Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
s i t a j u n n i d trepikojas
 
ellakene 19. september 2014, kl 20.33
Ma olen lihtsalt šokeeritud...elan 8-korruselises majas ja täna töölt tulles pidin pikali kukkuma, olen üsna vabameelne inimene, aga see, mille tunnistajaks trepikojas olin, võttis sõnatuks. Esimeselt teisele korrusele viival trepil seisis noor, sätitud ema ning potitas parasjagu oma noh välimuse järgi u 4-aastast last. Õigupoolest "potitas": poisil olid püksid alla lastud ning ta kükitas trepil, s i t a h u n n i k ja k u s e l o i k kõrval, millele ta agaralt lisa tekitas. Hais oli hingemattev ja kui ma olin kõnevõime tagasi saanud ning küsinud, mis krt siin toimub, vaadati mind suurte silmadega ja vastati siis nipsakalt, et lapsel tuli häda ning nemad ei jõudnud enam korterisse minna, ei tea, mitmendal korrusel nad elavad, ilmselt mõni uus perekond. Üritan nüüd seda seedida: majas on olemas lift, rinnalapsest vanem põngerjas peaks ometi nii palju suutma kinni hoida, et trepikojast oma vetsu jõutakse ja kui ei, siis jumala eest, lasku püksi ja ema kasigu laps kodus vannitoas puhtaks. Nemad lihtsalt võtavad kätte ja hakkavad trepikojas s i t t u m a! Kusjuures selle koristamisest keelduti, aga kui ma lubasin neil sellega vastu pead virutada, siis hakkas see ema seda hunnikut salvrätikutega kokku korjama. Müstika...
 
hmmm 19. september 2014, kl 20.43
No aga. Kui peldikut ei ole ja vaja edasi minna, kuhu sa situd?
 
koduomanik 19. september 2014, kl 20.48
Oi jeerum..... Väkk, kui vastik tegu. Oletan et, kui sa poleks teole peale sattunud, sitt ja kusi siiani vedeleks ja haiseks. Edaspidiseks on teada kes trepikodades roojamas käib.
 
to ellakene 19. september 2014, kl 20.49
ja kas oled kõnepuudega, et suud ei osand paotada. vat paras siis et teil trepikojas kemmerg, kõik käivad ükskõikselt mööda ja märkust ei mõista keegi teha. saamatud.
 
hihh 19. september 2014, kl 20.53
täna hommikul tööle minnes nägin ka väkk vaatepilti, noor naine s i...tas oma koera, korjas ilusasti kilekotti midugi, mis kiiduväärt tegu ja siis toppis selle pakikese omale tasku:)
moosimadu 19. september 2014, kl 20.56
To ''to ellakene'' - ja kas sa pole siiani pealkirjade lugemisest kaugemale jõudnud, et plärtsud ja parastad siin? Märkus tollele emale sai ju tehtud?
 
tööl 19. september 2014, kl 23.06
kenal reedesel õhtul siin vahtides ja komme loopides olete tõega kõik puudega;DDD kui poleks tööl, siin küll ei passiks ;DDDDDDDDDDDDDD naera ribadeks
moosimadu 19. september 2014, kl 23.21
Keskküttega olen, mis puudest siin jutt käib? Kes see tuhka välja tassida ikka viitsib?
 
Tutiga täi 19. september 2014, kl 23.38
Lihtsalt pole sönu, ausalt! Ja selline inimene on siis EMA, naine, kes situtab oma last ùhiskoridoris. Ausalt, ma ei suutnud uskuda, et seda siit lugesin.
Ilmselt on siin tegu mingitsorti ajupuudelise "tibuemmega". Ennegi nähtud selliseid, kelle tibu nt toidupoes juba enne kauba eest maksmist kohukese pihku saab. Paber visatakse otse loomulikult pörandale ja lapse käed pùhitakse iseenestmöistetava näoga ilusti poes mùùgil olevasse hommikumantlisse näiteks. Peaasi, et tibu rahul oleks.
 
no mis elu see on 20. september 2014, kl 15.25
see ei ole ju võimalik?! issand mis asotsiaale ikka leidub...
 
trepikoja sittajad 20. september 2014, kl 15.44
Oleks pidanud mõlemad nägupidi sinna sita sisse lükkama :) Uskumatu kui rõvedaid inimesi leidub!
 
täiaesti vale pealkiri 20. september 2014, kl 20.02
Mitte sitajunnid trepikojas,vaid S I T T U J A T R E P I L . . . :((
 
jõmm 21. september 2014, kl 09.17
pic or din't happen'
 
jõmmile 21. september 2014, kl 13.07
Oh vaene, ei oska Sina ei eesti ega inglise keelt.
 
tõnn 21. september 2014, kl 13.56
Mobiiltelefonid o nteil küll uhked küigil, aga kasutada te neid ei oska.

Alati on vaja teha tõenduspilt juhtunust, või video. Telefoniga teetegi.
 
veel hullem 21. september 2014, kl 16.00
jõmmile Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Oh vaene, ei oska Sina ei eesti ega inglise keelt.


On need rõvedad grammarnazid, kes mööda internetti kolavad ja teemasid solgivad!!!
 
to jõmmile 21. september 2014, kl 16.03
Minumeelest on tegemist taotlusliku neti slängikeelega. Aga sinusugused isehakanud filoloogid ilmselt seda läbi ei hammusta.
 
Danske 21. september 2014, kl 16.05
Nõustun - pilt või pole olnud! Kõigil on mingid ulme nutikad ja tutikad taskus, millel miljon funktsiooni ja võimalust, aga kasutaja oskused on 5110 tasemel - helistamine, sõnum ja ussimäng.
 
irrw 21. september 2014, kl 16.24
egas ainult normaalsed inimesed sigi. sigivad just need ebanormaalsed ja toodavad endasarnast materjali.
meil pidevalt liftis keegi sülitab seintele ja põrandale, isegi laes on imelikud plekid.
vbolla on see midagi muud, mitte sülg, kuid ma loodan, et see on pigem sülg..
 
M. 21. september 2014, kl 18.58
Mis haiged inimesed siin koos on, kes sitajunnide (loodetavasti mitte selle lapse) pilte näha tahavad???
 
emmile 21. september 2014, kl 19.01
pildid lähevad ühistu koosolekul selle mammi näoga arutlusse.
 
haige inimeseloom 21. september 2014, kl 22.55
Tahan pilte või videot veendumaks, et tegemist on reaalse olukorraga ja mitte järjekordse delfi debiilajakirjaniku väljamõeldisega, mille esmaspäeval üks-ühele kuskile Rahva Hääle rubriiki päris sündmuse pähe kopeerib.
 
VM 22. september 2014, kl 08.28
tööl Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kenal reedesel õhtul siin vahtides ja komme loopides
> olete tõega kõik puudega;DDD kui poleks tööl,
> siin küll ei passiks ;DDDDDDDDDDDDDD naera ribadeks

Otse loomulikult on terves riigis reede õhtul vaid üks inimene tööl.
Ja kui neid on rohkem, siis loodan, et nad teevadki tööd, mitte ei passi siin.
 
õige 22. september 2014, kl 10.27
tulebki sellistele junnidega vastu pead virutada!
 
to wm 22. september 2014, kl 12.45
puhkepausi ajal võib või tiritammi teha, pea peal seista, minu poolest kasvõi siin totakaid komme lugeda ja naerda end ribadeks.ja teadmiseks, reede õhtul töötab väga, väga palju in imesi, näiteks kes tuleks sind haigena või tulekahju korral päästma. lollakas jutt suhu tagasi.
 
veel 1 keelevalvur 22. september 2014, kl 14.57
Ei näe selles midagi halba, kui keegi keele pärast muretseb. Siinne jõmmi postitus ei olnud ei inglise keeles ega netislängis, üldse ei saa ma aru, kas eesti keelest on sõnad otsa lõppenud. Iseasi veel, kui tegu on mõne väljendiga, mis on kas "tõlkimatu" või kaotab oma tabavusest teises keeles. Aga lihtsalt vigases võõrkeeles (enamasti inglise) sõnu pritsida on küll "wannabe" "trailer trash"-keele kasutaja.
 
Keelesolkija 22. september 2014, kl 22.23
Lugupeetud keelevalvurid, khm-khm, kas slängil kui sellisel üldse eksisteerib korrektne grammatika ja teaduslikult heakskiidetud vorm?
Mina olen jõmmi kirjutatut näinud sõna-sõnalt internetis kümneid kordi, ainult selle vahega, et jõmm viitsis ülakoma kasutada, mida enamuses ei tee. Seda enam jätab kirjutatu taotlusliku mulje.

PS! Teiste õigekirja kritiseerides veenduge, et teie oma kirjutatu 110% grammatiliselt korrektne on. Palgid ja pinnud jätavad muidu väga kentsaka mulje :)
 
eelmisele 22. september 2014, kl 22.39
Ära loobi pärleid sigadele ja näe vaeva nende wannabe trailer trash filoloogide õpetamisele. Slängist ja internetižargoonist teavad nad sama palju nagu pudulojused pühapäevast!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!