Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Šveitsist tulnud postkasti mahtuv lihtpakk on kadunud.
 
teema autor 26. jaanuar 2015, kl 13.39
GOOGLE aitab targemaid. Kes see keelab vaadata, otsida, mis sealt võiks saada, mida mujal ei ole korralikku. Kindlasti ise ma seda ei ütle, sest mina otsisin ja leidsin ja enda vaeva ma teistel ei sööda ette :) Ja järjekordselt on mingid kohale lennanud, kes ei ole viitsinud teemat lugeda. Saatekulu Šveitsist kallis? :D:D Saatekulu on kõige väiksem mure. AGA VOT NÄED SA, EI PAKU KÕIK FIRMAD kõiki saatmisviise. Vähe oled tellinud siis ikka lõppkokkuvõttes, kui midagi ei tea :D Mis selles nii keerulist on? Kaup ei ole ülemäära kallis, kuid kvaliteetne ja no sorri, ma ei telli 1 asja korraga vaid ikka sadu asju. Aga vot pisikesed on ja kogusumma tuli korralik.
 
teema autor 26. jaanuar 2015, kl 13.43
Punkt. Teema minu poole amendunud, aga kellel veel kodus igav, siis andke minna :)
Karl Kindermacher 27. jaanuar 2015, kl 18.27
Ah, et kohe SELLISEST KOHAST tellisid? Ma arvasin, et lihtsalt Šveitsist, nagu tavalised inimesed... No siis tunnistan Su pandud diagnoosi õigeks - olen jah loll.
 
teema autor 27. jaanuar 2015, kl 18.48
Oled tõesti. Edu sellegipoolest :)
 
teele 27. jaanuar 2015, kl 19.12
teemaalgataja tige natuur, "Kaup ei ole ülemäära kallis, kuid kvaliteetne ja no sorri, ma ei telli 1 asja korraga vaid ikka sadu asju." ja "Tegu on väga spetsiifiliste asjadega, mis sealt tulid ja vajalikud minu tööks ja ma ei saa lasta oma kleintidel Hiina saastaga ringi käia" panevad mõtlema, et see kodus "ehete" tegemine on ikka väga vihaleajav töö. :D
 
kiri või pakk? 28. jaanuar 2015, kl 09.55
kumb see siis on? Pakil on alati mingi kood ka ikka olgugi et mahub postkasti...
 
ehh 28. jaanuar 2015, kl 11.19
ei ole pakil alati koodi!!! kui on lihtpakk, siis koodi pole ja jutul lõpp! tähitud pakkidel on koodid ja saab teekonda jälgida
Karl Kindermacher 28. jaanuar 2015, kl 12.24
Äkää, said ju teada, et kui tuleb sellisest kohast, siis ei ole koodi. Ilmselt tuleb ka ratsakulleriga - too ei mõistaks koodiga miskit pääle hakata.
Aga jah, tõepoolest: on kaubamaju Hiinas, kus tuleb terake peale maksta, et pakk saaks koodi. Selliseid, kus koodi üldse ei panda, pole ma vee kohanud. Aga ei ole mina ka kuigi suur tellija.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!