Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Vihkan ennast
 
lollakas 27. oktoober 2014, kl 16.21
Olen 28 a naine..aga tunnen ennast mitte kellegina.Enesehinnang on madal,midagi ma ei oska.Välimust vast nata on.päris tihti saan komplimente.Lapsed on ka,aga nad kasvavad oma isaga,me suhtleme väga tihti lastega.Mul on tunne ,et mu ajus midagi viga.Ükspäev olen rõõmus,teine päev tahaksin end ära tappa.Seda väga tihti.Ja olen kindel,et mu elu lõppeb varem või hiljem enesetapuga.Mind on peatanud see,et ma ei taha,et mu lapsed näeksid mind kirstus nagu mina oma ema nägin,kui ma 10 a olin.Olen ka AD söönud,aga need teevad olukorra veel hullemaks.Niisiis läksin üle depreminile ja nervostrongile ja palderjani tablettidele.Oma värdja aju pärast olen lastest ka ilma..Samuti on mul väga tugeb psüühiline pms.Aga ma nii väga kardan AD sid.Uus mees näitab väga ,et armastab mind,aga ikka mul on vaja lunida ,et kas ta ikka armastab mind jne.Vihkan ennast vahel väga,aga teinepäev vaatan ,et olen ilus ja rõõmus.Vahel kujutan oma matuseid ette jms.
 
mmm 27. oktoober 2014, kl 16.41
Tundub, et juba saad ravi, aga ravi tundub olema ebaefketiine. Peaksid seda mainima ka oma arstile, et ta sulle teisi rohtusi kirjutaks.
 
sinusugune inimene 27. oktoober 2014, kl 16.45
peaks end kõigepealt ravima ja oma eluga üritama toime tulla. milleks see uus mees? kas elu on liiga lihtne muidu?
 
*** 27. oktoober 2014, kl 16.46
Ma ei kujutaks ette et minu lapsed kasvaksid minust eemal. Nemad annavad elule mõtte ja jõudu edasi elada.Elada tuleb päev korraga , mitte matustele mõelda.
 
lollakas 27. oktoober 2014, kl 16.52
ma ei saa ravi,vaid olen end ise looduslikke vahenditega ravida püüdnud.Ma ütlesin,oma värdja aju pärast ei saa ma lastega enam elada ja olen ka palju muid halbu otsuseid teinud.Tahtsin siit abi ainult..
 
rahu 27. oktoober 2014, kl 16.56
mis tehtud, see tehtud.
tee enda kallal tööd, arenda ennast, loe vastavat psühholoogilist kirjandust jne. minevikku pole mõtet nämmutada ja pead vastu seina taguda, see ei aita.
põhiline on, et sa rohkem lapsi ei teeks. sa ju saad ise ka aru, et see oleks halb otsus nii sulle kui su potentsiaalsetele tulevastele lastele.
 
tule taevas appii 27. oktoober 2014, kl 17.09
28 ja juba AD-mutt. Õudukas!
Normaalsed inimesed ei üldiselt teagi mida see hellitusnimi AD tähendab.
 
no 27. oktoober 2014, kl 17.16
mis abi sa siit saad? mine ikka arsti juurde...tule taevas appi!
 
viimasele 27. oktoober 2014, kl 17.23
Normaalsed inimesed??? Kas haige inimene on teistest halvem.:(
 
viimasele 27. oktoober 2014, kl 17.38
kas just halvem, aga ebanormaalse, labiilse psüühikaga. seda küll.
 
moosimadu 27. oktoober 2014, kl 18.28
Kui kellelgi on magu haige või neerud või mis iganes veel, peetakse ju täiesti normaalseks, et inimene läheb oma hädaga arsti juurde ja saab abi.
Kui aju on haige, siis peaks ilma igasuguste eelarvamuste ja kahtlusteta sama lugu olema.
Kui ei saa abi ühtedest ravimitest, siis tuleb arstiga nõu pidades vahetada raviplaani ja edasi minna. Rumalat juttu, mis justkui haiget ennast süüdistab ei kuula ja kogu lugu.
Sul läheb veel hästi, kindlast kohe! Otsi endale kasvõi uus arst, kui vanaga rahul pole, aga pooleli ära jäta ja oma elukaaslasele toetumine peaks ka tuge andma.
Sa pole üksi ja lastele on siiski tervet ema vaja ka siis kui sa nende juures pole.
Ole tubli, sa saad haigusest jagu!
 
mmm 27. oktoober 2014, kl 20.38
Kindlasti mine arsti vastuvõtule, see looduslik värk ei ravi midagi, ainult siis ehk kui ise väga tugevalt usud sellesse ja siis ka kasutegur minimaalne.
 
Nneka 27. oktoober 2014, kl 20.48
Bipolaarne?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!