Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
On see mingi haigus?
 
moor 07. august 2015, kl 02.44
Lugesin Õhtulehest kommi " eestlaste vihkamine on kui ajuvähk ".
Tekib küsimus, kui ikka selline suhtumine on oma rahvasse või kaasmaalastesse, miks siis eestlaste kommentaariumi üldse tullakse ?
 
On 07. august 2015, kl 05.33
Sinu ajuhaigus.
 
galita 07. august 2015, kl 12.15
Oma rahvuse vihkamine on vihkaja enda probleem. Kui see vihkaja peale oma emakeele/eesti keele ühtegi teist keelt ei valda, siis ei jäägi muud üle kui käia eesti keelsetes foorumites ennast sõimamas, sest sõimates eestlasi sõimab ta eeskätt iseennast. Oma rahvuse vihkajad on alati valmis ja ükskõik kellele oma rahvuskaaslased maha müüma. Kunagised küüditajad, need kes koostasid küüditamisele saadetavate inimeste nimekirjasid, olid samuti eestlased.
 
ja 07. august 2015, kl 12.26
need, kes peavad ülistavaid kõnesid mustade sisseveo teemal ja sõimavad omaenese rahvuskaaslasi rassistideks, on ka eestlased.
 
arvan 07. august 2015, kl 12.54
et ei ole eestlane , ega eestipärane nimi tee veel eestlaseks
sellistel on tavaliselt teine nimi veel
mitte ükski eestlane ei sõima teist natsiks, seda teeb ikka teisest rahvusest tegelane
 
selgepilt 07. august 2015, kl 15.14
terve reformikate oravakari on siis nagu võõramaalsed vä? nemad ju kõike sildistavad, vaid nemad üksi on need õiged ja pühad ju.
 
Nats 07. august 2015, kl 16.52
Nats ja rassist ei ole mingid sõimusõnad - pigem ikka nagu kiitev hinnang :-)
 
galita 07. august 2015, kl 22.15
Arvestades praegust olukorda on nats ja rassist tõesti kiitev hinnang. Eestlane kuulub valgesse rassi, see tähendab, et on europiid. Miks peaks eestlane seadma oma rassist kõrgemale neegri kes ei kuulu meie rassi, kelle kultuur ja kombed on hoopis teistsugused kui meil, valgetel inimestel?
Neegrid ja Lähis-Ida moslemid on üksteisi aastatuhandeid tapnud, see on nende kultuur ning igapäevaelu. Ärgu Prantsusmaa ja Itaali üldse vingugu, kui nad tahaksid piirid sulgeda, siis seda oleksid nad juba ammu teinud. Lihtsalt nende riikide juhid teenivad inimkaubandusega miljoneid, võib-olla isegi miljaredeid, ja see ongi põhjus miks siiani ei ole suudetud Euroopa piiri sulgeda. Meie poliitikud poevad kõigi ees, ei ole vahet kes ja kuskohast käsu annab, kuid rahvas ei pea selle nimel ohverdama oma rahvuse, keele ega kultuuri, et kuskil Euroopas teenitakse inimkaubanduse miljoneid või, et meie poliitikud on nagu tänavaprostituudid kes on väikese raha eest on kõigega nõus.
Kuulun suurima rõõmuga rassistide seltskonda.
 
juula 07. august 2015, kl 23.41
Ah et rassist olla on auasi ? No nehh....siis pole ju eriti vajagi imestada kui sama ka neegrid arvavad ja teid vägistama ning röövima hakkavad, autod muidugi ka panevad põlema, esmajoones, nad ka peavad neegriks olemist auasjaks ning valgeid väärarenguks. Kena ju, aus värk. Eestlane on saastrassist, saab musta rassisti käest urruauku pika ja sooja asjaga...tupli !
 
moor 08. august 2015, kl 00.09
Seda mõtlengi, et eestlaste sõimaja sõimab samuti iseennast, kui on tegu eestlasega.
Sellepärast mõjub selline sõimamine kuidagi halekoomiliselt, justkui oleks tegu vaimuhaigusega.
 
moor 08. august 2015, kl 00.12
Rassistideks sõimamine jätab eriti kentsaka mulje.
Justkui inimene ise oleks mustanahaline, kes iga hinna eest Euroopasse pressib ning väiksemgi takistus teel õnnemaale vihast vahutama paneb.
 
wings 08. august 2015, kl 06.04
Eks esimese Eesti poliitiline eliit kes umbes samamoodi end ülal pidas nagu praegune poliitiline eliit ja kes seejärel sai ka õiglase jumalakohtu ette taritud, hakkas ka siis kiunuma a la me ju kõik ikkagi eestlased, miks te meid vihkate, et ükski õige eestlane ei teeks meile midagi sellist, et see pole õige eestlane kes meie nimesid üles annab jne jne jne.
 
galita 08. august 2015, kl 11.22
to juula, oma rassi austamine ei tähenda mõtetut vägivalda, vaid oma rassi ja rahvuse kaitsmist. See on loodusseadus, et igale liigile on esmatähtis oma liigi säilitamine. Kui võõras rass/liik ähvardab üle võtta põlisasukate territooriumi, lisaks käituvad vägivaldselt, siis on täiesti normaalne, et põlisasukad hakkavad oma piirkonda kaitsma, vastasel juhul tuleb neil endil sissetungijate pealetungi tõttu lahkuda ning hakata uut elukohta otsima ja see võib tähendada liigi hävimist. Maailmale on ükskõik, kas eesti rahvus ka 50a. pärast eksisteerib või mitte, oma rahvuse eest peavad eestlased ise seisma.

Juula, mis rahvuse esindajaks sa ennast ise pead?
 
galita 08. august 2015, kl 11.33
 
Anatoly 08. august 2015, kl 18.06
Eestlane on nii jama rassist et on isegi saast rassist. Õige.
 
a 08. august 2015, kl 18.17
ana/to/ly on teadagi, mis tähendusega ja eks sealt kahe kõrva vahelt seepärast sellist kökimökit tulebki. tunnen kaasa, egas laps süüdi ole, kui vanemad nii tahtsid kunagi.
 
Anatoly 08. august 2015, kl 18.42
Tõde on rassistil valus kuulata. Nimi võib tähendada üks ja teist ja vahet pole, ega sinu nimi ole se. Eestlane on väga halb nimi kaasajal. Rassitist nimi.
 
aff 08. august 2015, kl 19.18
Ma võin lõdvalt rassist olla, ei ole kohe valus mitte kusagilt otsast.

Aga sulle, Anatoly, musi püksi, parem, kui see musi oleks mõne neegri poolt !
 
Anatoly 08. august 2015, kl 19.46
Kõik eesti rassistid meeldivad püksis musitada `?
 
nimetu 08. august 2015, kl 21.13
Anatoly, kus sa kooserdasid? Juba tundsin muret.
 
moor 08. august 2015, kl 21.42
Miskipärast juulad oma rahvust ei avalda.
Ilmselt tegu pahatahtliku isikuga, kellele meeldib, kui rahvuskaaslastel või kaasmaalastel halvasti läheb.

Kust selline suhtumine alguse saab, ilmselt kodunt, kus vanemad naabreid ja tröökaaslasi põlastavalt halvustasid, kõik kandub ju lastele üle.
 
Anatoly 08. august 2015, kl 22.19
Kas on tähtis rahvust avaldada ? Nimetu on juut ja pole midagi, ei nurise tema. Hakkas isegi eesti rassistiks kuigi juut pole rassist alati. Juut on nagu neeger. Ainult eestlane on hullem ja sureb üldse välja varsti kui neegrid eestlase naisi kepivad hoolsalt. Tore on.
 
galita 08. august 2015, kl 22.35
Euroopa Komisjon plaanib röövida Eestilt seoses pagulastega vähemalt 326 000 eurot kuus

http://uueduudised.ee/euroopa-komisjon-plaanib-r...

Ka juulad maksavad pagulaste ülapidamise eest, ainult neil läheb aega enne kui see neile kohale jõuab. Raha ei kasva puu otsas ja pagulastele minevad summad tuleb võtta millegi arvelt ning see tähendab maksutõususid, arstiabi kättesaadavuse halvenemist ning kallinemist, niigi kehvade sotsiaalsete tagatiste vähenemist, siseturvalisuse vähenemist, pensioniea tõusu...
 
õudne 08. august 2015, kl 22.52
kui me pagulasi vastu ei võtaks, püherdaks me kõik rahas, selge see.
Mis se Tallinna TV eelarve oligi...? Sama suurusjärk, muide.
 
toår 08. august 2015, kl 23.06
Keskerakondlaseraisad on hullemad kui pagulased.
 
ei tohi! 08. august 2015, kl 23.12
Ära sõima Galitat!

toår Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Keskerakondlaseraisad on hullemad kui pagulased.
 
moor 08. august 2015, kl 23.22
Õudne, ilmaasjata irvitad.
Kes sinu meelest pagulaste toetused ja hüved kinni maksab?
Kuidas see jama üldse siin lõpeb ning lõpeb palju varem, kui arvata oskame.

Kaua me lihtsalt ei jaksa neid ülal pidada ning siis variseb kõik kokku. Igatahes kõik lõpeb suure krahhiga ning me rahvale väga traagiliselt.

Mustad ei saa aru, et me ühel hetkel ei jõua neile enam anda.
Neile seda selgeks teha võimalik ei olegi.
Nõuavad edasi ja siis hakkavad röövima, märatsema.
 
ära ilgu, moor! 08. august 2015, kl 23.27
mis sul viga on, ma mõtlesin oma kommi tõsiselt, aga sina ilgud nii tõsise asja üle! Galita teab, mida ta räägib, ilmaasjata põlastad keskerakonda, temasuguseid on seal palju. Ainult nemad võivad meid veel koos venemaaga mustast katkust päästa. Keskerakond ruulib! Galita valitsusse!
 
galita 08. august 2015, kl 23.29
õudne Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kui me pagulasi vastu ei võtaks, püherdaks me kõik
> rahas, selge see.
> Mis se Tallinna TV eelarve o
> ligi...? Sama suurusjärk, muide.


Veel suuremas suurusjärgus kulutatakse mõtetute ametnike peale, kes pakažuha tegemiseks nimetati ümber avalikeks teenistujateks. Lisaks Kreeka võla käendamine, mis suure tõenäosusega tuleb eestimaalastel kinni maksta. Kas just rahas püherdaksime, aga kindlasti saaks neid summasid palju otstarbekamalt kasutada ja nii, et sellest enamus eestimaalastele ka kasu on. Hetkel tehtavad maksumuudatused ei vähenda vaesust, ei paranda arstiabi kättesaadavust ega ei tõsta eestlaste sotsiaalset turvalisust.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati galita 08.08.2015 23.29.
 
Karmela 09. august 2015, kl 00.59
Galita on ehe kesiklik lehm.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!