Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
kas mehel võib olla naissoost sõber
 
g 25. august 2014, kl 22.45
Mulle tundub, et kunagi ei tasuks rohkem juua kui pea kannab, eriti juhtudel, kui endas vähegi kahtled. See soovitus kehtib muidugi kogu elu kohta, aga sealhulgas ka vastassoost sõpradega suhtlemise kohta. Kui kaine peaga ja ise teisega suhtes olles selle n-ö sõbraga midagi enamat tekib või tekkida lased, eks see ole juba iseenda vastutusel.
 
Jambolaya 27. august 2014, kl 17.21
Kusjuures on ka veel mehed, kellega kunagi kauges nooruses on võibolla midagi enamat olnud, aga suhtest välja ei tulnud, kuid ikkagi jäid ühised hobid ja mälestused ja nüüd nad lihtsalt sõbrad...

Aga selles osas olen nõus, et mehe ja naise vaheline sõprus on alati selline köielkõnd - eriti kui on mingi vastastikune tõmme... Samas mida ma tegema peaksin kui on mees, kellega on meil suur ühine tutvusringkond, ühised projektid ja huvitav vestlus - mingi säde on ka, aga kuna temal on naine ja väike laps, siis see teema ei tule kõne allagi. Aga see ei tähenda, et ma inimesega hästi läbi ei või saada - kuigi ööbimispaiga pakkumine võiks olla nüüd küll antud case puhul nagu tõrvikuga püssirohukeldrisse minek :D
 
loe ridade vahelt 29. august 2014, kl 02.02
see ise loom ju vassib. ei öelnud oma pojale varem midagi, suskas poja uuele naisele vaid, et mu poja ju peab SINU äbarkikku üleval.
sellest saigi alguse konflikt.
kui see ise loom oleks oma pojaga asju ausalt klaarinud ja öelnud, et arvab tema eelnevatest tegudest halvasti, siis oleks teine asi. ta pani uuele naisele hoopis laksu ära, omaenda poja kasvatamatuse eest, nagu bumerangiga. et pojake oma naise ja lapse jättis ja uue naisega liini hakkas ajama - selles pole uus naine süüdi, on süüdi tema poeg. temaga klaarigugi. aga ei, andis ebameeldivale uuele naisele laksu kirja, et näe - pojake rahastab sinu äbarikku küll, seega sina pea siin majas suu..
 
to Jambolaya 29. august 2014, kl 14.44
Miskipärast arvan, et naised ei taha olla sõber mehega, kellelt midagi enamat soovitakse.
Naised soovivad kohe seda enamat, mitte sõprust.
 
jambolaiale 30. august 2014, kl 19.48
sa oled aus. enamus ei tunnista seda, et enne oli midagi ja nüüd ollakse lihtsalt sõbrad vms, sest kui juba oli, siis võib jälle juhtuda.
või et salakesi mingi säde on ja seepärast tahatakse selle inimesega olla.
inimesed on silmakirjalikud, enamuses. nimetavad asju valede nimedega, et paremas valguses paista. kes ausalt ütleb, see lüüakse selliste poolt lihtsalt maha ;)
 
Urve 31. august 2014, kl 09.12
minul oli selline isehakanud sõbranna,kangesti pealetükkivalt tahtis sõbranna olla,tundus kuidagi imelik,ühel õhtul anti mulle vihje,kus mu mees on ja oligi,valmistus sõbranna juures voodi heitma,kolisime sealt ära aga usaldus sai hoobi,kadus kogu eluks,elan külln aga kogu aeg kopitab kuklas,kuidas nii alatult võib
 
isversusver 31. august 2014, kl 10.21
sõprust mehe ja naise vahel ei ole, ikka on üks pool, kes tunneb midagi enamat
 
eelmisele 31. august 2014, kl 13.27
See pool on tavaliselt mees.
Sest kui naine midagi enamat tunneb, siis haarab härjal sarvist.
Endal on olnud mõni meestuttav, kes mehena mingit huvi ei paku ja mina neile ka mitte.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!