Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Ma lähen varsti kätega kallale!!
 
Potsataja 03. veebruar 2015, kl 19.22
Tahan Teilt kallid kaasmaalased küsida,kuidas suhtute erinevates kaubanduskeskustes pesitsevatest Starman jm, taolistest punktidest mis asuvad keskuste aatriumites?
Töötan ise ka kaubanduskeskuses ning meie poe vastu just eelnimetatud noored poisid sõna otseses mõttes piiravad inimesi.See on õudne!!!!Inimesed kes eskalaatoriga alla sõidavad püütakse hoobilt ning ei anta asu,mõned inimesed püüavad meeleheitlikult liikuvas eskalaatori trepist ülessepoole ronida,mõni peab vägisi pealetükkiva noormehe vägisi eemale lükkama,et mööda saada.Osadele möödakäiatele tulistatakse näppudega selga.Ise käin juba suure ringiga neist mööda.
 
Aneka 03. veebruar 2015, kl 19.38
Sama siin. Vihkan neid tüütuseid.

Ühe korra seletad, et pole huvitatud. Järgmine päev jälle hakka seletama, sest nad ei mäleta (mis on ka loogiline), et sind eelmine päev tülitasid. Ülejärgmine päev jälle. Vot siis hakkad tõesti vältima, Hakka või oma igapäevast kodupoodi nende sitavareste pärast ümber vahetama.
 
sa ei pea midagi 03. veebruar 2015, kl 19.45
sa ei ole neile võlgu. lihtsalt kõnni mööda ja kõik.
 
itaalias on tore seadus.... 03. veebruar 2015, kl 19.50
kodaniku püüet igapäevast leiba teenida ei tohi takistada! paparazzi fotokad purustati,vend võitis protsessi ja sai ilma pildita papi ja aparatuuri!
 
Potsataja 03. veebruar 2015, kl 19.53
Jaaa..loomulikult pole võlgu,aga lihtsalt viha teeb,kuidas käitutakse.Tänapäeval on peale surutud ning agressiivne müügitaktika .Küll kõikvõimalike pakkumistega tüütavad telefoni teel,küll usklikud ukse taga ja siis ei saa pooes ka rahu.Ja siis ei saada veel aru ka,kui püüad viisakalt ei öelda.
 
Q2 03. veebruar 2015, kl 19.59
Esita kaebus, nii ei tohi teha!
 
aga 03. veebruar 2015, kl 20.00
Ma käin poes (ja muidu ka linna peal) klapid peas. Tüütustest möödun eriti mittemidaginägeva ja -kuulva olemisega. Harjutamise asi.
 
mh 03. veebruar 2015, kl 20.05
Lihtsalt naerata kergelt ja ebamääraselt kaugusse vahtides, kui neist möödud ja ära aeglusta sammu ega peatu. Sa ei pea neile midagi selgitama. Astu lihtsalt rahulikult edasi. Ja see on õige, et need inimesed teevad oma tööd, et igapäevane leib lauale saada. Las nad teevad, see ei pea kuidagi sinusse puutuma.
 
Sebra 03. veebruar 2015, kl 20.09
No ma ei saa aru, kuidas te ometi nii wussid olete :) Mind ei saa keegi kinni peetud. Tuleb - hakkab midagi rääkima, ma ütlen "Ei, aitäh!" ja astun samas tempos kindla sammuga edasi. Kõik. Ei ole veel ükski kaela viskunud või varrukast haaranud... Kui "Ei, aitäh" saab öeldud ja endiselt on mingil põhjusel silmside, siis soovin "Kena õhtut!" sinna otsa. Problem solved. Ja kõik närvid alles...
 
To mh 03. veebruar 2015, kl 20.15
Olen Sinuga nõus,et need inimesed on tööl ja teenivad endale sellisel moel leivaraha.Kuid vahest lähevad ka nemad lubamatult ebaviisakaks teiste suhtes.Mõtlen käitumist(nägude tegemist,seljataga näppudega inimese pihta tulistamis imiteerides,varrukast kinni hoidmist)
Vot see tekitab viha!
Mäletan oma eelmise bossi ütlust,et kliente tuleb iga hinna eest hammastega kinni hoida!!On se ikka normaalne?
 
lihtne 03. veebruar 2015, kl 20.20
Nii kui müügimehi näen sihin neid näpupüssiga ja keegi ei tülita. Proovige, see lahendus töötab. :))
 
njahh 03. veebruar 2015, kl 20.35
no neid, kes väljaspool kaubanduspinda tegutsevad, võib veel taluda ja neist mujale vaadates või ei öeldes mööda kõndida, aga eriline tase oli tädi, kes ostlejaid suisa riiulite vahel pommitas. Inimene valib ja uurib kaupa, peab endamisi aru, mida võtta ja mida jätta ja siis ujub külje alla mingi tädi, kes hakkab kutsuma mingile isehakanute toitumiskoolitusele või kuhu iganes.
No sry, vabanda tädi, aga kui ma olen parasjagu süvenenud mingisse tegevusse ja mind mõttetustega segatakse, siis ma ütlen tõesti halvasti. Kui ma vajan mingil alal koolitust, siis ma olen suuteline ise endale sobiva leidma.
 
Sebra 03. veebruar 2015, kl 20.52
Soovitus ise teenindajat esimesena näpust tulistada on väga lõbus. Peaks proovima. Kohe eemalt kui silmside tekib :) Vaevalt nad mingeid hulle tülitada julgevad :)
 
Ärimees 03. veebruar 2015, kl 21.20
Ka mulle käivad pinda. Neid kes seda tööd teevad ei saa õigustada, et peavad raha teenima. Usun, et see saadav summa ei vääri kerjusele sarnanevat käitumist.
 
ülilihtne 03. veebruar 2015, kl 21.28
vastan kiiresti - raha ei ole ega tule
veel enne kui suu ainult lahti teeb või telefonis viisakalt küsib - on teil hetk aega?
üks isegi turtsatas naerma selle peale
 
Mnjaaa 03. veebruar 2015, kl 21.36
Kunagi ühel müügikoolitusel õpetati, et "raha ei ole" on valejutt ja sõltub kõik hinna/kvaliteedi suhtest. Noh näiteks - kui küsin sinult tikutopsi eest 100 eurot - siis ütled ilmselt kohe, et ei ole ja ei tule. Aga kui pakun 100 euro eest näiteks autot (või noh, mida iganes väärtuslikumat, mis sulle väga meeldib) müügiks - olen täiesti kindel, et leiad selle 100....
 
poleseeasiniihull 04. veebruar 2015, kl 11.04
Olen ka neid Starmane ja LHV-sid kohanud, aga astun neist lihtsalt mööda. No ei ole keegi kohustatud suhtlema, kui ei taha! Minu meelest see telefoni-terror on kordades hullem, telefon heliseb, sul on käed kinni, teed midagi parajasti, sõtkud tainast, ja siis ta heliseb, ja keegi vuristab, et helistan sealt ja sealt, on teil hetk aega. Täna hommikul jälle üks tüütas, vastasin talle, et alles paar päeva tagasi helistati mulle sealtsamast, ma ei soovi midagi.
Kaubanduskeskustes küll pole probleeme tekkinud.
 
ojaaa 04. veebruar 2015, kl 15.27
Mingi alternatiivse elektripakkuja kutid püüdsid mind ükskord kinni. Sõna otses mõttes takistasid mu tee. Ok, jäin kuulama, sest pakkusid lausa ulmeodavat elektrit. Ma ütlesin, et kuulata võin, aga ma ei liitu kohe kindlasti püstijalu, toidukott käe otsas kuskil poe vahekäigus.
Ooeeii, nad ainult pakuvad....oli vastus.
Küsisid mu nime, said selle. Lõpuks palusin luba lahkuda ja lubasin kodus mõelda. Nalja pärast küsisin, et ega te mind tagaselja juba millegagi ei liitnud? Ja selgus, et nime ütlemisega olin ma juba LIITUNUD, st lepingu allkirjastanud.
Veel selgus,et tühistamiseks pean minema kuskile kontorisse, lisaks oleks pidanud tühistama ka EE lepingu.
Vat siis kukkusin ma karjuma, ma ei mäleta, kelle ja mille ma lubasin neile kaela saata, kuni politseini välja kui nad kohe mu liitumist ei tühista.
Vähe sellest, need kutid nägid ka mu kinnisvara ära ja mainsid seda ka kõva häälega.
Ma küsisin, kas mu kinnisvara on ikka alles, või kinkisin äkki selle ka ühe soojaga neile ära.
Nüüd kui keegi mu poole kuskil isegi vaatab, sisistan nagu vana madu neile juba kaugelt vastu.
 
To.ojaa 04. veebruar 2015, kl 18.40
Just ,just seda minagi.Täitsa hullumaja mis toimub
 
ingrid 04. veebruar 2015, kl 18.52
Mulle need poisslapsed väga meeldivad. Teate, nii lõbus on kuidagi, kui nad su kinni peavad ja ihusthingest oma asja seletama hakkavad. Vanem inimene ka juba ja selline tähelepanu on väga meeldiv! Minu kodukaubanduskeskusest on nad kahjuks jupimat aega kadunud. Nad olid nii viisakad poisid, valmis isegi rasked poekotid autosse tassima.
Minu lemmiknoormees oli ennejõulusest ajast ühe elektrilepingu-pakkuja. See oli küll nagu mesi. Ja ta ei väsinud oma etenduse kordamisest kunagi! Ma olin lausa kurb, kui ta mulle ette ei juhtunud. Ikka ju loodad parimat, et lähed poodi ja naudid ühtlasi väikest teatritükki. Vaeseinimeseasi, teate. ; )
 
Midagi ei klapi @ ojaaaa 04. veebruar 2015, kl 19.12
No ainult nime küsimise peale küll keegi sulle lepingut vormistada ei saa :) Ju siis andsid ikka dokumendi isikukoodiga.. ja miks üldse neile oma nime öelda? Küsisid pakkumist siis ikkagi? Midagi selles jutus ei klapi.. Ma ei taha küll uskuda, et sind häirib kõva häälega kinnisvara mainimine, aga samas jagad oma andmeid kaubanduskeskuses suvalistele laiali isegi kui põhjust ei ole..
 
Miina 04. veebruar 2015, kl 23.12
Need elektripoisid on täitsa viisakad, mulle astus üks kaupluses lausa teele ette, teretas kenasti ja küsis et kuidas elate. Mina viisakalt ütlesin, et tänan küsimast, hästi elan ja astusin poisist mööda.Kogu lugu.
 
to Miina 05. veebruar 2015, kl 11.34
Id kaardi vm dokumendi näitamine ei anna alust sind millegagi liita, seda enam kui selle kohta enne küsiti.
 
pille 05. veebruar 2015, kl 20.27
Mina pean ausalt tunnistama, et 6 kassi omanikuna, kes alatasa põiki ja pikuti mul kodus kulgemise trajektoori peal ees on, ütlen ma LHV jms vendadele täiesti automaatselt KÕTT või JALUST!
Karl Kindermacher 05. veebruar 2015, kl 21.51
Teerulli vastu saab vaid veelgi suurema teerulliga
 
n55 06. veebruar 2015, kl 16.35
ingrid ja pille, te olete lahedad. Sain kohe hea tuju seda teemat lugedes.
 
kuri kuningatütar 08. veebruar 2015, kl 19.08
ma tahaks ka tavaliselt kõtt! öelda, aga siis mõtlen, et need noored teevad tööd ja teenivad oma igapäevast leiba ja ma jätan inetused ütlemata. Tublid noored, kes ise raha teenivad, mitte vanemate kukil ei ela. Pealegi häirivad mind tigedate nägudega inimesed palju rohkem
 
Patsutaja 08. veebruar 2015, kl 19.12
Nähh, ma olen sarnases teemas juba varemgi vastanud. Aga veel kord: need staarmännid ja pensioniossid ja elektritondid käivad vist kõik ühel ja samal mitte eriti kvaliteetsel müügikoolitusel, sest nad kõik atakeerivad mingi küsimusega: kes teile praegu teleteenust pakub? aga millisesse panka koguneb teie pension? kes on teie elektrifirma? jne jne. Ja mina vastan iga kord: AGA MIS SEE TEIE, VÕHIVÕÕRA INIMESE, ASI PEAKS OLEMA??? Absoluutselt iga kord tarduvad nad näost selle lause peale ja tõmbuvad vaguralt eemale.
Aga no ausalt - tuleb avalikus kohas mingi võõras juurde ja hakkab minu isiklikku elu puudutavaid küsimusi küsima, see pole ju normaalne. Ma ei ole kohustatud kellegi aru andma, mis firma teenuseid ma tarbin, mis pangas mu raha on, kelle kaablid mul kodus seinas jooksevad jne jne. Ma võin ka minna tänaval mingi suvalise juurde ja hakata küsima: kuule, mis pangas su raha on ja kui palju? Aga mis tehnikat sul muidu kodus on? Aga mis firma ukselukk sul ees on? Aga mis korrusel sa elad? Ma saaks halvemal juhul peksa sellise jutu eest ilmselt.
Aga need tondid kujutavad ette, et tulevad küsima ja ma peaks veel vastama ka.
Kõige jaburam asi, mis ma üle olen elanud, toimus küll kusagil eelmise kümnendi alguses, kui mina toonases Eks-kaubamaja Konsumis (nüüd on seal juba ammu Maxima) riiulist hügieenitoodet võtma läksin. Jään seisma ja ligi hüppab teismeline tütarlaps: Kas ma saan aidata teil sidet välja valida? Pidin kreepsu saama. Ei tulnud midagi muud suust kui et aitäh, aga ma saan ise hakkama. Selle peale ta ei läinud ära vaid teatas: oooolveeiiis on väga kvaliteetne! See oli veel too aeg, kui nad neid ooolveise ühekaupa postkastidesse ka pistsid ja telekas olid reklaamid, kus sinist vedelikku "sidemesse lukustati". Vott sellise tööga pidi neiu siis leiba teenima... Ma muidugi põgenesin ära, sest ta reaalselt seisis mu kõrval ja ootas, et millise ma siis valin nüüd. Jäigi ostamata.
 
uhhh 08. veebruar 2015, kl 20.03
...mul on neist vaestest pakkujatest tegelikult kahju. Kurb, kui sedaviisi peab endale hinge sees hoidma, teistele inimestele pinda käies. Eks ma ka marsin neist kalanäoga mööda ja ei lase endale kunagi midagi kaela määrida, aga vahel mõtlen, et kas siis ikka on päriselt ka selliseid inimesi, kes niisuguse müügistrateegia peale mingi teenuse kasuks otsustavad. Peab vist olema, muidu oleksid need tülitajad ammu kadunud ja kuhugi mõttekamale tööle siirdunud?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!