Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Kommenteerimine DELFIS
 
AB 28. november 2009, kl 15.24
Sain teate halva kommentaari kohta

Kommeteerisin täna ühte uudist ja enne postitust tuli mulle ette teade et mu eelmine kommentaar on kustutatd (eile siis). Täitsa pikk jutt oli seal. Huvitav on aga see et ma ei tea/mäleta mis kommentaariga tegu võis olla. Roppusi ma ei kirjuta kunagi. Sapiselt võin öelda küll, aga no tere hommikust, kas nüüd võib siis ainult kiitvalt kõike kommenteerida? Peaksime elama ju demoktraatlikus ühiskonnas.
 
69 28. november 2009, kl 15.48
demokraatiaga on meil kahjuks kööga((:-
 
ä pabla 28. november 2009, kl 17.07
sain ka kunagi sellise nn hoiatuse. ma ei tea, aga vb on probleeme IP-adre lugemisega? võin kaljukindlalt väita, et ei sõimanud-mõnitanud-alandanud kedagi. ka pole kodus teisi, kes delfinaariumis kommimas käiks.. seega väga võimalik: probleem pole üldse sinus vaid (staatilistes) ip-aadressites
 
maret 28. november 2009, kl 17.36
seda me kõik saavutasime, kui ühiskonnas ei võtnud me kõik jõuliselt sõna nn leedo-eelnõu vastu. nüüd taganjärgi kisada on rahustav aga kasutu.
 
sama siin 28. november 2009, kl 18.11
Ma sain ka selle, kuigi kindlasti ei nimeta nimesid, ei mõnita, solva, alanda, ropenda. Ei teagi milles asi.
 
mul 28. november 2009, kl 18.17
ka oli sama värk. Julgesin vaid avaldada oma isiklikku arvamust, mis paraku üldise heakskiidetud arvamusega ei ühtinud. Küllap oli lugejate hulgas keegi, kes leidis, et see komm tuleb kustutada. Vahtisin ka alguses nagu oinas kraadiklaasi. Pikapeale raalisin välja, mille probleem oli. Ära võta südamesse.
 
selgitus 28. november 2009, kl 18.41
asi on muutuvates ipdes,kunagi vaatasin oma ip kohta ja selgus et see oli käinud igasugu pornosaitidel ja kirjutand roppusi zone külalisteraamatusse. lülitasin ruuteri välja tuli uus ip kes oli peamiselt merenduse lehtedel käinud.
kõigil emt mobiiliga neti kasutajatel on üks ip,seda on plaju plokitud seetõttu ei saagi enamuses kohtades kommida
 
närviline vist 29. november 2009, kl 17.36
Mul on ka emt mobiilne internet ja mind on ka blokitud. Aga ega ma väga õnnetu ei ole, sest psüühikale on kindlasti parem kui sealsete kommentaaridega mingit tegemist ei tee, ei lugemise ega ise kirjutamisega. Kui mõnikord lolli peaga siiski loen, siis tekib tungiv tahtmine kohe kohvrid pakkida ja Eestist võimalikult kaugele sõita. Ka Postimehe kommentaarium tekitab viimasel ajal sama tunnet.
Okaspuu 24. veebruar 2021, kl 11.09
to "selgitus 28.november 2009"
Ma olen üdini üllatunud. Nii ongi või?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!