Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Ahistamine
 
Liisa 20. juuli 2015, kl 12.01
Kellel on olnud viimasel ajal kokkupuuteid ahistamistega? Sõiduõpetaja, õpetaja, töökaaslane vms
 
Riina 20. juuli 2015, kl 12.57
Kas flirtimine on ahistamine või mida ahistamise all silmas pead?
 
galita 20. juuli 2015, kl 13.31
Oleneb mida flirtimise käigus öeldakse, aga isegi kui jäädakse viisakuse piiresse ei peeta töökohal flirtimist heaks tavaks ja kui sa palud sõiduõpetajal flirtimise lõpetada, siis peab ta seda igal juhul tegema, sest tema ülesanne on sulle sõitmist õpetada aga mitte komplimentide tegemine. Kui sõiduõpetaja sellele vaatamata jätkab töö ajal flirtimist pöördu juhtkonna poole ja palu uut õpetajat või nõua koolitusraha tagasimaksmist kui neil ei ole teist õpetajat anda.
Ühesõnaga, kui sõiduõpetaja käitumine sind häirib, siis sa ei pea seda taluma.
 
galita 20. juuli 2015, kl 13.36
Copy-Paste seksuaalne ahistamine:

„seksuaalne ahistamine leiab aset, kui esineb mis tahes alluvus- või sõltuvussuhtes isikule soovimatu tahtlik sõnaline, mittesõnaline või füüsiline seksuaalse olemusega käitumine või tegevus, mille eesmärk või tegelik toime on isiku väärikuse alandamine, mis loob häiriva, ähvardava, vaenuliku, halvustava, alandava või solvava õhkkonna, ning isik kas tõrjub sellist tegevust või talub sellist tegevust põhjusel, et see on otseselt või kaudselt väljendatuna eelduseks teenistusse või tööle võtmisele, töösuhte säilimisele, koolitusele lubamisele, tasu maksmisele või muudele eelistustele või soodustustele“
 
Halastage ometi! 20. juuli 2015, kl 13.47
Toimub iga päev ja öö kanal 12-s 2 saate produtsendi poolt, kes ühe väga rumala ja inetu, mölapidamatuse all kannatava kiiresti areneva vaimuhaigusega perverdi on istutanud saatesse inimesi hirmutama ja ahistama, alates maikuust juba igal kalendripäeval. Rahuldab ennast nii hoogsalt, et üleeile see viimane diivan ära lagunes ! :(
Ta ei saa isegi pahatahtlikest mõnitustest aru, hoopis tänab ülimas eufoorias , komplimentide eest!
Talle pakuti üleeile juba peaosa õudusfilmis, sest pole vaja ei grimmi,ei kostüüme,väga sobiv esijäsemete dünaamika, näo miimika ja helifektid suuga jms.
 
A-le 20. juuli 2015, kl 15.07
Mind ahistab siiani endine töökaaslane, kes ei suuda üle saada oma haavatud egost.
 
* 21. juuli 2015, kl 15.50
Kaubanduses on ahistamist tunda igapäevaselt - lähed poodi, aga sobivat asja saada ei ole, tahad maksta, aga pead kassasabas ootama. Ühistranspordisektoris käib samuti pidev ahistamine - ühte kohta saad sõita, teise kohta ühistransport ei käi. Jne.
 
kooner vist 21. juuli 2015, kl 21.16
täna tundisn küll et ahistatakse. ootasin parklas tuttavat, 3 min jooksul neli mustlasnaist käis tülitamas oma rahakorjandusega. kõik samas eas ja üsna ühte nägu. viimane neist vaatas mind kui rahvavaenlast, kui keeldusin raha andmast kurttummale, kes mind kõnetas "hei sina" (mingi aktsendiga, aga rääkis), kui olin keeldumise märgiks pead raputanud ja pea ära pööranud. see selleks, aga mul tekkis küsimus, et kas see värk on ka neil kuidagi organiseeritud tegevus? umbes nagu prostidel sutekas passib teatud kaugusel? üsna lähedal mulle seisis mingi auto, kus sees istus kaks inimest, aga nende juurde need neli ei läinud. on neil mingi järelvaataja?
nii nõme oli, et tuttavat ma ära ei oodanudki, helistasin et tule teise kohta:)
 
Hea kogemus? 21. juuli 2015, kl 22.31
Rubriigiga eksinud... või kuidas?
 
nii ongi 23. juuli 2015, kl 06.37
mustlasmehed tööd ei tee, saadavad naised ja lapsed kerjama ning hoiavad ise samal ajal silma peal ümbruskonnal.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!