Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Teekotid / kotitee
 
ehhehee 09. oktoober 2014, kl 15.22
Huvitav, kas ma olen ainuke inimene, keda häirivad teekotid, õigemini nende suurus. Minu arust on need täpselt parajad,et teha 1,5 tassi teed. St – ühele inimesele liiga palju, kahele liiga vähe. Enamasti teen teed töö juures ja ainult endale, tassi sisse, pean siis peale passima, et tee liiga kangeks ei muutu, ja viskan kahetsusega kasutatud koti ära – kuigi sellest saaks veel teed teha.
Kui keegi teab mingit teebrändi, kellel on tavapärasest väiksemad kotid, siis andke palun teada.
 
ja 09. oktoober 2014, kl 15.36
mis selles nii naljakat on?
 
soovitaja 09. oktoober 2014, kl 16.15
Ma tean hoopis, et poodides müüakse mitme eri suurusega tasse. Mine ja vali teekoti suurusega sobiv välja ja asi tahe. No anna abi, mis probleem!
 
kusjuures 09. oktoober 2014, kl 18.53
olen ka sellele mõelnud. olen suur teejooja (kohvi ma ei joo) ja tee peale kulutan päris palju raha, kuid nii kanget teed juua ei suuda, kui see üks kotike välja annab. olengi vahel kotikesest teise kruusi teed veel teinud, kuid see ei tule enam nii hea.
 
novot 09. oktoober 2014, kl 19.47
ma lahendasin selle probleemi lennult!
kuna mulle ei meeldi kottide maitse, ja tee maitse ka mitte, mis kottidesse topitud ja üleüldse olen tee suhtes vääga valiv...
siis mul on töö juures ja kodus mitmesuguseid ümmargusi sabaga sõelasid. neid on ka mitu suurust ja mulle meeldib selline suurem variant. teepuru ostan sellise, mis meeldib ja nii ongi.
lihtne.
 
Tea 09. oktoober 2014, kl 20.11
Lihtne lahendus on muretseda omale suurem tass. Ka mina ei suuda nendest normaalmõõtudes tassidest teed juua. Kulub tükk aega kuni see väike piisk teed jahtub joomiskõlblikuks, kokku - liiga palju aja raiskamist selleks, et paar lonksu võtta. Olen omale ostnud liitrise kannu kus leotan ühe paki teed nii nagu ettenähtud ja siis valan väiksemasse tassi ümber.
Muidugi ei pea kohe kannu peale mõtlema, aga 400ml või poole liitrise tassi ikka kuskilt leiab. :)
Teine võimalus juua puruteed, siis saab ise kogust määrata.
 
abcd 11. oktoober 2014, kl 10.28
Mina joon ka teed suurest tassist (paljudes poodides need suured "I love tea" tassid), selle tassi peale lähebki üks teekotike mul.
did_235934 11. oktoober 2014, kl 21.27
Nojah, mina jälle hakkasin Inglismaal jooma just kanget teed tripsukese piimaga, ja need siin müüdavad teepakikesed on mu jaoks pigem lahjad. Proovi, tegelikult väga hea, ja tee ei lähe raisku. Aga siis peab tõesti kofrralik kangem tee olema, muidu on nagu nõusepesuvesi.
 
desire 12. oktoober 2014, kl 12.46
Teepakke ei ole mõtet kasutada, see on tee mõnitamine. Mul on tööl ja kodus sellised teekulbikesed või kuidas neid kirjeldada. Pulga otsas sfäär, mille sisse paned HEA tee puru parajas koguses.
Alati imestan, et kes neid pakiteesid ostavad, eriti neid maitsega. Puhas keemia.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!