Sattusin nii ebameeldiva inimese otsa, et võttis kohe tükiks ajaks tuju ära. Mees otsis ise minu piltide põhjal kontakti minuga, algul sellised üliviisakad ja ülilahked kirjakesed. Kutsus Skype suhtlema. No ja siis hakkas oma olemust avama... saatis mulle oma pildi koos tütrega. Mainisin, et kena perepilt - sain vastuseks, et see pole perepilt, pole ju kogu pere peal... Küsisin, et mis siis puudu on ? Vastus- ma ei taha sellest rääkida. Ok. Küsin, mis laadi suhtlemist ta otsib - ei, ega tema naist küll ei otsi, neid naisekssoovijaid on tal nii palju isegi. Et lugegu ma profiilist , mida ta otsib. No loen siis - vabameelset, tantraseksi jne. Otsid armukest ? Ei, kas sa ei oska lugeda, tema otsivat sõbrannat, kellega koos kõike teha. Küsib siis minult, et mis mulle meeldib ? Hakkan rääkima, et meeldib reisida, viimati Lätis ja et seal oli nii tore ja inimesed nii sõbralikud. Selle peale ütleb, et tema ei saa aru, miks ma ülistan lätlasi, kui nad võlgnevad isegi omariikluse taastamise Eestile ??? Kusjuures ma rääkisin aedadest ja kodudest ning vaatamisväärsustest... Jne, jne, jne - kohutav tüütus ühesõnaga. Sain suht ruttu aru, et see on mulle täiesti sobimatu tüüp, kellega suhtlemine on nii raske, iga minu mõte oli absoluutselt ebasobiv tema jaoks. Ja oma tutvustavas profiilis soovis ta, et õige sõbranna on alati tema ise, aus ja avatud... Siis olin veidi aega skypest eemal( 20min) - selle peale teatas tema, et kas ma ei taha üldse suhelda, et mis nii tähtsad asjad mul seal on. Kusjuures käisin sel ajal portaalis tema profiili uuesti uurimas, kuna ta ise ju käskis, et loe ja loe, kuidas sa aru ei saa , et kõik on ju seal kenasti kirjas. Ja siis ta märkas, et olen portaalis ka sisse loginud ja teatas mulle, et sa suhtled seal vist kellegi teisega praegu... Issand halasta, tõepoolest...
Lõpuks käratas mulle, et ma olen üdini negatiivne, närviline ja kibestunud vanatüdruk, et ta ei soovi mitte kunagi sellise inimesega suhelda, blokkis ja kustutas sekundite jooksul kõik kontaktivõimalused temaga!!!
Sain ikka tõeliselt halva kogemuse, ei julge enam tükil ajal vist suhtlemist alustada, igasuguseid kiiksulisi on ikka portaalides liikvel:)