Halb kogemus
Halb kogemus tutvumisportaalis seiklevate meestega

Lihtsalt üks naine 07. august 2015, kl 15.44
Sattusin nii ebameeldiva inimese otsa, et võttis kohe tükiks ajaks tuju ära. Mees otsis ise minu piltide põhjal kontakti minuga, algul sellised üliviisakad ja ülilahked kirjakesed. Kutsus Skype suhtlema. No ja siis hakkas oma olemust avama... saatis mulle oma pildi koos tütrega. Mainisin, et kena perepilt - sain vastuseks, et see pole perepilt, pole ju kogu pere peal... Küsisin, et mis siis puudu on ? Vastus- ma ei taha sellest rääkida. Ok. Küsin, mis laadi suhtlemist ta otsib - ei, ega tema naist küll ei otsi, neid naisekssoovijaid on tal nii palju isegi. Et lugegu ma profiilist , mida ta otsib. No loen siis - vabameelset, tantraseksi jne. Otsid armukest ? Ei, kas sa ei oska lugeda, tema otsivat sõbrannat, kellega koos kõike teha. Küsib siis minult, et mis mulle meeldib ? Hakkan rääkima, et meeldib reisida, viimati Lätis ja et seal oli nii tore ja inimesed nii sõbralikud. Selle peale ütleb, et tema ei saa aru, miks ma ülistan lätlasi, kui nad võlgnevad isegi omariikluse taastamise Eestile ??? Kusjuures ma rääkisin aedadest ja kodudest ning vaatamisväärsustest... Jne, jne, jne - kohutav tüütus ühesõnaga. Sain suht ruttu aru, et see on mulle täiesti sobimatu tüüp, kellega suhtlemine on nii raske, iga minu mõte oli absoluutselt ebasobiv tema jaoks. Ja oma tutvustavas profiilis soovis ta, et õige sõbranna on alati tema ise, aus ja avatud... Siis olin veidi aega skypest eemal( 20min) - selle peale teatas tema, et kas ma ei taha üldse suhelda, et mis nii tähtsad asjad mul seal on. Kusjuures käisin sel ajal portaalis tema profiili uuesti uurimas, kuna ta ise ju käskis, et loe ja loe, kuidas sa aru ei saa , et kõik on ju seal kenasti kirjas. Ja siis ta märkas, et olen portaalis ka sisse loginud ja teatas mulle, et sa suhtled seal vist kellegi teisega praegu... Issand halasta, tõepoolest...
Lõpuks käratas mulle, et ma olen üdini negatiivne, närviline ja kibestunud vanatüdruk, et ta ei soovi mitte kunagi sellise inimesega suhelda, blokkis ja kustutas sekundite jooksul kõik kontaktivõimalused temaga!!!
Sain ikka tõeliselt halva kogemuse, ei julge enam tükil ajal vist suhtlemist alustada, igasuguseid kiiksulisi on ikka portaalides liikvel:)

kurb kurb 07. august 2015, kl 16.03
kahjuks jahh sattusid perverdi otsa.

Parem rõõmusta! 07. august 2015, kl 17.26
...said jamast lahti! Püüdsin kord Delfist välja sellise hoorapurika, kes aastaga suutis mind materiaalse ja vaimse pankroti äärele viia. Õigemini purikas püüdis mind ennast konksu otsa. Elu oli puhta pees. Tjaa, see on karmim värk.

foorum 07. august 2015, kl 18.30
See tähendab seda , et saage täiskasvanuks internet ei ole turvaline koht kus tutvuda ja üleüldse kas on mõni turvaline koht ?Paar päeva tagasi sõitis küla mööda 70 a vanahärra kes otsis naist kes koristaks tal köögi lauaalt kassi sita ära . Pakse ei tahtnud ja vanu ka mitte .

ära plära 07. august 2015, kl 18.31
Kuidas ma peaks siis suhtuma sellisesse naisesse, kes endast portaali selliseid pilte üles riputab?

http://img2.iha.ee/13/99304e758197.jpg

no 07. august 2015, kl 18.47
uha siis seda tantraseksi kui paljas pilt ka välja pandud.

onu-uno 07. august 2015, kl 23.27
Ah mida sa põed nüüd niiväga. Unusta see ja vaata kedagi teist, ega siis kõik pole ka sellised.

qw 07. august 2015, kl 23.40
ära plära
07. august 2015, kl 18.31
Kuidas ma peaks siis suhtuma sellisesse naisesse, kes endast portaali selliseid pilte üles riputab?

Aga ei olegi kohustuslik kuidagi suhtuda. Seega - ei peagi suhtuma. Arukas inimene neid portaale ei külastagi.

cyre 08. august 2015, kl 14.56
Suhtlusportaalid internetis on VÄGA hea võimalus tutvumiseks ja seal liigub väga toredaid ja tarku inimesi. Selleks peab endal natuke oidu/õnne olema, et terad sõkaldest eraldada - mõni ainult jobude otsa komistabki. Internetiväliselt ka.

El Creco 08. august 2015, kl 17.01
ära plära Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kuidas ma peaks siis suhtuma sellisesse naisesse,
> kes endast portaali selliseid pilte üles riputab?
>
>
> http://img2.iha.ee/13/99304e758197.jpg

Botticelli Veenus see just pole. Rubensi Veenus rohkem.

bsajjfa 08. august 2015, kl 20.41
Ma ei saa ausalt öeldes aru, et milles täpsemalt probleem seisneb teemaalgataja jaoks...kas selles, et kohe oma unistuste printsi otsa ei sattunud, et inimene, kellega suhtlemine ei laabunud temaga esimesena suhtlemise lõpetas? Lootis teemaalgataja, et võtab selle mehe ette ja voolib ta vastavalt oma tahtmistele/vajadustele, aga rsk nääd, lipsas käest ära...

no 08. august 2015, kl 21.06
kõnekas asjaolu on, et sai oma sõnul suht ruttu aru, et see on täiesti sobimatu tüüp, aga suhtles ikka edasi.... kuni hoopis mees ta ära blokeeris! eks sellest see halb tunne tuligi

jajah 08. august 2015, kl 21.17
mina ei saa ka aru. näeb ära, et tegu on sobimatuga aga suhtleb ikka edasi. ja mida nüüd siin kurta? kahju, et hull ise uttu tõmbas? inimesed on vist haiged.

..... 08. august 2015, kl 21.37
õpi profiili lugema, kui otsitakse armukesi ja seiklusi siis pigem ei hakka mingit suhet aretamagi, pealetükkivad, vägivaldse jutuga ja kamandavad mehed bloki ära. Sama on igasugu solvajatega, no mida on selliste ahistajatega suhelda ja oma tuju rikkuda?
Parem kuluta see aeg endale, et teha selgeks keda sul üldse vaja on või milleks, mis tüüpi suhet. Kuhu sul kiire on, et pead esimesest ettejuhtuvast kinni haarama? Äkki hoopis alaväärtustad ennast? Need asjad peaks olema selgeks mõeldus enne suhte alustamist just selles võtmes, et mida sa täpselt tahad. Pane punktide kaupa kasvõi kirja.

fransk 09. august 2015, kl 14.11
Järjekordne loll haige lehm on teema teinud omas juhmuses...

Lihtsalt üks naine 10. august 2015, kl 08.29
Kuna siin foorumis on selline nurgake nagu "Halb kogemus" , siis tahtsin lihtsalt jagada oma kogemust. Eks see andiski õppetunni. Sellise käsutaja-solvaja-vihastaja otsa ma polnud lihtsalt eluski sattunud. Loomulikult ei peagi kuidagi "suhtuma" sellistesse tüüpidesse. Hoian nüüd kauge kaarega taolistest eemale :)
Aitäh neile,kes mõistsid seda teemat ja "lolliks haigeks lehmaks " sõimajale ka kena suve jätku ! :)

@ 10. august 2015, kl 09.15
Kuidas siis ikkagi selle alasti pildiga jääb? Kas tasub ennast sellisena reklaamida?

viimasele 10. august 2015, kl 10.36
Ja miks see pilt sind segab? Las reklaamib, kui tahab, oma valik

esimesele 10. august 2015, kl 12.36
Selliste piltide reklaamimise peale pole mõtet hakata ka kiruma et kärbseid lendab meepoti juurde.

Lihtsalt üks naine 10. august 2015, kl 15.07
Keegi on siin haakinud minu teemaga mingi iha-portaali naise pildi. Sel pole antud looga küll mingit seost.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!