Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
küünte alused mustad
 
küünehull 13. mai 2015, kl 16.42
teistel on ka nii? peakski käima koguaeg viil või pulk näpu vahel ja ainult puhastama, krt selline p'sk on koguaeg all. ei saa kogu kasvuosa ka ära lõigata.
 
mull 13. mai 2015, kl 17.00
Mine ja hakka regulaarselt ujulat külastama. Pärast ujumist kreemita käed korralikult sisse. Küünealused on siis alati korras.
 
küünehull 13. mai 2015, kl 17.22
miks ujula hea on? pesen nagunii käsi koguaeg , kreemitan ka mitmeid kord päevas aga ikkagi tekib, töö on ka puhas klaviatuuril klõbistamine.ei mõista.
 
M. 13. mai 2015, kl 17.41
See pidev küünealuste kraapimine mõjutab vist ka. Ise olen küll tähele pannud, et vahepeal mingil perioodil ei ole küünealuseid praktiliselt puhastada vaja. Kui siis korra mingi tööga küünealused mustaks saavad, siis pärast seda jäängi neid kraapima kuni järgmise küünelõikuseni. Tundub, et küünealune on kuidagi kahjustatud ja siis hakkab mustust külge koguma.
did_253238 13. mai 2015, kl 18.54
Paberitöö ongi väga must töö. Alati jääb paberite külge trükkimisest tahmaosakesi, mis teevad käed ja küüned mustaks. Mul on ka sõrmeotsa kuju selline, et küüs on pikalt lahti ja tolm koguneb väga kiiresti küünte alla. Lihtsalt pesema peab, kõige kergem on pisikest küüneharja käekotis kaasas kanda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!