Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Mees elab naise juures?
 
Majutaja 19. jaanuar 2015, kl 00.38
Kas kellegil on tuttav see teema, et mees elab naise juures ja peab seda enesestmõistetavaks, et tal endal puudub igasugune eluase ja jääbki puuduma, sest naise juures on mugav elada? Kas see ongi tänapäeva eesti mehe ideaal, olla kostiline ja seda ilma igasuguste süümepiinadeta ( näiteks kuuendat aastat järjest)? Soovi abielluda pole, järglasi muretseda samuti mitte. Kas mehel kui isasloomal tõesti tänapäeval puudubki eneseuhkus, et oma elamispinna muretsemine ei saagi olema eesmärk? Kas see on tänapäeval normaalne nähtus?
 
Majutaja 19. jaanuar 2015, kl 00.54
Kuna sõnavõtte pole, siis järelikult see ONGI NORMAALNE nähtus tänapäeval ja peab seda siis rahulikult võtma, et nii on. Et isastele ei tekita see mingit probleemi, et nad kostilised on ning et see nende enesehinnangule mingeid tagasilööke ei anna kui nii elavad.
 
Saab vähese kepi eest... 19. jaanuar 2015, kl 00.57
Mis majutad siis?
 
Majutaja 19. jaanuar 2015, kl 01.02
Mitte, et miks mina majutan, neid naisi on ju tuhandeid, kes majutavad. Vaid et mis need isased ise mõtlevad kui niimoodi elavad, kas see tundub neile normaalne, see oli see küsimus?
 
Majutaja 19. jaanuar 2015, kl 01.08
Aga tõesti see on vastus valmis, et saab vähese kepi eest. Ja see emasloom, kes seda pakub ongi loll valmis. Kui kellegil oleks veel midagi kommenteerida, siis oleks see vast uudis...
 
arvi 19. jaanuar 2015, kl 01.09
Majutaja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mitte, et miks mina majutan, neid naisi on ju tuha
> ndeid, kes majutavad. Vaid et mis need isased ise
> mõtlevad kui niimoodi elavad, kas see tundub neile
> normaalne, see oli see küsimus?

majutage mind ka ,,ise pole midagist jõudnud, aga mugavalt ikka tahaks
 
Majutaja 19. jaanuar 2015, kl 01.14
No näed arvi, vastasid kogu meessoo eest, aitähh sulle. Kirjuta aga end siis sisse.
 
Enda viga et 19. jaanuar 2015, kl 01.36
selliseid luusereid kogud.
 
krt 19. jaanuar 2015, kl 06.09
ei saa aru nii rumalatest naistest. maksavad veel ise kulusid ka :D aga ausalt öeldes paras, lollidelt tulebki raha ära võtta. usun, et mees kogub raha, et siis mõni teine naine endale leida ja sellega korter osta või üürida. majutaja saab vastu peed :D kahju sellistest lollidest ei ole, ausalt kohe. ise ei vaataks elus sellist luusermeest, enne oleks üksi, kui madratsiks majutusasutuses.
 
wtf 19. jaanuar 2015, kl 07.48
Kui sa ise ei majuta, mis see siis sinu perset torgib? Samahästi võiks ju sellesama küsimuse ümber pöörata, et miks naised elavad mehe juures ja peavad seda iseenesestmõistetavaks.
 
leivad ühes kapis 19. jaanuar 2015, kl 08.02
paarid peavad siis erinevates villades elama?
 
.. 19. jaanuar 2015, kl 08.25
Teil on seal midagi väga nihkes. Võib-olla sa koguaeg toonitad, et kõik on sinu ja mees on lihtsalt masendunud, et tema areng on nö seisma jäänud. Ei soovigi sellise naisega ühist abielluda, ühist majapidamist rajada ning lapsi saada. Ära ka ei soovi mingil põhjusel minna. Vb tõesti mugavus.
 
2 teismelise ema 19. jaanuar 2015, kl 08.41
Aga see on ju ürgajast peale nii olnud, et "tuli mees naise juurde"!? Minu mees õpetab siiamaani meie 21-aastasele pojale, et vaata ette, et keegi sinu (no praegu veel meie) elamist ei himusta, valid ainult sellise tüdruku, kes ei aja varandust taga, vaid kellel endal on korter (maja) olemas.
Meie natuke nooremal tütrel seevastu käib noorhärra külas, kelle vanemad elavad megasuures majas, aga nagu öeldud - ürgajast peale on nii olnud, et "tuli mees naise juurde".
Kui nüüd veidi sügavamalt selle asja üle järele mõelda, siis nii ongi ja nii peab ka jääma. Meie kui lapsevanemad hoolitseme selle eest, et meie tütrel oleks tulevikus koht, kus elama hakata ja pere luua, kui aeg ükskord sealmaal on. Ja kuigi me võime pojale kas või kohe meie korteri anda (mis on praegu välja üüritud), siis asi on põhimõttes, et ei ole ikka nii, et mingi tibi jalutab meie muretsetud elamisse ja hakkab seal perenaist mängima. Ei ole ja kõik! Naine peab hoolitsema, et tal oleks koht, kus pere luua ja kuhu mees kutsuda.
 
.. 19. jaanuar 2015, kl 09.04
Kui mees tuleb naise juurde, võib tekkida sama moment nagu teemaalgatajal, et naine ei luba mehel seal midagi teha ja mees tunneb end kasutuna. Mees on ikka loodud pakkuma turvatunnet. Selles mõttes on parem, kui mees loob-ehitab või luuakse ühiselt- veel parem.
 
närvihaige kinnisvaraärikas 19. jaanuar 2015, kl 09.04
raisk ei saa aru jah - iga inimene peaks endale üürima ja ostma vähemalt ühe elupinna - kasvõi väikese korterikese. Kui vaja müüge korter mulle, teev väikese kinnisvaararrenduse, kipsist sein vahele ja saate 2 korterit tagasi osta. Heast tahtest, teen vaheukse, poole hinna eest.


PS. kui tõsist juttu rääkida, siis mul kulub kommunaalidele ~150, autole ~250, toidule ~300. Selle kõrval, oleks mingi ~200 üüriga korterike nohu.
 
Justnii 19. jaanuar 2015, kl 09.04
Lühidalt võiks kokku võtta nii: kuna perekonnas on nagunii jäme ots naise käes, kes keelab, poob ja laseb, ning mehel pole nagunii sõna- ega otsustamisõigust, siis vähemalt naine (naise vanemad) hankigu elamispind, kus naine saab elu lõpuni füürerit mängida. Pole mõeldav, et naine hakkaks mehe või mehe vanemate hangitud elamispinnal peremehetsema. Vaadake enda ümber - kõik need perekonnad on lahku läinud, kus naine pole mitte midagi selle heaks teinud, et perel oleks KODU, kõik need perekonnad, kus naine on mehe juurde sisse kolinud, on kõik krahhiga lõppenud, kusjuures korter jääb ju naisele! Mehe korter jääb naisele ja lastele ning mees peab tühjade kätega lahkuma!! Mõelge ja analüüsige natuke enda ümber toimuvat!
 
Autorile: 19. jaanuar 2015, kl 09.29
Kui sa käid kogu aeg vingus näoga ringi ja igal sammul annad mehele mõista, et ta elab sinu korteris, siis ei taha mees ei sinuga abielluda ega lapsi, sest ta näeb, et sa ei oska tänulik olla selle eest, et TEMA sinu elus on, ja kuna ta tunneb, et sa pead teda alaväärtuslikuks, siis milleks abielluda. Kui sulle ei meeldi, et mees elab sinu juures, siis järelikult pole tegu armastusega. Kui sa seda meest armastaksid ja ihaldaksid iga keharakuga, siis sa ei tuleks selle pealegi, et mingit probleemi teha, et ta tuli sinu juurde. Mida sa siis tahad? Müüte sinu korteri maha, võtate 30-ks aastaks pangalaenu ja ostate maja? Jah, võib küll, aga kuna sinu suhtumine mehesse on kogu aeg negatiivne, siis kuidas sellele vundamendile saab rajada ühist kodu ja perekonda?
 
elementaarne 19. jaanuar 2015, kl 09.37
äkki küsid veel koikukoha eest pappi...........
 
:) 19. jaanuar 2015, kl 09.54
Mitte ei saa aru, milles asi? Tänapäeva hindade, palkade ja laenuvõimaluste juures (mis pole üldse nii roosilised) peaks iga noor inimene endale eraldi korteri muretsema?
Minu tütar elab meie vanas korteris koos oma mehega, normaalne ju. Korralik elamine, remonditud ja hoolega sisustatud. Miks nad peaks mujale kolima, kodu olemas?
Teine tütar kahjuks kolib varsti mehe juurde, kuigi majas oleks ruumi küll, aga saan aru, et tahavad täitsa omaette minna, kah loomulik. Või peaks tütar ka endale uue korteri muretsema, nii igaks juhuks, et keegi tulevikus ei vinguks, et elab mehe pinnal?
Ei pea ju iga põlvkond uut kinnisvara hankima või üürima, raha on mujalegi kulutada.
 
koduvaim 19. jaanuar 2015, kl 10.09
Majutaja, saan aru, et teil on mehest juba villand ja otsite põhjust temast vabaneda. Kui suur kirg ja huvi said otsa siis tuleb omavahel kokkuleppele jõuda aga mitte siin ideid otsida.
 
mitte väga selgeltnägija 19. jaanuar 2015, kl 10.19
see "majutaja" tundub pigem vingatsist ämm olema, kes ootab, et saaks tütre korterisse kolida. Vähemalt ma loodan, et see nii on.
 
nojahhh 19. jaanuar 2015, kl 10.39
Iga naise probleem on selles, kui teda naiseks ei taheta võtta. Siis läheb viu-viu lahti. Mitte korteris pole asi, vaid selles, et mees ei tunnista teda kui abikaasat.
Pane siis mees fakti ette: kui tahad minu korteris edasi elada, siis vastutasuks kingid mulle oma perekonnanime! Kui laseb jalga, siis on selge, et otsiski ainult ajutist pesapaika.
 
ongi nii 19. jaanuar 2015, kl 11.31
no paljud mehed on üksikemade poolt üles kasvatatud, nad ei ole näinud ja ei teagi, mis tähendab elada ühes korteris koos nagu mees ja naine, kes koos majandavad ja moodustavad seeläbi ühise leibkonna.
Naine peab tegema selge soti- elame koos, kulud pooleks ja jutul lõpp. Küll siis varsti mehepojal aru pähe tuleb ja teeb valiku- kas elada edasi ja panustada ühisesse tulevikku või tõmmata jehhat.
Kui lihtsalt läheb minema, siis oled hästi pääsenud, sest enamast tahavad need muidusööjad kohe hakata asju kaasa võtma- mina ostsin selle ja tolle asja ja see on minu oma.
 
BB 19. jaanuar 2015, kl 12.23
jah, elavadki paljud mehed sedasi naiste juures, kui naist ei ole siis üürikates, sest oma pinna soetamiseks võimalus puudub. Alates üliõpilastest, kes sellise priielamise viisi enda jaoks avastavad. Isegi kui mehel on elamispind siis võid ühel päeval olla fakti ees, et mees üritab sind enda juurde kolida ja su korteri välja üürida, kindlasti on võimalik ka rahaks tegemise nõudmine.Inimeste tegelikke motiive selgitab ainult aeg.
Pole vahet kellele pind kuulub või soetati see koos lahku lähevad igasugused paarid, loota, et tütrele pinda kindlustades lahutus teda ei ohusta on lihtsalt mingi irreaalne ootus, mis tegelikkusele kindlasti ei vasta. Oma pinnaga naiste puhul on pigem see nö mugava elu peale tükkivate meeste probleem, kui ise piiri ei pane. Kasutatakse selliseid lollikesi hüppelauana, kuni midagi paremat silmapiirile ilmub.
Eeldada, et naisel peab isiklik pind olema ja mehel ei pea on päris veider mõttekäik, tänapäeva maailmas ei peeta kinnisvara omamist üldse oluliseks, Eesti on lihtsalt üks anomaalne koht, kus inimesed on sunnitud tegema arutuid kulutusi eluasemele, mis nad aastakümneteks aktiivsest tarbimisest välja lülitavad. Majandus kiratseb ja jääbki kiratsema, kui seda jama ümber ei korraldata.
 
ahzooloog 19. jaanuar 2015, kl 13.08
Mis kuradi häbiasi see üürikas elamine on? Jube uhke tunne elu lõpuni pangale "oma" kodu eest maksta?
 
eks 19. jaanuar 2015, kl 13.17
Kui inimesed soovivad koos elada ja ühel osapoolel on elamispind olemas, mis mahutab mõlemad ja pere suurenemist pole lähemal ajal plaanis, mis vahet seal on, kelle poole elatakse? See, kes juurde tuleb, annab loomulikult oma panuse ka elamise eest maksmisesse.
Kui tekib vajadus suurema või uuema järele, siis ostetakse koos ja mõlema soove ning võimalusi arvestades.

Kui aga naisele käib närvidele, et mees pole eriti ambitsioonikas, ei soovi suuremat, paremat korterit, autot, palka, mida iganes, siis on asi nagunii halvasti.
Muidugi, kui sisse kolinud pool on lihtsalt üks parasiit, kes arvab, et ainuüksi tema olemasolu on kingitus, siis on ka pahasti.
Ja see jama lõpeb varem või hiljem.
 
Õnnelik lõpp, kuid mitte alati 19. jaanuar 2015, kl 13.52
Saan aru küll autorist!
Selliseid on väga palju, kes ei viitsi ega tahagi tööd teha. Otsitakse naine, kellel korter olemas ning saaks aga külje maha panna!
On ka vastupidi, kus naine läheb mehe poole ning paneb samuti külje maha!
Keegi elu ette ei tea ega tea ka seda, millal naine ära pöörab. Üks juhtum lõppes nii, et naine tahtis mehe korterit ka veel maha müüa. Pettusega müüs suvila maha, pettis mehelt õppelaenu välja, soovis valedega meest kinni panna jne. Selliselt käitub tänapäeval õppinud inimene ja veel õpetaja. Peaks olema hariduselt!
On ka % mehi, kellel on maja olemas. Mis sellest kasu on? Ongi lolli elamisse vaja, kes jookseb ühes käes lapp ja teises käes pann? Üht kätt oleks veel vaja, mis luuserile pudru suhu paneks. Jääb veel vaeseke nälga. Sellised käivad sinul aastaid taga ja helistavad veel aastaid hiljem. EGA SINA VABA EI OLE?
Inimesed õppige enne kaaslast tundma, kui leivad ühte kappi panete. Ka suur armastus võib lõppeda suurte kildudena!
Elu on näidanud, et sellised mehed ei leia kunagi õnne ega armastust. Kellel vähegi mõistust on laseb jalga. Memmekatest meestest, ( kellele on kõik ette- taha ära tehtud) ei tule kunagi pere INIMEST!
Kuidas tunneme ära, sellise mehe ja naise??? Õppige see reegel selgeks ja jamasid palju vähem. Õigel ajal tuleb öelda EI!!!
 
öhöh 19. jaanuar 2015, kl 15.34
2 teismelise ema Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Aga see on ju ürgajast peale nii olnud, et "tuli m
> ees naise juurde"!? Minu mees õpetab siiamaani mei
> e 21-aastasele pojale, et vaata ette, et keegi sin
> u (no praegu veel meie) elamist ei himusta, valid
> ainult sellise tüdruku, kes ei aja varandust taga,
> vaid kellel endal on korter (maja) olemas.

No nii oli see tõesti ÜRGAJAL. Teie pere on ikka väga iidsesse aega kinni jäänud. Kas mehed käivad teil endiselt mammutijahil ja naised otsivad metsast juurikaid?
 
aida 19. jaanuar 2015, kl 15.51
Nuta parem siis, kui ise elad sellise mehe pinnal, kes sinuga abielluda ja järglasi ei soovi. Kui tal sinust isu täis saab, võib ta sind vabalt tänavale tõsta. Praegu on vähemalt jäme ots sinu käes, kui asi peaks hapuks minema.
 
Karma 19. jaanuar 2015, kl 16.09
Aga mis vahet sel on, kellele kuulub korter/maja, milles elatakse? Kui üks osapooltest ei soovi suhtega edasi minna ja teine soovib, siis tuleb lihtsalt lahku minna. Seda ei saa küll kellelegi ette heita, et miks ta ei taha abielluda ja lapsi saada. Vägisi ju ei saa sundida sellist asja tahtma. Mul on ka üks selline lahkuminek selja taga, kus mina olin valmis mehega pere looma, tema minuga mitte. Läksime lahku. Ju ta leiab kellegi sellise, kellega ta tahab abielluda ja lapsi saada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!