arvamusega,
aga mitte sellega, et kõik noored pole ilusad. On ikka, isegi need hallid hiired on. Muidugi sõltub vaatajast ka. Aga võimalik, et sa pole veel nii vana? :)
 
võlupeegel 20. juuni 2014, kl 19.43
"Peeglike, peeglike, kes on kauneim ilma peal..."
"Sina oled ilus, kuid %&#¤%¤/&%, on ilusamgi veel."
 
40n 20. juuni 2014, kl 20.24
Mina küll ei näe. Üsna nõus tiibadega kuradi ja mhiga. Pole mõtet ennast petta ja illusioonides elada, vaid suhtuda enda vananemisse rahulikult ja leplikult, parematel päevadel ehk isegi kerge huumoriga.
 
tuunimata 40+ 20. juuni 2014, kl 22.32
Hommikuti ma küll suurem asi välja ei näe, aga olengi alati hommikuti loppis olnud, niikaua kui end mäletan, rohkem õhtuinimene. Aga kui ilusti välja puhata, pole õnneks kuigi palju kõpitseda vaja, et ok välja näha. Iluopile seni küll veel ei mõtle, ehk kaugemas tulevikus õige pisut midagi isegi võiks, muidugi vaid süstida, mitte lõigata.
Eks ta ole, see värskus vist tasapisi hakkab minema küll, aga kui ise enda vastu ei tegutse - ei joo, ei suitseta, ei stressa, ei söö saasta, vaid puhast ja värsket, lisaks teha sporti, tantsu, ratast, joogat, siis lükkubki see vananemine tunduvalt kaugemasse tulevikku. Õnneks ei ole kunagi end pruuniks päevitanud, praegu selle üle rõõm muidugi suur.
Kui üldse kellegagi võrrelda, siis võrrelda omavanustega, aga eelkõige just iseendaga. Kuna mina ei tahaks kõike uuesti läbi elada, kuigi elu on olnud huvitav, on see siiski ka praegu huvitav ja tegelikult parem kui kunagi varem, las need kortsud ka lõpuks tulevad, kui nad just peavad.
PS kes oma kehalt ainult nõuab, ise talle midagi vastu andmata, sellele ei saagi peeglist midagi väga kena vastu vaadata. Paradoks - nooremana sebid ringi, tantsid end oimetuks, kilod sulavad, aga tegelikult on kehal seda liikuvust palju rohkem vaja just hiljem, et masinavärki töökorras hoida. Kaks võlusõna ongi ainevahetus ja liikumine.
 
keskiga on käes 21. juuni 2014, kl 15.15
See on pesuehtne keskea kriisi tunnus kui 40-nene arvab end olevat hingelt palju noorem ja välimuselt veelgi noorem ja ilusam kui kunagi varem. Ärge kartke vananemist, see on elu paratamatus ja rahulikult võttes pole üldsegi hirmus, pigem huvitav.
 
n50 21. juuni 2014, kl 17.25
minu meelest on noored naised iseloomult täpselt samasugused, kui nende emaealised. kust need halvasti käituvad noored naised siis tulevad?
nad on ju MEIE tütred.
nii et eelkõige tuleks ikka ennast kritiseerida.
kuigi ütlen, et mina pole küll märganud, et noored käituksid halvemini, kui keskealised. teenindajatena on nad igatahes mitu korda viisakamad.
seda aga et noored on kohutavalt rasvunud, jah, see on tõesti õige. süüdi meie halvakvaliteediline toit. ja tõesti - keegi ei käsi ikka mullijooke, krõpse ja krapse pugida. siin on ka oma süü.
 
n50 21. juuni 2014, kl 17.29
ja veel.
võrreldes näiteks soome ja inglise naistega näevad KÕIK meie naised väga head välja, olenemeta east.
meie naised oskavad käituda ja riietuda.
 
mammi 59 21. juuni 2014, kl 17.41
Noored on ilusad,sellest saate aru siis, kui ise vanaks saate. Olin nooruses üle keskmise välimusega
kaunitar, neljakümneselt pakuti mulle 30 ja viiekümneselt 38. Nüüd vaatan peeglisse ja näen äravajunud ja kortsudega mutti. Kehakaal, muide, elu jooksul vaid 3 kilo suurenemise poole muutunud ja talje siiani 62....aga
pole parata, on nii kui on, noored jah on ilusad ja seda pole mõtet vaidlusta.
 
no nii 21. juuni 2014, kl 17.58
Rasvumine ei ole noorte probleem, keskealiste hulgas on rasvunuid palju rohkem.
 
n50 21. juuni 2014, kl 18.37
no nii
no kuule, kui keskeas inimne on ümar, on see täiesti tavaline, aga probleem on siis, kui noor neiu vaarub ringi kui rasvapütt - vot see on ikka tõsine probleem.
mäletan tänavapilti veel 20a tagasi. eesti tänavapilt oli ilus. praegu aga hakkab silma järjest rohkem ja rohkem noori rasvatünne ja kahjuks ka laste hulgas. alles mõni aeg tagasi oli selline asi haruldus. siin on süüdi aga vanemad!
kusjuures eestis märkan just rasvunud NOORI, mitte keskeas inimesi. ülipaksudeni, nagu ameerikas ja inglismaal pole me veel õnneks jõudnud, aga küll jõuame. see aeg pole enam kaugel.
 
tuunimata 40+ 21. juuni 2014, kl 19.15
No ei ole kõik noored ilusad ega kõik vanurid inetud :)
Mind ei koti eriti teiste eraelu ja muu säärane, veel vähem kadestan seda (igaühel oma elu), aga ilusal ja ilmetul teed ikka vahet ju.
Ilu on muidugi rohkem maitseküsimus, aga minu jaoks näiteks ei ole kunagi olnud ilus, kui muidu kenal naisel on õelad, tühjad ja heledad silmad või pidevast vingumisest suunurgad allapoole, olgu need siis noore või vanema inimese küljes. Või mingid jubedad pärlmutterhuuled, lillad silmalaud ja briljantidega kulliküüned, sest maitsetus ei ole ka üldse ilus. Ja rumalus ka just ei kaunista.
Mõne puhul väike pekk ilu ära ei riku, aga mõni 16-aastane näeb küll seetõttu a la 50 välja.
Ehk ma ei ole veel piisavalt vana, et noorust pimesi ülistada. Ei pea neid endast paremaks, praegu ikka pigem vastupidi - ega ma ilmaasjata neist rohkem elanud ja kogenud ole.
Ootan need sügavamad kortsud ära ja vaatan siis uuesti :)
 
noniiongi 21. juuni 2014, kl 19.30
olen just saamas 60 ja panen teile laia puuga ära:D
olen ikka oma aastate kohta vägagi hästi säilind ja ka hinge taga midagi olemas, niiet vat..;DDD
tiinekad peavad ikka mõtlema hästi, kuidas riietuda, et mitte narrina välja näha ja ka oma käitumist vaatama.
 
Naine46 21. juuni 2014, kl 22.43
Nägin kunagist klassiõde, väga hea näeb välja, max 30. Fantastiline !
Ma näen temast vähemalt 10 aastat vanem välja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!