Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
40 aastased näevad paremad välja kui 20 aastased!
 
eelmisele 21. juuni 2014, kl 23.29
seega tegid endale nüüd (halvasti) varjatud komplimendi, et näed nii 40 välja :D oh, sind, iseenda meelitajat :D
 
to eelmisele 21. juuni 2014, kl 23.37
Väga täpselt on üldse vanust raske öelda.
Ei saa ju öelda, et keegi on punkt 46 ja keegi punkt 41.
Kes oskab nii paika panna?

Ja ma samuti ei oska öelda, kas näen nüüd välja täpselt 49 või 41.

Ütlesin ju, et klassiõde näeb välja max 30 mu meelest, s.t. et kui ei teaks, võib ka 26 paista.

Kui juba 4 on ees, siis ei ole enam suurt vahet, mis seal taga on.
Samuti siis, kui 5 ees.
 
jahhh 22. juuni 2014, kl 02.46
tõsi on et tiina talumees näeb välja 25 ja eve kivi nii 60nene, kunagi näitas telekas mingit mutti kel lapsed ära võeti natuke oli selle pingviini moodi sealt batmani filmist, siis ma vaatasin et omg see on küll üle 60 kuidas tal aastane laps saab olla. aga tegelt oli 40nene. ja kodutundes oli ka "vanamutt" ja kui vanus ilmus alla miagi 20nega siis mul oli niiet appi kuidas see võimalik on et nii noor inimene selline välja näeb.
 
tiibadega kurat 22. juuni 2014, kl 07.44
***



Toimetatud 1 kord(a). Viimati tiibadega kurat 24.06.2014 23.08.
 
tuunimata 40+ tiiburile 22. juuni 2014, kl 09.03
Ilusüstide teemal - eks see ikke edevus ja iluarmastus on, mis muud :)
Ma ei räägi isegi mitte kortsude sirgekstõmbamisest, praegu neid veel pole ja teiste puhul ka kortsud ei häiri, aga silmade ümbrus võib lähemas tulevikus hakata loppi vajuma, ja kui seda iluviga minimaalse kõrvalise abiga parandada saab, nii et see ikka loomulik välja näeb, siis miks mitte. Kui on risk saada ebaloomulikku tulemust, jääb see nali muidugi ära.
Tegelikult pole ma elus veel kordagi ilusalongigi jõudnud.
Aga tõsi ta on - kui oled piisavalt tihti välimuse kohta komplimente saanud, mõjub koguse vähenemine tuntavalt, täitsa tavalised ärajäämanähud. Tuleb endale lihtsalt selgeks teha, et ei olegi vaja kogu meessoo komplimente noolida, piisab sellestki, kui oma mees vahel midagi ilusat ütleb.
 
elis 22. juuni 2014, kl 13.01
Ma olen väga palju 20ndates noorte keskel töö tõttu ja ei ole veel kuskil näinud 40nest, kes näeb sama noor välja. See on ikka suur enesepettus või väga-väga hästi säilinud 40nese ja väga-väga kehvakese 25se võrdlemine. Üldiselt siiski väga kena 40nene ei anna keskmise 25se nö mõõtu välja. Kasvõi siin mainitud Tiina Talumees - kahtlemata on ta väga ilus naine, aga mulle ei tule pähe ükski noor nt magistritudeng, kes näeks "selline" välja. 25sed on pigem lapseohtu "selliste" 40neste kõrval. 40nestel on naise nägu, 25sed on veel kergelt tüdrukud minu arust. Isegi kui 40nesel on sile ja särav nahk, on tema nägu teistsuguse kujuga, kuidagi küpsem vms, et ikka tüdrukuga segamini ei aja.
 
einohjah 22. juuni 2014, kl 13.57
ma ka aru ei saa, kas need 40 ja plussid, kes siin sõna võtavad pole lähedalt noort 20. aastast oma ihusilmaga näinud või.
ma olen 40+ ja minia on 20 ja on ikka öö ja päev, milline on tema nahk ja milline minu.
ja noor inimene ei peagi ennast veel tuunima, selleks, et hea välja näha. mina pean.
 
raha 22. juuni 2014, kl 14.07
Põhiline on , kuidas võimaldada endale noorust säilitavaid asju : tervislikku toitu , head kosmeetikat , palju uneaega ja vähe stressi , tööd mis poleks tervist laostav jne .
 
raha ja geenid 22. juuni 2014, kl 14.55
Ja geenidest sõltub ka väga palju. Mõni võib elada igati ebatervislikult ja ilma igasuguse vaevata 40-sena ikka parem välja näha kui teine, kes on aastakümneid tervislikke eluviise järginud, aga geenide tõttu palju rutem närtsinud.
 
ilus naine 23. juuni 2014, kl 13.25
Kindlasti ei ole 40 aastane inimene olgu naine või mees, ilusam kui 20 aastane.

Minu meelest kõige ilusamad on inimesed 30 eluaasta kandis, paar aastat alla ja üle, siis on teismelise vinnid kadunud ja tekkinud raha enda eest hoolitseda.

Nooruse võlu ei asenda ükski preparaat.

Need 70 aastased, kellel oma väitel mitte ühtegi kortsu ei ole on natuke naeruväärsed oma juttudega. Kui ei ole kortse, siis on botox mis kokkuvõttes on palju jõledam.

See muidugi ei tähenda, et 40 või 50 aastat vana naine ei saaks olla ilus. Muidugi saab ja eriti siis kui on silmadest ja olekust näha, et selle inimese peas ka mingi mõttetegevus toimub. Kui naine ainult arvustab ja ennast noortematega võrdleb siis ta ei ole ilus niikuinii sest rumalus ja kadedus on paraku omadused mis alati välja paistavad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!