Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
moderaatorid, palun tähelepanu!
 
moderaatorid, palun tähelepanu! 04. juuni 2015, kl 09.42
Kaua lubatakse foorumis märatseda sellel Eesti riigi vaenlasel, kes mitu korda päevas vorbib teemasid milles sõimab Eesti riigi seaduslikku valitsust ja ässitab inimesi vägivallale?
Hullem kui vene delfi varsti juba.
 
moderaatorid, palun tähelepanu!-le 04. juuni 2015, kl 09.51
Meil on vaba maa ja sõnavabadus! Unusta nõukaaegsed kombed! Kui sulle m9idagi ei meeldi, ära loe! Ära kitu tite kombel!MOT!
 
nõus 04. juuni 2015, kl 09.54
Samuti see perega maalt...kaua võib! P.st saime lahti.
 
Usun 04. juuni 2015, kl 09.56
moderaatorid on targad ja terve mõistusega inimesed ja ei reageeri iga mõttetu kaebuse peale. Igal inimesel on õigus enda arvamusele.
 
irw 04. juuni 2015, kl 10.12
seaduslik valitsus!!! irwwwwwwwwwww
 
Helenavanje 04. juuni 2015, kl 10.14
Osad teemad on juba kustutatud õnneks :)
 
to Helenavanje 04. juuni 2015, kl 10.31
Ole nüüd õnnelik, ega mul kahju ei ole, ega need oma rahva vastased tegevused ju tulemusteta ei jää!
 
nõus! 04. juuni 2015, kl 11.03
Olen Helenavanjega täiesti nõus. Siin on ikkagi naistefoorum, ja poliitiline sõim ei sobi siia. Seda enam, et midagi uut sõimajal öelda ei ole, lihtsalt vahutab. Vägivallale õhutamist tuleb ju igal juhul taunida - siin pole sõnavabadusega midagi pistmist.
Tehku endale oma poliitiline lehekülg ja postitagu sinna oma arvamusi 24/7.
 
tõmmake end 04. juuni 2015, kl 11.17
Naised ei võigi poliitiliste teemade üle arutleda?

Lilla koalitsioon on jõudnud siia põhiseaduslikke õigusi piirama.
 
galita 04. juuni 2015, kl 11.24
Poliitiline kogemus sobib igati halbade kogemuste teemasse, eriti veel siis kui mõelda peatselt Eestisse saabuvatele neegrite ja moslemite hordidele. Kui öösel meelde tuleb, on uni läinud ja enam sõba silmale ei saa. Miks ei või siis üks õige eestimaalane oma muret teistega jagada? Loomulikult ei meeldi see meie praegustele võimulolevatele poliitikutele ja jupijumalatele, sest nende peamiseks eesmärgiks on Brüsseli ees pugemine lootuses, et ehk kuuleka käsutäitjana õnnestub endale kah mõni soojem kohta Europarlamenti soetada. Kuid rahvas ei pea olema Brüsselile kuulekas, samuti ei pea vastuvaidlematult alluma poliitikale mis kahjustab Eestit.Demokraatia tähendab võimalust avaldada vabalt oma arvamust, kartmata repressiooni.

Kes on selle poolt, et Eestisse tuuakse Aafrika pagulased, samas kui 80 000 eestimaalast töötab miinimumpalga eest, mida võib julgelt orjapidamiseks nimetada, ja 60 000 last elab vaesuses?
moderaator2 04. juuni 2015, kl 11.39
Sarnaste teemade massiline postitamine sarnastest allikatest läheb meie foorumireeglite järgi kirja lihtsalt risustamisena, foorumi sammu rikkumisena ning me ei hakka sellest punktist isegi edasi mõtlema, kas tegu võib olla vaenu õhutava postitusega või mitte. Seda võib näha ka kui mingite ideede proportsioonidest väljasurumist ja siin ei ole erinevust, kas aiafoorumis püstitatakse kümme järjestikust teemat porgandikasvatusest kui ainsast õigest või halvas kogemuses ridamisi teemasid, mis valgustavad meid pagulastega seotud probleemidest. Kui üks sarnane teema on juba olemas ja keskusteluks avatud, siis saab seal viisakuse ning teema-algatuse piiridesse jäädes arvamust avaldada. Arutelu on normaalne ja käib sõnavabaduse juurde (oleks ju ka veider väita, et pagulaste küsimuses üleüldse mingeid kõnekohti tekkinud ei ole ja ei tekigi ning see teema mingit tähelepanu ei vääri - vaadake veidi emakeelses online meedias ringi, kirjutatakse ning mitte vähe). Kui kõnealuseid foorumiteemasid on järsku üleöö 10 ning tuleb üha juurde, siis jah, ka tasakaalustamine on moderaatorite ülesanne ja me eemaldame need. Et tegu on emakeelse foorumiga, siis oleme eemaldanud lisaks ridamisi võõrkeelseid teema-algatusi või postitusi, sest nende koht pole emakeelses foorumis. Lihtne ja loogiline. Need on foorumireeglid. EALL-i hea tava lepe näeb lisaks ette, et eemaldada tuleb kirjutised mis sisaldavad roppusi, õhutavad rahvaste ja rasside vahelist vaenu, sõda, kutsuvad üles narkootikumide ja relvade kasutamisele, riigi kukutamisele või reetmisele või konkreetsete isikute suhtes füüsilisele vägivallale, levitavad valet või halvustavad põhjendamatult teisi isikuid.
 
muideks 04. juuni 2015, kl 11.52
mina saan kyll delfi p6hjal aru, et moderaatorid tegutsevad kas ajupesust v6i rumalusest eesti riigi ja rahva vastu. vagivalda ja viha 6hutavad teemad pole lubatud mitte yheski riigis. delfi vene foorumid on yleskutseid vagivallale eestlaste vastu tais, sama eesmarki teenisid ka Lusti Katrini viha6hutavad jutukesed. siin pole midagi tegemist s6navabadusega. kui sellist asja nimetatakse s6navabaduseks, siis jargmiseks v6ime n6uda vabadust ka m6rtsukatele, vagistajatele ja muudele kurjategijategijatele. meil on kahjuks piisavalt lolle, kes ei saa aru, mida vabadus tahendab ning kraaksuvad pidevalt mingist n6kogude v6imust. mis see n6uka aeg siia puutub?

galita
aga Sinuga olen ma loomulikult n6us.
moderaator2 04. juuni 2015, kl 12.00
Venekeelse Delfi moderaatorite üldmeil on moderator@delfi.ee. Kui mingi sealne teema-algatus või postitus sobimatu on, saatke palun neile vihje.
 
küsimus 04. juuni 2015, kl 12.02
Kui seesama valitsus ei arvesta enamuse siinolevate inimeste arvamusega, kas see on teie arust vaenu õhutamine, või valitsusele tähelepanu juhtimine?
Enamus inimesi mõistab juba, et praegune süsteem tohutult valetab ja teeb kõik, et inimesed EI tunneks siin riigis ennast turvaliselt.
 
:-9 04. juuni 2015, kl 12.14
"EALL-i hea tava lepe näeb lisaks ette, et eemaldada tuleb kirjutised mis sisaldavad roppusi,.."


Mjustikafoorum kubiseb roppustest, kuid moderaator reageerib alles siis kui kasutada kerget vihjet või sedasama maagilist sõna vuuuuland.
 
aga ometigi 04. juuni 2015, kl 12.27
aga ometigi lastakse vabalt kaubitseda ravimitega delfis müügirubriigis, sellekohast hoiatust isegi pole, kuigi nii mõnigi on nii rumal, et seadusi ei tunne.
moderaator2 04. juuni 2015, kl 12.41
See enamus inimesi on nüüd küll õhust võetud hulk. Milline enamus? Palun konkreetset uuringule-küsitlusele viitamist. Numbrita on tegu pigem soovmõtlemisega.

Muus osas tundub, et mu eelnevalt kirjutatud tekst pole pärale jõdnud. Küsimus ei ole ainult vaenu õhutamises. Küsimus on ka foorumi reeglites. Delfi on LOONUD inimestele võimaluse arvamust avaldada ja modereerib oma keskkondi vastavalt EALL-i hea tava leppele ning kommenteerimisreeglitele, ka seda foorumit ei saa võtta kui mingit elementaarset paika, millest iga soovija saab puusalt tulistades oma isikliku mõjutusmaastiku teha.

Kiired vastused eelnevatele küsimustele ka.

Kui keegi äritseb ravimitega, saatke palun vihje meilile moderaator@delfi.ee

Müstikafoorumit puhastatakse, see käib käsikäes moderaatorite tööajaga (ja võimalusel ka tööajaväliselt). Reaalsus on selline, et saame olla korraga vaid ühes kohas ning me töötame oma töövahendite võimekuse piires.
 
rahulolematu kommentaator 04. juuni 2015, kl 20.31
Kallis moderaator2, on ilmselge, et te ei lugenud kustutatud teemasid läbi. Kui teemas on väga häid kommentaare, siis tuleks need alles jätta. Ma ei saa aru kuidas te massilisi anaalseksi teemasid siin foorumis kogu oma roppuses välja kannatate ja samas siin täiesti aktuaalsed ja mõistlikud teemad ära kustutate. Et siis mis kärbes nagu nõelas? Või tervisemures juba 3. või 4. korda keegi ebanormaalne otsib üles kõik vanad depressiooni ja ärevusega seotud teemad ja tõstab nad järgemööda jälle esimesele leheküljele, pannes igasse teemasse ühe ja sama lingi. Nii on iga paari päeva tagant kogu lehekülg ühte ja sama teemat täis. Miks te sellist asja aktsepteerite, aga aktuaalseid teemasid kustutate, lugemata ise kui sisukaid ja elutarku kommentaare nad sisaldavad. Inimesed valutavad oma südant praeguse poliitilise suuna üle ja teie käite kustutamas! Igatahes ei ole siin asi mingites reeglites, vaid teie isiklikes valikutes. Väga inetu teist!
 
rahulolematu kommentaator 04. juuni 2015, kl 21.05
Praegune teemade kustutamine ei peaks muidugi imestama panema, sest kui siin EKRE vastase propagandaga delfi tegeles ja Jaak Madisoni natsiks vägisi teha püüdis, siis ju hr Soonvald pani kommentaariumi lausa lukku, eks see näita ka moderaatorite valikuid teemade kustutamisel. Sõnavabadus tähendab delfi mõistes tõerääkijate suukorvistamist, teemade kustutamist. Küll põhjendusi leitakse. Tol korral üks moderaator hädaldas, et natsistlikud kommentaatorid muutusid vihakõne pidajateks. Nalja nabani! Teie kallutatus on ju kõigile nähtav, ei maksa neid kaasaegseid sildistamisi kasutada ja viidata reeglitele, kus ainult endale ebamugavaid teemasid kustutatakse. Neid, mis ei ole poliitkorrektsed ja moodsad.
 
küsimus moderaatorile 04. juuni 2015, kl 21.41
Jah, need teemad, millele n-ö armu heitsite, panite lihtsalt lukku. Miks? Kas massiimmigratsioonist ei tohi enam üldse siin teemat olla või? Ka EKREst mitte? Millega seda põhjendate? Kas te pole sellega rikkunud sõnavabadust? Ise on teil esilehel ju üleval päevade kaupa massiliselt immigratsiooni puudutavaid teemasid, miks te siis rahval ei luba sellel teemal siin sõna võtta?
 
to moderaator2 04. juuni 2015, kl 22.18
Moderaatoritele
Võimaldage juba ükskord lugejatel hinnata plusside ja miinustega kommentaare! Paljud jätavad sel puhul üldse kirjutamata kui saavad oma toetust või mittenõusolekut avaldada hindamise läbi.
 
küsimus 05. juuni 2015, kl 01.10
mina näiteks pean delfi modele tellima Emorilt uuringud, muidu ei näe mis ümber toimub. ;)
 
halb kogemus 08. juuni 2015, kl 16.52
Jälgides lähivälismaa olukorda, ei soovi eesti naistele vägistamisi või koguni tapmisi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!