Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Viha täis, noh!
 
Merje. 11. juuli 2015, kl 18.41
Ma ei tea, kas ma ei oska rääkida või pilte näidata või milles asi, aga juba kolmas kord elus tulen ma juuksurist välja ja olen vihast sinine! Tahan saada sellist, et oleksid suured volüümid, võimas juus, kohev, aga lõpptulemus on heinakuhi.


Olen täielik puudel. Absoluutne tuust! Ainult läbimärjana näen veel mingit lokki, aga see on peenike, sellist võimsat volüümi ei ole. No mida nad selliseid peeneid pulki pähe topivad? Ka poole pealt küsin veel üle, et kas tulevad suured lokid selliste peenete pulkadega ja vastus on jaatav. Pildi pealt on siis näha, kui võimas on lõpptulemus. Puudel on minu kõrval ikka modell...

Ainult maha lõigata oma lõng või?
 
ära vihasta, see rikub tervist 11. juuli 2015, kl 18.43
aja pea paljaks, löö hanerasvaga läikima ja kõigil tore vaadata
 
kindel valik 11. juuli 2015, kl 18.53
mina soovitaksin enesetappu.
 
nasdibuüi 11. juuli 2015, kl 19.41
Ma olen kuulnud midagi sellest, et tuleb ise suuremad lokirullid pähe pärast keerata, siis jääb suur lokk.
 
see aitab 11. juuli 2015, kl 20.27
jah, ise võib rullid pähe keerata, õrn keemiline all, jääb ehk ilus lokk. aga sinu soovitud keemilised oleks tulnud, jah, jämeda rulliga teha. läbi kah pärast pesu juukseid ära kammi, kui kammid, siis lased märjalt uuesti vabalt salku. kuivade lokkide kammimise tulemuseks on kindlalt puudel ja tuust isegi jämeda rulliga tehtutel. või kui omal on juus väga õrn ja peenike ega siis ka väga ilusat ja võimsat volüümi eriti ei saavuta.
 
njahh 11. juuli 2015, kl 21.01
puudliks läheb ka siis, kui juus nõrk ja kuiv ning kogu kupatust liiga kaua peas hoitakse.
Mul korra juuksur hoidis mingi 40 minutit ja tulemus oli tõeline Angela Davies, kui keegi veel juhtub seda daami mäletama. Juuksed olid krussis ja sõna otseses mõttes peas püsti.
 
mitte puudel 11. juuli 2015, kl 23.02
Tegin oma pikematesse juustesse jämedate pulkadega ja mitte midagi eriti sisse ei jäänud.Oskustes asi olla ei saanud, olen kunagi juuksurina tôötanud. Aga minu juustesse jääb ka peenikeste pulkadega tehes suh raskelt lokk sisse.
 
Supikanal veel 11. juuli 2015, kl 23.11
 
See pole lohutus, pigem mõnitus 12. juuli 2015, kl 00.16
Nojah, aga tema ka inimkarikatuur ainult
 
vanaOhver 12. juuli 2015, kl 17.32
Ei ole tark, kuid pikad kogemused näitavad, et minu juuksed ei tööta koos kinnitiga, mille kohta juuksur ütleb: "See ei ole enam vesinik, tänapäeval on paremad vedelikud!"

Hea küll, olgu siis paremad, aga minu juustel toimib see ikka nn "vesinikuna", mida nad ei seedi.

Nüüd näited elust. Täpipealt nagu teemaalgatajal, keemiline lokk lõppeb juuste lõikusega, sest ei jõua neid juukseid rullitada, duši all ju käid.

Kuni on peas keemilise loki vedelik ja juuksur kontrollib, et kas on piisav lokk, on mu juus jonnakalt sirgevõitu. Niipea, kui peale läheb kinniti - on lammas.

Räägin-räägin-räägin järgmisele juuksurile (sama juurde enam ei lähe ju) seda juuste omadust, et hoida vähem ja olla üliettevaatlik kinniti peal hoidmisega, - JUUKSUR teab paremini! Ja jälle olen mina lammas, kuni juuksed maha lõikan.

Üks juuksur püüdis "salgutada" heledaks kunagi, sedagi mu juus ei kannata, heledaks läks, aga roosi-roosaks, pidi samas üle värvima tumedaks, kuid salgud olid nagu "põlenud", krõbedad.

See pole juuksuri süü, mu juus on selline, aga ta võiks k u u l a t a, mida ma räägin.
ex-riigiametnik 13. juuli 2015, kl 11.26
Kui on hästi tehtud keemilised, siis esimese nädala ongi puudel. Korduvalt proovitud. Nädala pärast saab pärast pesemist sirgeks kammida, seejärel keerad suured rullid sisse ja saadki selle suure volüümiga koheva soengu suurte lokkidega.
Suure rulliga keemilist teha ei saa, jäävad pärast suht sirged ja mitte volüümikad. Mul sõbranna teeb keemilist lokki, ta proovis korra järele selle suurte rullidega tegemise.
 
mõistan sind 13. juuli 2015, kl 13.24
Sama lugu - tulen juuksurist välja ja tahan säravat juust ja võimast volüümi, aga välja tulles ikka samasugused kartulikoore värvi ludud udemed peas :(.
 
mina 13. juuli 2015, kl 20.03
Lasen juuksuril hoida täpselt 7 minutit ja olen väga rahul, ei mingit puudlit, ilusad kohevad
 
töö tellija materjalist 14. juuli 2015, kl 08.36
Uhkeid lõvilakkasid pildi pealt vaadata on ju ilus ja tahaks muidugi omale kah sellist. Aga kui peas on ikka "kolm karva seitsmes reas", needki peened kui beebi udemed, siis lõvilaka saaks vaid parukaga.
Olen terve elu täpselt sama asjaga hädas olnud - minu peenike juuks kannatab max 3 minutit keemiat peas hoida ja ka siis läheb vahel ikka lambaks kätte. Olen käinud just pikalt alati sama juuksuri juures, sest see annab talle võimaluse minu juukse omapäraga tutvuda ja erinevaid lähenemisi proovida. Olen ka lasknud jämedate rullidega keemilisi teha, aga tõesti ei jää siis suurt midagi sisse ja niiske ilmaga läheb juuks ikka tuustiks. Mina igatahes loobusin ja kannan oma ludus udemeid just sellistena, nagu nad loodud.
Nagu targad mehed ammu juba tõdenud - olgu sul söakust muuta asju, mida sa muuta suudad, kannatlikkust leppida nendega, mida muuta ei saa ning tarkust nende vahel vahet teha.
 
juus teist koostist 14. juuli 2015, kl 21.21
sama siin. ikkagi lasin teha jämedatega, samuti keeran rulle mõnikord, juuksed on mulle meeldivamad, mitte pulksirged, vaid "hoidvad".
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!