Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
veebilehed automaatselt vene keeles
 
dfsd 24. jaanuar 2015, kl 18.03
mõned veebilehed suunavad Eesti kasutajad automaatselt venekeelsetele variantidele, olgu selleks uudised, tarkvara uuendamine, videod, veebipoed jms. Eriti nõme on see, et mõnikord ei saa isegi keelt vahetada. Ma ei saa aru, miks nad arvavad, et Eestis elavad inimesed inglise keelt ei oska. Internetti kasutavate ja välismaa lehti külastavate inimeste seas on inglise keelt oskavaid kindlasti palju rohkem. Venelased saavad ka ju inglise keelest aru, teine asi, kui lähed konkreetselt .ru lõpuga või venekeelsele lehele, aga nõme on see, kui Euroopa ja USA ingliskeelsed lehed suunavad eestlased vene keelele
 
Ilmselt 24. jaanuar 2015, kl 18.39
on põhjus selles,et sinu arvutis on vene keelne Windos...
Karl Kindermacher 24. jaanuar 2015, kl 20.25
 
... 24. jaanuar 2015, kl 21.11
No mind pole kuskilt kunagi venekeelsele lehele suunatud.
 
dfsd 26. jaanuar 2015, kl 02.49
tavalistel lehtedel tõesti ei suuna. Aga näiteks viirusetõrjeuuendused, vähem tuntud või vene lugejaskonnale suunatud lehed, failide allalaadimislehed, vähemtuntud poed jms. Windows on inglise keeles, sama ka browseriga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!